Αποστολέας Θέμα: γεμιστηρες mid προβλημα  (Αναγνώστηκε 12650 φορές)

Αποσυνδεδεμένος The End

  • Συνταγματάρχης
  • *
  • Μηνύματα: 275
  • Φύλο: Άντρας
γεμιστηρες mid προβλημα
« στις: 22 Νοεμβρίου, 2010, 03:57:23 »
καλημερα παιδια,λοιπον εχω το εξης προβλημα εχω γεμιστηρες πλαστικους mid cap 90 η 120rds δε θυμαμαι ακριβως,αγορασμενους απο νετ,μαρκας king arms ,για Μ4,καινουργιοι πριν απο 2 μηνες περιπου τους πηρα με ελαχιστα παιχνιδια κ πτωσεις,οι οποιοι στο κατα ριπας δεν ριχνουν η ριχνουν 3-4 μπιλιες  μετα κενο για λιγο κ μετα παλι το ιδιο,στο βολη κατα βολη δουλευουν αψογα.απο κατω εχουν μια ταπα η οποια οταν την ξεβιδωνεις δεν εχει τπτ παρα ενα λευκο πλαστικο συμπαγες στρογγυλο σωλινακη.

τις φταιε???
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Νοεμβρίου, 2010, 12:45:21 από Dimitrios »
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος dimitris1

  • Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Μηνύματα: 34
Απ: γεμιστηρες mid προβλημα
« Απάντηση #1 στις: 22 Νοεμβρίου, 2010, 17:08:08 »
Καλησπέρα

Οι γεμιστήρες που έχεις είναι 120r .
Το πρόβλημα λύνεται πολύ εύκολα και ως εξής.

Πας σε μαγαζί με είδη κήπου και ζητάς λάστιχο αυτομάτου ποτίσματος διαμέτρου 6mm η 7mm .
Tο μέτρο κάνει κάτι λιγότερο από 1 ευρώ, πάρε 2 μετρά να έχεις.
Κόβεις το λάστιχο σε κομμάτια των ~ 5 εκατοστών (01 κομμάτι ανά γεμιστήρα που έχεις) .

Αφαιρείς το μικρο πλαστικό καπάκι κάτω από τον γεμιστήρα και εισάγεις το λάστιχο, κατόπιν επανατοποθετείς το καπάκι.
Αυτό θα προφορτιση το ελατήριο του γεμιστήρα και θα του δώσει ικανή δύναμη έτσι ώστε να τροφοδοτεί όλα τα ΒΒ΄ς.
Βέβαια μετά η χωρητικότητα του θα μειωθεί στα ~ 90 ΒΒ΄ς (μην τον ζορίζεις να πάρει παραπάνω).

Ελπίζω να βοήθησα.

P.S
Αυτό με το μικρο άσπρο σωληνάκι μου έχει κάνει εντύπωση, βάλε καμιά photo να δω τι είναι, αν και φαντάζομαι ότι είναι το ίδιο κόλπο με αυτό που σου λέω παραπάνω αλλά μάλλον είναι σχετικά κοντό για να δώσει ικανή προφορτιση.
Πάντως πρώτα βγάλε το άσπρο σωληνάκι και μετά βάλε αυτό που σου λέω.
Every BB counts

Αποσυνδεδεμένος The End

  • Συνταγματάρχης
  • *
  • Μηνύματα: 275
  • Φύλο: Άντρας
Απ: γεμιστηρες mid προβλημα
« Απάντηση #2 στις: 22 Νοεμβρίου, 2010, 18:17:55 »
οκ θα το δοκομασω,αυτο το ασπρο που σ λεω μετακινητε προς τα πανω χωρισ ομως να εχω καταλαβει τι κανει κ υποθετω οτι εχει τη διαμετρο του ελατηριου χωρισ να το γνωριζω ομως!!
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

  • Ταγματάρχης
  • *
  • Μηνύματα: 139
  • Φύλο: Άντρας
Απ: γεμιστηρες mid προβλημα
« Απάντηση #3 στις: 02 Μαΐου, 2011, 14:50:36 »
Φίλε Dimitris1 με έσωσες. Το δοκίμασα και τώρα οι γεμιστήρες Mid- DBOYS δουλεύβουν πολύ πιο αξιοπιστα. έγιναν βέβαια 40ρηδες αλλά δεν πειράζει.
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya