Εγώ το μοναδικό πρόβλημα που βρίσκω με το πούλμαν είναι το εξής:
Ένας, πχ ο fylakio8, μπαίνει στη διαδικασία να το "κλείσει". Τότε έχει απο Δευτερα έως Παρασκευή να γεμίσει το πούλμαν με 28 άτομα. κανεις δεν θα δεσμευθεί, και θα αρχίσουν όλοι τα "καλή ιδέα" αλλά δεν ξέρω απο τώρα να σου πώ, θα σου πώ μεθάυριο, κλπ. Στην τελική, μετά απο πολλά pms, τηλέφωνα, κυνήγι, την τελευταία στιγμή (και μόνο) μπορεί να γεμίσει το πούλμαν, μπορεί να χρειαστεί τελικά αντί για 5.40 να βάλετε απο 7 ευρώ για να καλύψετε τις κενές θέσεις.
Και μετά θα αρχίσουν οι γκρίνιες, γιατι δεν περνάει απο εκεί, απο παρα-εκεί κλπ. Με όλο αυτό το βραχνά, θα έχει τελειώσει η Κυριακή και θα γυρνάτε σπίτι, επιτέλους το εγχείρημα θα έχει λειτουργήσει "κάπως", και την επόμενη μέρα είναι πάλι Δευτέρα και κάποιος πρέπει να ξανα-κανονίσει πούλμαν για την επόμενη Κυριακή...
Εγώ το βρίσκω ρεαλιστικό μόνο για συγκεκριμένα μεμονωμένα events, πχ, να σηκωθούμε 25 άτομα να πάμε Θεσ/κη. Εκεί φυσικά τό κόστος θα είναι πιο ακριβό, όμως παρόλα αυτά θα είναι φθηνότερο απο χρήση με ΙΧ, και πιο άνετο και οργανωμένο. Για εβδομαδιαία χρήση, ακόμη και να το καταφέρετε, λυπάμαι αυτόν που θα το οργανώνει...
Για μεμονωμένα events, πχ να σηκωθούμε να πεταχτούμε Πάτρα, Λαμία, Θεσσσαλονίκη, υπολογίστε μέ κι εμένα μέσα, όμως με την προϋπόθεση, οτι η τιμή είναι αυτή που είναι, δεν θα έχει, α, δεν γεμίσαμε πούλμαν, αρα αντί για 15 είναι 20 ευρώ.
Αν δηλαδή το κανόνιζα εγώ, θα έβαζα τιμή και ημερομηνία δήλωσης πχ 20 μέρες πρίν. Εάν μέχρι το deadline μου έλειπε έστω και 1 άτομο για να συμπληρώσω, ακύρωνα, "ευχαριστώ πολύ παιδιά, δεν θα πάρουμε, όσοι ενδιαφερόμαστε θα πάμε με εναλλακτικο τρόπο, αντίο σας".
Αυτά απο εμένα...
Fylakio8, καλή η πρόθεση και η προσπάθεια, αλλά θέλει πολύ "συκώτι"...