+1 στον Firestriker !!το να φοραμε και τα δυο σηματα η εστω να φαινονται σε παλιες μας φωτο και τα παλια μας σηματα δειχνει και την αγαπη μας προς την ομαδα της Lost Infantry Division , δεν εχω δει φιλε mela πουθενα καποιους κανονες που να το απαγορευει! Εις γνωσιν μας εγω με τον StarScream βαλαμε τις φωτο μας και καθε αλλο παρα το σκευτικαμε οτι εχουμε πανω τα σηματα γιατι πολυ απλα Θελουμε να Τονιζουμε οτι οι LOST Εχουν και θα Εχουν την πληρη υποστιριξη μας εντος κι εκτος Airsoft !!! Και το γραψαμε απο την αρχη και το ΤΟΝΙΣΑΜΕ !!!Και ναι κανουμε την διαφορα και δειχνουμε σε ολους οτι το να φυγεις απο μια ομαδα και φτιαξεις αλλη αυτο δεν σημαινει οτι δεν την στηριζεις κιολας ... και 2 και 3 και 15 σηματα πανω μας το γραφει πουθενα στο Συνταγμα οτι απαγορευεται?? Ενδειξη Φιλιας και Αλληλεγγυης ειναικατι που τελευταια στο Airsoft εχουν χαθει και τα 2 ..... Τουλαχιστων το δευτερο ...Παράθεση από: StarScream στις 13 Νοεμβρίου, 2010, 03:24:24Με τα 12 μελη που παραμενουν στην ομαδα ειχαμε , εχουμε και θα εχουμε τις καλυτερες σχεσεις εντος κι εκτος απο το Airsoft.Δεν μου αρεσουν τα φορουμ και το εχω αποδειξει αλλα πλεων εχω και εναν Α ρολο στην νεα μου ομαδα και πρεπει εστω αραια και που να φαινομαι !!!Το θεωρω ανοητο φιλε MELA να ασχοληθω για τετοιους λογους οπως τα σηματα μας !!! Ειδικα ΔΕ οταν η απαντηση στην ερωτηση γιατι τα εχουμε πανω και φαινονται ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ και δεν χρειαζεται περαιτερω συζητηση !!!Αν θες και αν σου μετραει η γνωμη μου αυτο ηταν ενα ΚΑΚΟ ποστ στολισμενο με --> <-- !!!Και το ληγω εδω για ΟΛΟΥΣ και απο εκει και περα καθε συζητηση ας γινει ενωπιος-ενωπιο !!!ΟΧΙ στο Φορουμ!!!
Με τα 12 μελη που παραμενουν στην ομαδα ειχαμε , εχουμε και θα εχουμε τις καλυτερες σχεσεις εντος κι εκτος απο το Airsoft.
Η μία κοπέλα στη φώτο πάντως δεν κρατάει MP7.
καλα παιχνιδια και απο μενα με ομαδικο πνευμα!!!!!!!!!!!!
Τους χαιρετισμους απο την ομαδα ΜΕ.T.A.L στην νεα αγελη απο καλα παιδια-εξαιρετους αεροσφαιριστες!
Ποτέ ξανά "αντίπαλοι" σε παιχνίδι.. καλώς σας βρήκα.