Ψηφοφορία

Θα έδινες λεφτά για μεταφορά με πούλμαν

ΝΑΙ
48 (59.3%)
ΟΧΙ
2 (2.5%)
Προτιμώ το ιx μου
23 (28.4%)
Δεν με ενδιαφέρει
6 (7.4%)
Είναι πολλά τα λεφτά
2 (2.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 78

Αποστολέας Θέμα: Ενοικίαση πούλμαν  (Αναγνώστηκε 72786 φορές)

Αποσυνδεδεμένος MARKSMAN

• Επιλοχίας
  • *
Απ: Ενοικίαση πούλμαν
« Απάντηση #15 στις: 31 Αυγούστου, 2010, 10:55:52 »
ειναι πολλα τα λεφτα αρη!!μονο αν γινοταν παιχνιδι επαρχια κ μαζευομασταν ολοι σε ενα οχημα για τον απιστευτο χαβαλε που θα καναμε!!εκει σιγουρα θα εχοταν πιο οικονομικα απο το να παρει ο καθενας το αυτοκινητο του! ;)

Αποσυνδεδεμένος MARKSMAN

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #16 στις: 31 Αυγούστου, 2010, 11:03:59 »
μονο για επαρχια συμφερει πιστευω η ενοικιαση 50θεσιου πουλμαν!

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #17 στις: 03 Σεπτεμβρίου, 2010, 09:10:49 »
Εγώ το μοναδικό πρόβλημα που βρίσκω με το πούλμαν είναι το εξής:

Ένας, πχ ο fylakio8, μπαίνει στη διαδικασία να το "κλείσει". Τότε έχει απο Δευτερα έως Παρασκευή να γεμίσει το πούλμαν με 28 άτομα. κανεις δεν θα δεσμευθεί, και θα αρχίσουν όλοι τα "καλή ιδέα" αλλά δεν ξέρω απο τώρα να σου πώ, θα σου πώ μεθάυριο, κλπ. Στην τελική, μετά απο πολλά pms, τηλέφωνα, κυνήγι, την τελευταία στιγμή (και μόνο) μπορεί να γεμίσει το πούλμαν, μπορεί να χρειαστεί τελικά αντί για 5.40 να βάλετε απο 7 ευρώ για να καλύψετε τις κενές θέσεις.

Και μετά θα αρχίσουν οι γκρίνιες, γιατι δεν περνάει απο εκεί, απο παρα-εκεί κλπ. Με όλο αυτό το βραχνά, θα έχει τελειώσει η Κυριακή και θα γυρνάτε σπίτι, επιτέλους το εγχείρημα θα έχει λειτουργήσει "κάπως", και την επόμενη μέρα είναι πάλι Δευτέρα και κάποιος πρέπει να ξανα-κανονίσει πούλμαν για την επόμενη Κυριακή...

Εγώ το βρίσκω ρεαλιστικό μόνο για συγκεκριμένα μεμονωμένα events, πχ, να σηκωθούμε 25 άτομα να πάμε Θεσ/κη. Εκεί φυσικά τό κόστος θα είναι πιο ακριβό, όμως παρόλα αυτά θα είναι φθηνότερο απο χρήση με ΙΧ, και πιο άνετο και οργανωμένο. Για εβδομαδιαία χρήση, ακόμη και να το καταφέρετε, λυπάμαι αυτόν που θα το οργανώνει...

Για μεμονωμένα events, πχ να σηκωθούμε να πεταχτούμε Πάτρα, Λαμία, Θεσσσαλονίκη, υπολογίστε μέ κι εμένα μέσα, όμως με την προϋπόθεση, οτι η τιμή είναι αυτή που είναι, δεν θα έχει, α, δεν γεμίσαμε πούλμαν, αρα αντί για 15 είναι 20 ευρώ.

Αν δηλαδή το κανόνιζα εγώ, θα έβαζα τιμή και ημερομηνία δήλωσης πχ 20 μέρες πρίν. Εάν μέχρι το deadline μου έλειπε έστω και 1 άτομο για να συμπληρώσω, ακύρωνα, "ευχαριστώ πολύ παιδιά, δεν θα πάρουμε, όσοι ενδιαφερόμαστε θα πάμε με εναλλακτικο τρόπο, αντίο σας".

Αυτά απο εμένα...

Fylakio8, καλή η πρόθεση και η προσπάθεια, αλλά θέλει πολύ "συκώτι"...

Αποσυνδεδεμένος TheBigL

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 23 Νοεμβρίου, 2010, 11:15:21 »
Αυτό θα ήταν καλό γιατί υπάρχουν και άτομα που δεν έχουνε αυτοκίνητο.Κάποια στιγμή μπορεί να έρθω και γω με πούλμαν αν πάτε αλλά γενικά θα προτιμούσα το αυτοκίνητο.Το κόστος όμως με το πούλμαν είναι μηδαμηνό.

