Αποστολέας Θέμα: λαρυγγοφωνο,φορτιστης-αποφορτιστης+++ swat στολη μαυρη!!NEW!  (Αναγνώστηκε 12975 φορές)

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Πωλειται
1.φορτιστης-αποφορτηστης για μπαταριες ΝΙΜΗ,ΝΙcd με το κουτι του με ελαχιστη χρηση.ο φορτηστης εχει διακοπτη που ρυθμιζετε αναλογα τα cells της μπαταριας κ εχει μεχρι 10 cell,επισης μπορειτε να επιλεξετε φοτηση στα 500μΑ η στα 100μΑ,με λεντακι που δειχνει πρασινιζοντας οτι φορτηστικε πληρως η μπαταρια κ τελος περιεχει κ 12βολτο ανταπτορα ενσωματωμενο για φορτηση σε αυτοκινητο.λογως πωλησης ειναι οτι εχω παρει μπαταρια λιπο κ αυτος απλα καθεται κ μου ειναι αχρηστος.
ΤΙΜΗ 20 ευρω

2.λαρυγγοφωνο αγορασμενο απο το εξωτερικο μεσα στο σακουλακι του,αχρισημοποιητο,λογως πωλησης ειναι οτι την πατησα γιατι ειδα το βισμα του να μοιαζει με αυτο απο τα pmr μ αλλα τελικα ηταν πιο χοντρο.εχει ΡΤΤ το οποιο δενεται σε καποιο δαχτυλο για να μη φευγει το χερι σ απο το οπλο.

ΤΙΜΗ 30 ευρω SOLD

πωλησεις μονο εντος αθηνων γιατι δεν αξιζει το κοπο τα μεταφορικα,εαν υπαρχει ζητηση θα τηρηθει σειρα προταιρεοτητας,προς ενημερωση εγω μενω νεο κοσμο κ τελος εννοητε καθε ελεγχος δεκτος.

3.Στολη μαυρη swat ripstop,σε υπεραριστη κατασταση,εχει φορεθει-πλυθει μολις 1 φορα,μεγεθος Large,εγψω εχω υψος περιπου 1.91 και 90 κιλα βαρος για να εχετε μετρο συγκρησης.πωλειται διοτι την ειχαμε παρει για στολη ομαδας αλλα τελικα αλλαξαμε κ ετσι εμεινε στο ντουλαπι.τιμη 35 ευρα το σετ!!

« Τελευταία τροποποίηση: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 08:35:00 από The End »
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: λαρυγγοφωνο,φορτιστης-αποφορτιστης
« Απάντηση #1 στις: 25 Νοεμβρίου, 2010, 22:17:36 »
To λαρυγγόφωνο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με κάποιον αντάπτορα...

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: λαρυγγοφωνο,φορτιστης-αποφορτιστης
« Απάντηση #2 στις: 26 Νοεμβρίου, 2010, 00:38:11 »
κοιτα τα πηγα τα πμρ μ το λαρυγγοφωνο στο μαγαζι στο φαληρο greek airsoft shop για να δω αν κανει τπτ σε ανταπτορα αλλα μου ειπαν τα παιδια οτι δε κανει γιατι ειναι της πλακας τα πμρ κ ετσι μου εμεινε στα χερια!!!κ να παρω τωρα αλλους ασυρματους χλωμο!!!

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: λαρυγγοφωνο,φορτιστης-αποφορτιστης+++ swat στολη μαυρη!!NEW!
« Απάντηση #3 στις: 24 Ιανουαρίου, 2011, 23:31:27 »
νεα τιμη φορτηστη,νεο πραμα!!στολη!!

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 27 Ιανουαρίου, 2011, 13:53:36 »
ελα νεα τιμη στη στολη!!35 ευρα να φευγει!!

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 08:35:30 »
ο φορτηστης παλι στο σφυρι!!!