Αποστολέας Θέμα: Captains Meeting συνέχεια και εδω....  (Αναγνώστηκε 32960 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
Απ: Captains Meeting συνέχεια και εδω....
« Απάντηση #15 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2010, 00:13:49 »
Peace&Ενωμενοι...
Υπαρχει καποιος να....

NA ανακοινωσει για την ψηφοφορια  τους καθιερωμενους  κανονες και τους εναλλασομενους(π.χ μπαμπ/parlay κτλ)

1)Εαν ειναι συμφωνος ο διαχειριστης με την ηλεκτρονικη επωνυμη ψηφοφορια ενηλικων να την ανεβασει.

2)Εαν καποιος θελει και διαθετει  χωρο για C.M να τον ανακοινωσει/ η σε ενα πεδιο.

3)Εαν καποιος μπορει να κατασκευασει  καλπη  και να τις φερει καπου μια κυριακη..

Να τελειωνουμε...

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #16 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2010, 00:45:02 »
Μαγαζιά και @@ μοιραλεϊκα..... αυτό το μοιραλεϊκα να το θυμάστε... :o

Λεοναρδος vs Sapper -Sapper vs Leonardos έληξε.  (smoke)

Δε πιστευω να στεναχωρηθηκε κανένας και του έμειναν τα ποπ κορν και τα πατατακια.....  ;D ;D

Βρεθήκαμε να τα πούμε με το Sapper από κοντά.... μιλήσαμε ξεκάθαρα τι θελω απο αυτόν και τι θελει από εμένα.
Η συνάντηση έληξε αναίμακτα ....και ξεκαθαρίστηκε το σύνεφο ,,μου τα'πε και του τα'πα...όμορφα και πολιτισμένα.

Αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω...Ανδρες είμαστε και τις λέμε τι να κανουμε τώρα.....
(αφού γουστάρετε μπάχαλο κουτσομπόλες..... ;D ;D ;D )

Το CM θα γίνει..... με κανένα κατάστημα airsoft να εμπλέκεται.

Τωρα αν κάποιοι θέλουν ντε και καλά να τα μπλέξουν θα φάνε τα μπινελίκια τους κανονικά και με το νόμο.

Κύριοι η παράσταση έλαβε τέλος....

****** Σημ. Προς τον Κο Kaliostro:
Θάνο ...και εσύ από κοντά ...τελικά για να βρούμε άκρη τι καταλαβαίνει ο καθένας και τι όχι...πρέπει να γίνοντα λίγο μπουρδέλο.
Είσαι λίγο στην τσίτα γενικώς....με το δαχτυλο στο πληκτρολόγιο. Be cool...όλα θα στρώσουν.

Ισκιος και Ατσαλάκωτος έθεσαν πολύ καλές απόψεις.....
-Αυτό που μας αφορά ΟΛΟΥΣ είναι προτάσεις και λύσεις για την διεξαγωγή του επόμενου CM και μέτρα ώστε αυτό να γίνει με περισσότερη συμμετοχή και λιγότερες αμφισβητήσεις
- Γιατί να μη το συντονίσει το Captains Meeting κάποιος που δεν συνδέεται με κάποιο μαγαζί?
- Οι μεμονωμένοι (Έμπειροι) παίχτες γιατί να μείνουν στην απέξω?
-Ποιοι είναι οι λεγόμενοι Captains για να αποφασίζουν για τους υπόλοιπους?...

Αυτα τα ολίγα κύριοι.... επιστροφή στις θέσεις σας.

(smoke)

« Τελευταία τροποποίηση: 15 Δεκεμβρίου, 2010, 01:20:59 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #17 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2010, 10:21:58 »
χαχχαχχαχχχαχχχαχχχαχχχα αχ δεν μπορω θα κλαψω απο τα γελια!

περιμενα να δω σφαγες,πολεμο πραγματικο, απο τους  δυο συμπεκτεσ μου αλλα τιποτα ρε παιδια

αχ παει το ποπ κορν πανε ολα μα ολα!

