Αποστολέας Θέμα: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ  (Αναγνώστηκε 41120 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Anakin

• Επιλοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I'm not the jedi i should be
Απ: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
« Απάντηση #15 στις: 12 Δεκεμβρίου, 2013, 17:41:46 »
Ξέρει κάποιος να μου πεί με ποιόν να επικοινωνήσω για να μάθω σίγουρα τί και άν πληρώνω? Να μιλήσω με την UPS? Να μιλήσω με το site απο το οποίο θέλω να παραγγείλω? Να μιλήσω με τα τελωνεία εδώ στην Ελλάδα? Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να βρώ ένα νούμερο για τα τελωνεία, αλλα το πρόβλημα είναι οτι βρήκα πολλά νούμερα και δέν ξέρω πού να πάρω και σε ποιόν να απευθυνθώ. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω?

Αποσυνδεδεμένος valam

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #16 στις: 12 Δεκεμβρίου, 2013, 18:12:19 »
 Το τελωνειο, αμα θελει σε φορολογει, αμα θελει οχι τουλαχιστον για τα εκτος ΕΕ.
Ενδεχομενως και για οπλα η παρελκομενα να πρεπει να δωσεις και εξηγησεις. 
Κανε μια δοκιμαστικη παραγγελια 30~50 ευρω. Να δεις πως θα παει.

Αποσυνδεδεμένος specfor21

• Αρχιλοχίας
  • *
  • Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα
« Απάντηση #17 στις: 13 Δεκεμβρίου, 2013, 15:26:32 »
Βρήκα λίγο πιό πρίν ένα site, δέν ξέρω αν μπορώ να το "δώσω" εδώ στο φόρουμ, φοβάμαι μήν έχω θέματα τύπου διαφήμησης :-X. Τέλως πάντων, το site ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στην Πολωνία και οτι έχει free shipping για πολλές χώρες στην ΕU, μαζί και την Ελλάδα! πολύ καλές τιμές κλπ. Το ερώτημα είναι το εξής, είναι 1000% σίγουρο ότι απο τα λεφτά που θα δώσω στο site για τα προϊόντα που θέλω δέν θα πληρώσω κανένα άλλο μπαχτσίσι-χαράτσι για να φθάσει το προϊόν στα χέρια μου? Η εταιρεία που συνεργάζεται το site είναι η UPS.
Από ΕΕ δεν έχεις δασμούς. Αν είναι το site που νομίζω (ta@@@@@n.com), παραγγέλνει συχνά όλη η ομάδα και δεν έχουμε πρόβλημα με τελωνεία ή παραπάνω χρεώσεις.

Αποσυνδεδεμένος Anakin

• Επιλοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • I'm not the jedi i should be
« Απάντηση #18 στις: 14 Δεκεμβρίου, 2013, 02:12:18 »
Βρήκα λίγο πιό πρίν ένα site, δέν ξέρω αν μπορώ να το "δώσω" εδώ στο φόρουμ, φοβάμαι μήν έχω θέματα τύπου διαφήμησης :-X. Τέλως πάντων, το site ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στην Πολωνία και οτι έχει free shipping για πολλές χώρες στην ΕU, μαζί και την Ελλάδα! πολύ καλές τιμές κλπ. Το ερώτημα είναι το εξής, είναι 1000% σίγουρο ότι απο τα λεφτά που θα δώσω στο site για τα προϊόντα που θέλω δέν θα πληρώσω κανένα άλλο μπαχτσίσι-χαράτσι για να φθάσει το προϊόν στα χέρια μου? Η εταιρεία που συνεργάζεται το site είναι η UPS.
Από ΕΕ δεν έχεις δασμούς. Αν είναι το site που νομίζω (ta@@@@@n.com), παραγγέλνει συχνά όλη η ομάδα και δεν έχουμε πρόβλημα με τελωνεία ή παραπάνω χρεώσεις.
Ναί αυτό είναι  ;D! Ενημερώθηκα δεόντως και απο το fb, Ευχαριστώ!