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 11 Αυγούστου, 2011, 19:08:16 »
καλυτερα μονος μου με το ix μου

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 13 Αυγούστου, 2011, 04:31:16 »
ειναι μια καλη λυση γιατι στην τελικη με το που θα μπεις μεσα στο λεωφορειο τραβάς και εναν ξεγυρισμένο υπνο μεχρι να φτάσεις... αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να γεμισει το οχημα για να συμφερει.....απ την αλλη δεν ξερω και ποσο ειναι η βενζινη πηγαινε - ελα και τιποτα διωδία αν υπάρχουν οποτε θα απαντήσω ΝΑΙ αλλα υπο προϋποθέσεις.

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #21 στις: 20 Απριλίου, 2013, 08:34:45 »
ναι κ απο εμενα , θα ηταν προτιμοτερο σε μεγαλα events με '' καλες '' χλμετρικες αποστασεις.
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #22 στις: 20 Απριλίου, 2013, 10:51:50 »
αν νομικα ειμαστε παρανομοι οσον αφορα την μεταφορα του οπλου μας ποιος οδηγος πουλμαν θα παρανομουσε μεταφεροντας ομαδα ατομων με 50 οπλα ;
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #23 στις: 20 Απριλίου, 2013, 11:38:28 »
αν κ οφ τοπικ , δλδ ειμαστε παρανομοι κουβαλωντας λυμενα ,χωρις γεμιστηρες  ,ΑΕΡΟΒΟΛΑ ρεπλικες οπλα αιρσοφτ ? 
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #24 στις: 20 Απριλίου, 2013, 12:16:36 »
αυτο εξηγησε το στον καθε αστυνομικο που θα σε παει μεσα κι ασ του εξηγεις εσυ τα αυτονοητα....
κυριως,,,εξηγησε το στον οδηγο πουλμαν οταν θα πας να κλεισεις την συμφωνια.....  ;)
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος paliou

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #25 στις: 20 Απριλίου, 2013, 17:02:29 »
Ακομα και αν προσπερασουμε τα 30-40-50 αεροβολα + τα πιστολια που θα βρισκονται στην μπαγκαζιερα, ακομα και αν οι αστυνομικοι πιστοποιησουν οτι η μαζικη μεταφορα οπλων δεν δημιουργει κανενα προβλημα, θα ηθελα να μου πει καποιος πως δικαιολογουνται οι παπατζες (που οι περισοτεροι εχουν) του στυλ διοπτρες/red-dot/reflex και παει λεγοντας.
Να θυμισω οτι με βαση τον νομο απαγορεύονται υπο ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ συνθηκες.
Και..οχι ο Νομος ΔΕΝ κανει διακρισεις μεταξυ πραγματικων και μουφοκινεζικων οπτικων βοηθηματων. Για τον Νομο ειναι το ιδιο και εξισου παρανομα.

Φιλικα Paliou

Υ.Γ. Μιλαω και εγω  ;) που σε καθε οπλο εχω πανω και ενα τηλεσκοπιο...ουτε να σκεφτω δεν θελω την "κακια ωρα" :police:

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #26 στις: 20 Απριλίου, 2013, 17:37:01 »
οκ , για να καταλαβω .. εκτος απ τα οπτικα βοηθηματα κ το θεμα του πουλμαν , το να κουβαλας σε ειδικη θηκη ,λυμενο αεροβολο, ρεπλικα , αιρσοφτ, ας βαλουμε οτι εχουμε κ την αποδειξη αγορας απο το καταστημα οσο παλια κ να ειναι ,   επιφερη καποια ποινικη διωξη ,ωστε να συλληφθεις, να οδηγηθεις στο τμημα κ να σου απαγγελθουν κατηγοριες ??
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #27 στις: 21 Απριλίου, 2013, 12:17:37 »
Οχι, αλλα το να σηκωσεις το οπλο σου και να συμεδεψεις εμενα, ΑΥΤΟ ειναι παρανομο και επιφερει κυρωσεις.

Το χομπυ μας εξ ορισμου ειναι παρανομο, οσο και αν κανουμε τις παπιες.....

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #28 στις: 21 Απριλίου, 2013, 13:51:17 »
γνωριζω τη ειναι παρανομο κ τη οχι φιλε μ πολυ καλα (χωρις να το παιζω εξυπνος )  απλα ζηταγα διευκρινησεις γιατι εκτος του θεματος με το πουλμαν , φρικαρα μ ολα αυτα γιατι πηγαινω συχνα σε ματσακια με το αμαξι κ λεω τη γινεται τωρα ??  :-))) οντως ομως το σπορ ειναι- δεν ειναι στα νομιμα πλαισια. φιλικα παντα κ χωρις παρεξηγησεις .
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #29 στις: 21 Απριλίου, 2013, 16:12:31 »
Αυτες τις διευκρινησεις προσπαθω να σου δωσω.....η ουσια ειναι οτι οσο βαδιζουμε πανω στη γραμμη, ή μαλλον στα ορια νομιμου-παρανομου, κανεις δεν μπορει να ξερει με βεβαιοτητα τι μπορει να γινει

Τα οπλα, τα σκοπευτικα, τα ομοιωματα εκρηκτικων....ολα αυτα δυνανται να δημιουργησουν προβλημα ιδιαιτερα σε περιεργες εποχες.....