και τωρα σοβαρα!μπραβο και συχαριτιρια και να πανε ολα καλα!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2010, 15:33:36 »
ρε παιδια ας μην λεμε οτι ναναι τωρα...τι κοινοτητα και κουραφεξαλα???οταν θες να εχεις μια κοινοτητα η να φτιαξεις κοινοτητα σε οτι και αν ειναι αυτο πρπρει ολοι μα ολοι απο κοινου να κανουν τα παντα για το καλο αυτης...Εγω το μονο που βλεπω συνεχεια ειναι ατομα που προσπαθουν να βγαλουν ο ενας το ματι του αλλου (εχω ραμματα για εσενα,εγω εχω ενα βιντεο για εσενα,εγω εχω και εχω και εχω) αυτο ειναι απλα μπ@@ρδελο και τιποτα λιγοτερο!!!δεν ειναι κακο να απετυχε καποια προσπαθεια για cm και ουτε σημαινει οτι δεν μπορει να ξανα γινει cm ποτε.Οσο για εσας οοολους που εχετε υλικο για εναν ανθρωπο της ''κοινοτητας'' και δεν το βγαλατε οταν επρεπε για να τον ξεμπροστιασετε καντε το μασουρι τωρα και αντε στο καλο..αλλα δεν το βγαλατε οταν επρεπε γιατι απλα καλιεργουσατε λυκοφιλιες και τιποτα αλλο και μολις σας χαλασε η συνταγη σας ξανα ηρεθε η φωτιση του σερλοκ χολμς...λοιπον αφου δεν μπορει να γινει χωριο με τιποτα μην το τραβατε απο τα μαλια και καντε οτι σας γουσταρει ο καθε ενας..εαν παλι υπαρχει προθεση να γινει κατι σωστο οκ καντε το πραξη!!!!

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2010, 18:22:50 »
καλο ειναι να κοψετε της πλακες και τα αστεια και να το παρετε λιγο σοβαρα,ολος ο κοσμος εχει σκασει και το ξερετε.φτιαξτε το αθλημα μας καλυτερο μην το χαλατε..παντα φιλικα ο φιλος σας spiros k. ;)

Iskios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: 15 Δεκεμβρίου, 2010, 20:01:15 »
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ διεξαγωγής CM

Ετήσια ηλεκτρονική ψηφοφορία και στα 2 forums ή εναλλαξ ανά forum/έτος ή δημιουργία ειδικού forum μονο για το CM, ανοιγμα λογαριασμών/pass από τους adm, αποστολή στα verified άτομα με δικαίωμα ψήφου (από κοινού).

Δικαίωμα Ψήφου

Όλοι οι ενήλικοι ενεργοί παίκτες εφόσον κλείσουν 1+ χρόνο εγγραφής σε επίσημο forum* (πχ εγραφή στις 20/04/2010, κλείνει έτος στις 20/04/2011, ψηφίζει για το έτος 2012), είναι κάτοχοι AEG και έχουν πάνω από 10 ετήσιες συμμετοχές σε public games**. 

*Επίσημα forum: Airsoft Center & Greek Airsoft, verified members (με δικαίωμα ψήφου) μέσω FB account και tagged στις φωτός του κάθε παιχνιδιού σε ένα FB GROUP με 2 κοινούς administrators, έναν από κάθε forum, για αποφυγή fake accounts.
** Συμμετοχές: Καταγραφή των συμμετεχόντων σε κάθε public game κατά την μέτρηση των AEG, ανακοίνωση λίστας και μετρήσεων από τους διοργανωτές στο νήμα που ανακοινώθηκε το παιχνίδι.

Λίστα verified μελών με δικαίωμα ψήφου, ανακοινώσιμη

(Οι παλαιές ομάδες που δεν έχουν συμμετοχή στα public games συχνά καθώς και οι μεμονωμένοι παλαιοί παίκτες θεωρούμε ότι είναι γνωστοί και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης.)

