Βρήκα λίγο πιό πρίν ένα site, δέν ξέρω αν μπορώ να το "δώσω" εδώ στο φόρουμ, φοβάμαι μήν έχω θέματα τύπου διαφήμησης . Τέλως πάντων, το site ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στην Πολωνία και οτι έχει free shipping για πολλές χώρες στην ΕU, μαζί και την Ελλάδα! πολύ καλές τιμές κλπ. Το ερώτημα είναι το εξής, είναι 1000% σίγουρο ότι απο τα λεφτά που θα δώσω στο site για τα προϊόντα που θέλω δέν θα πληρώσω κανένα άλλο μπαχτσίσι-χαράτσι για να φθάσει το προϊόν στα χέρια μου? Η εταιρεία που συνεργάζεται το site είναι η UPS.
Παράθεση από: Anakin στις 12 Δεκεμβρίου, 2013, 14:37:17Βρήκα λίγο πιό πρίν ένα site, δέν ξέρω αν μπορώ να το "δώσω" εδώ στο φόρουμ, φοβάμαι μήν έχω θέματα τύπου διαφήμησης . Τέλως πάντων, το site ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στην Πολωνία και οτι έχει free shipping για πολλές χώρες στην ΕU, μαζί και την Ελλάδα! πολύ καλές τιμές κλπ. Το ερώτημα είναι το εξής, είναι 1000% σίγουρο ότι απο τα λεφτά που θα δώσω στο site για τα προϊόντα που θέλω δέν θα πληρώσω κανένα άλλο μπαχτσίσι-χαράτσι για να φθάσει το προϊόν στα χέρια μου? Η εταιρεία που συνεργάζεται το site είναι η UPS.Από ΕΕ δεν έχεις δασμούς. Αν είναι το site που νομίζω (ta@@@@@n.com), παραγγέλνει συχνά όλη η ομάδα και δεν έχουμε πρόβλημα με τελωνεία ή παραπάνω χρεώσεις.