Αποστολέας Θέμα: ΤΜ Glock 17 GBB  (Αναγνώστηκε 21272 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gioalex

• Ανθυπολοχαγός
  • *
ΤΜ Glock 17 GBB
« στις: 22 Νοεμβρίου, 2010, 05:35:30 »
Παιδιά καλημέρα. Είμαι κάτοχος του ΤΜ Glock 17 GBB και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν επανέρχεται το κλείστρο στην αρχική του θέση, είτε από πυροδότηση, είτε από αρχική όπλιση, υπάρχει μια "αργοπορία" στην επαναφορά. Δλδ φαίνεται να "κολλάει" το κλείστρο 2 περίπου εκατοστά πριν την τελική του θέση, με αποτέλεσμα να μην επανέρχεται τελείως μερικές φορές και να μένει το κλείστρο μερικώς ανοιχτό. Ύστερα από λύσιμο του όπλου κατέληξα ότι αυτό το κόλλημα οφείλεται στην τσιμούχα που έχω σημειώσει στην εικόνα, λόγω ανεπαρκούς λίπανσης.

Τι προτείνετε για την οριστική λύση του θέματος?

Αποσυνδεδεμένος alex glock

• Δεκανέας
  • *
Απ: ΤΜ Glock 17 GBB
« Απάντηση #1 στις: 11 Φεβρουαρίου, 2011, 20:30:31 »
αυτη η τσιμουχα που λες ειναι για την επανοπληση του κλειστρου περνα το αεριο και το στελνει πισω αν θα εχει προβλημα  δεν οπλιζει... η φταιει το ελατιριο κατω απο την κανη η δεν το εχεις λυπανει σωστα

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 11 Αυγούστου, 2011, 20:39:04 »
στη θεση σου θα εβαζα παντου σιλικονη

zombie

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: 03 Νοεμβρίου, 2011, 15:58:05 »
Η λύση είναι η χρήση λιπαντικού όπως λέει ο φίλος από πάνω.
Στο δικό μου βάζω πάντα πριν τα παιχνίδια λίγο σπρέυ WD40 και μέσα από το κλείστρο και δεν έχω ποτέ προβλημά.

Αποσυνδεδεμένος korina

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 09 Νοεμβρίου, 2011, 09:55:15 »
Η λύση είναι η χρήση λιπαντικού όπως λέει ο φίλος από πάνω.
Στο δικό μου βάζω πάντα πριν τα παιχνίδια λίγο σπρέυ WD40 και μέσα από το κλείστρο και δεν έχω ποτέ προβλημά.

+1000 και εμένα με έχει σώσει το λιπαντικό αυτό , και όχι μόνο σε ερφαρμογές airsoft

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #5 στις: 09 Νοεμβρίου, 2011, 11:17:43 »
Δεν είμαι 100% σίγουρος πως το WD40 είναι η λύση για τα προβλήματα που αναφέρονται. Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείται τίποτε άλλο παρά καθαρή σιλικόνη σε μοντέλα airsoft...

Αποσυνδεδεμένος korina

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 10 Νοεμβρίου, 2011, 10:33:41 »
Και εγώ έτσι φοβόμουν όμως με το WD40 δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα 1,5-2 χρόνια τώρα. Έχω μάι υποψία βέβαια ότι έχει διαβρωτική διάση στα πλαστικά μέρη ...

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 10 Νοεμβρίου, 2011, 11:01:39 »
Επειδή δουλεύω πάνω από 10 χρόνια σχδόν 8 ώρες την ημέρα με WD, μπορώ να σου πω ότι είναι ότι πρέπει για να διαλύσεις γράσα. Λιπαίνει προσωρινά μέχρι να κάνεις δουλειά, μετά το καθαρίζεις καλά και πέρνα το τα λιπαντικά που προβλέπει ο κατασκευαστής του εκάστοτε μηχανήματος. Στην περίπτωση μας λάδι σιλικόνης, και σιλικόνη στα λαστιχάκια.

Μπορεί να σου κάνει σε βάθος χρόνου ζημιά αντί για καλό.
Διάβρωση σε ευαίσθητες τσιμούχες κτλ .
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος korina

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 12 Νοεμβρίου, 2011, 14:15:37 »
Όπως προαναφέρθηκε 1,5 χρόνο το βάζω στο TM 17 μου και είναι οκ. Παρατηρώ βέβαια μία ελαφρά διαρροή στη βαλβίδα αερίου αλλά είναι μάλλον προϊόν γηρανσής του υλικού παρά προέρχεται από το WD40
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Νοεμβρίου, 2011, 15:14:13 από korina »

Αποσυνδεδεμένος Morpheus

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 12 Νοεμβρίου, 2011, 18:14:30 »
δες και το ελατηριο του nozzle , εχω και εγω το ιδιο προβλιμα και μαλον ειναι αυτο