ΘΕΜΑΤΑ κανονισμών προς ψηφοφορία

Έχοντας καταγράψει τα ενεργά μέλη με δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να υποβληθεί η πρόταση και να συγκεντρώσει +50% έγκριση για να μπει σε ψηφοφορία. Μέσω των forum και με επιλογή ΝΑΙ/ΟΧΙ. Όχι δικαίωμα λευκής ψήφου. Οι προτάσεις θα μπορούν να υποβάλλονται καθ’ όλη την διάρκεια του τρέχοντος έτους.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ / ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ

Πολλές ομάδες δεν συμμετέχουν συχνα σε public games, επίσης υπάρχουν μεμονωμένοι παίκτες.

•   Έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν για τα public games ομάδες εφόσον δεν συμμετέχουν ?
•   Θα πρέπει να οριστεί ο χαρακτήρας των κανονισμών σε σχέση: α) με όλους όσους παίζουν ενεργά airsoft ? Η' β) με αυτούς που παίζουν σε public.
•   Mια ομάδα με 3 άτομα και μια ομάδα με 15 είναι δίκαιο να έχουν τους ίδιους ψήφους στο CM ?

Για να έχουν κύρος οι αποφάσεις του CM θεωρούμε ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένας από την λήψη αποφάσεων, όσοι επιλέγουν να απέχουν είναι θεμιτό μετά δημόσια να εκφέρουν γνώμη και να κάνουν κριτική για τις αποφάσεις των "άλλων" με συνέπεια τα κακώς κείμενα ?

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #21 στις: 16 Δεκεμβρίου, 2010, 14:09:25 »
γραφω κατι που διαβασα σε αλλο φορουμ και απανησα!την παραθετω και εδω για να τα διαβαζει ολος ο κοσμος και να ξερει τι του γινεται!

Εμείς, σαν μέλη συλλόγου πλέον έχουμε πάρει την απόφαση να αντιμετωπίσουμε τα τυχόν θέματα (παιχνιδιού, κανόνων, ορίων, νομικά, οργανωτικά, κλπ) όπως προκύψουν μέσα από το σύλλογο που ανήκουμε. Ότι τυχόν θέματα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε νομικά, θα τα αντιμετωπίσουμε σαν σύλλογος, και όχι φορουμικά. Έως τότε, το σετ κανόνων και ορίων στο οποίο πιστεύουμε, είναι ήδη γνωστό.

Πάνο,

Δεν θάθελα να μπω στον πειρασμό να σχολιάσω το κείμενο σου - νομίζω ότι μόνος σου τοποθετείς τη στάση της ομάδας σου ξεκάθαρα, και σε κοινή θέα. Συ είπας.

Από την άλλη μεριά όμως, έχεις κάνει μία δήλωση την οποία ως Έλλην πολίτης μου έχει προξενήσει μια ερώτηση. Η ερώτηση αυτή είναι:  Ποιος είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου αναγνώρισης του συλλόγου σας, πότε εκδικάστηκε και πότε εκδόθηκε η απόφαση;

Ευχαριστώ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ;) :D

Με ολο το σεβασμο,θα ηθελα να μου πειτε και εμενα ποιος ειναι αυτος ο συλλογος(Ονομα), που εχει εδρα ποια ειναι τα μελη του.(ενοω τα υδριτικα μελη!)

ετσι και εμεις σαν ομαδα να μπορεσουμε να κανουμε και εμεις ενα συλλογο αιρσοφτ! ;)

Εμεις το μονο που θελουμε ειναι να μας πειτε ειναι τον αριθμο προτοκολλου τα υπολοιπα(με ολο το σεβασμο) θα τα βρω μονος μου!

