Αποστολέας Θέμα: M14 SOCOM ASG  (Αναγνώστηκε 16178 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Πλωτάρχης

• Λοχίας
  • *
M14 SOCOM ASG
« στις: 09 Δεκεμβρίου, 2010, 17:26:28 »
καλησπέρα! εχω ενα κολημα με τα m14 γενικοτερα και σκεφτομαι να αγορασω ενα springer m14 socom της asg και να το χρησιμοποιω σαν οικονομικο σνιπεροτουφεκο παρεα με το glock18c μου για κοντινες συμπλοκες
εχω ομως μερικες αποριες και θα ηθελα εαν καποιος εχει το συγκεκριμενο οπλο ή γνωριζει σχετικα να με βοηθησει

1) ειναι καλο σαν φθηνο σνιπερ; εννοω σε παιχνιδι ειναι αρκετα ευστοχο ωστε να βγαζεις κοσμο;
2) μπορεις να του αλλαξεις ελατηριο; ή να το αναβαθμισεις γενικοτερα;
3) αποτι εχω δει εχει ρειλ για διοπτρες κτλ χρειαζεται κατι περετερω για να του βαλεις μια πχ μια φθηνη διοπτρα ή red dot;
4)τι γεμιστηρες παιρνει (εννοω ειναι συμβατο με γεμιστηρες απο αλλες εταιριες;)
5) πουλαει κανεις το δικο του;  8)

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: M14 SOCOM ASG
« Απάντηση #1 στις: 10 Δεκεμβρίου, 2010, 14:39:04 »
Φιλε μου με τα φπσ που ειδα μαλλον καλυτερα να εχεις το clock18 σαν σνιπερ παρα αυτο. ;)
Και ελλατηριο να αλλαξεις παλι, αν δεν ξερεις ο ιδιος πως να το κανεις ,το κοστος θα ειναι περιπου ισο με ενα σνιπερ σαν και αυτο http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=106 που το παιρνεις ετοιμο και φαινομενικα μεσα στα ορια αν σε ενδιαφερει για δημοσια παιχνιδια. Αν παλι το προβλημα σου δεν ειναι να αποκτησεισ σνιπερ αλλα μ14 το κανε λιγο υπομονη και παρε αυτο http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=106 που ειναι και το πιο οικονομικο μ14 που κυκλοφορει στην Ελλαδα(ετσι νομίζω τουλάχιστον)

Αποσυνδεδεμένος Πλωτάρχης

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 11 Δεκεμβρίου, 2010, 02:25:56 »
βασικα τελικα αυτο σκεφτομαι να κανω ή να παρω κανενα σπρινγκεροσνιπερ μεσα στα ορια ή να κανω υπομονη και να παρω κανενα m14 ηλεκτρικο   fire2  ;D

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 11 Δεκεμβρίου, 2010, 04:39:17 »
Μ14 ηλεκτρικό αν παίζεις με τα τωρινά όρια Αθήνα...

Αποσυνδεδεμένος AndreasMetaxas

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 03 Ιανουαρίου, 2011, 13:14:18 »
μπορείς να πάρης αεριου αλλα δη ει νόημα γιατί θα πρέπει να μείωσης τα fps

Αποσυνδεδεμένος GG.COMMANDER

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 29 Μαΐου, 2011, 18:13:18 »
Καλησπέρα φίλε μου έχω το ίδιο όπλο και μάλιστα σήμερα παίξαμε δημόσιο παιχνίδι και παίζανε πολλά ίδια! αυτό που έχω να πω είναι ότι το όπλο δεν θέλει ούτε ελατήριο ούτε τίποτα άλλο.
Το μόνο που θέλει είναι μια καλή μπαταρία 9,6 ή 11.1 LiPo για τον λόγο ότι το δυνατό και δεν μπωρεί να αντέξει ένα παιχνίδι με πχ 8,4 και μια καλή διόπτρα 40αρα και ένα δίποδα μπροστά τιποτα άλλο και είσαι έτοιμος, μετά παίζει ρόλο και η συντήρηση πόσο το προσέχεις, όσο προσέχεις τόσο θα έχεις.
Οτι θες ρώτα με γιατί γνωρίζω το όπλο και έχω σκεφτεί 5 πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν.
« Τελευταία τροποποίηση: 29 Μαΐου, 2011, 19:46:36 από Dimitrios »