Εαν παλη, δεν με παρετε τηλεφωνο (6944259398 begin_of_the_skype_highlighting              6944259398      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              6944259398      end_of_the_skype_highlighting)(2109019125)  θα θεωρησω  οτι λετε αερολογιες και διμιουργητε ιντριγκες και δεν θα ξαναδωσω βαση στα λεγομενα σας! και παλι με ολο το σεβασμο!Και αυτα που λεω τα αναφερω διοτι,καποτε ειχατε πει  πως !θελουμε να εχουμε μια ενομενη κοινοτητα και θα κανουμε τα παντα για αυτη και πως οταν θα ετοιμαστη συλλογος θα μας το πειτε και θα μας δωσετε τα στοιχεια για να μπορεσουνε ολοι μα ολοι να να συμετασχουνε 'η να κανουνε συλλογοωστε να κανουμε καποτε ομοσπονδια!ετσι δεν ειναι?

εαν παλη,οντος εχετε συλλογο και δεν μας δεινεται τα στοιχια του,τοτε τα πραγματα ειναι σαφεστατα'κοιτατε τη παρτυ σας!

που και παλι δε νομιζω καλοι μου συχομπιστες! ;) και αυτο γιατι θελω να πιστευω πως ειστε σωστοι! :-*

Ε πως σας φανηκα?καλο'ς? 8)

Υ.Γ

Συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη!ειναι σημα κατατεθεν μου! 8) 8) :-* :-* ;D ;D :D :D ;) ;) ;) :) ;) :D ;D :-*

Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #22 στις: 16 Δεκεμβρίου, 2010, 14:19:29 »
θα συμφωνησω με το spiro  k!!! επισης οι θεσεις του iskiou και του atsalakotou  ειναι πολυ καλες !! δεν θα επεκταθω παραπανω γιατι απλα το airsoft το βλεπω σαν μια διασκεδαση που με χαλαρωνει και με κανει να περναω πολυ καλα!

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #23 στις: 16 Δεκεμβρίου, 2010, 19:06:38 »
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ διεξαγωγής CM

Ετήσια ηλεκτρονική ψηφοφορία και στα 2 forums ή εναλλαξ ανά forum/έτος ή δημιουργία ειδικού forum μονο για το CM, ανοιγμα λογαριασμών/pass από τους adm, αποστολή στα verified άτομα με δικαίωμα ψήφου (από κοινού).

Δικαίωμα Ψήφου

Όλοι οι ενήλικοι ενεργοί παίκτες εφόσον κλείσουν 1+ χρόνο εγγραφής σε επίσημο forum* (πχ εγραφή στις 20/04/2010, κλείνει έτος στις 20/04/2011, ψηφίζει για το έτος 2012), είναι κάτοχοι AEG και έχουν πάνω από 10 ετήσιες συμμετοχές σε public games**. 

*Επίσημα forum: Airsoft Center & Greek Airsoft, verified members (με δικαίωμα ψήφου) μέσω FB account και tagged στις φωτός του κάθε παιχνιδιού σε ένα FB GROUP με 2 κοινούς administrators, έναν από κάθε forum, για αποφυγή fake accounts.
Το Hellas Airsoft ήταν χρόνια πριν αυτά τα 2... Γιατί όχι επίσημο? +Τι tag στο facebook? Νομίζεις ότι όλοι έχουν Facebook? Νομίζεις ότι όλοι θέλουν να φαίνονται σε φωτογραφίες?
Επίσης:
 1) Υπάρχουν άτομα με 3+ χρόνια εμπειρία σε public games, που δεν έχουν account, γιατί δεν τα πάνε καλά με τα PC.
 2) Υπάρχουν άτομα που έχουν σβήσει τα account τους από το άλλο φόρουμ.

Ωραία έχεις θέσει τις ιδέες σου, αλλά η περιπλοκότητα τις σκοτώνει...
Φιλικά.

Iskios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: 16 Δεκεμβρίου, 2010, 20:26:40 »
Να τις κάνουμε πιο απλές, αυτό είναι το θέμα τις όλης συζήτησης... αν ασχοληθούμε όλοι θα το κάνουμε πιο "λιανά", πιο δίκαιο και κοινώς αποδεκτό... μιλήστε, δώστε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για να γίνουμε πιο απλοί όπως είπε ο φίλος με την Stirella (Astalakotos  ;D)*

*100% Χιούμορ, μην γίνει κανένας 3ος AisroftικόςΠαγκοσμιος...