Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• ΧΟΥΕ 1968 Ελευσίνα: 13 Δεκεμβρίου, 2009

Αποστολέας Θέμα: 13/12/2009 - ΧΟΥΕ 1968 - Ελευσίνα  (Αναγνώστηκε 147721 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kukuras7

• Επιλοχίας
  • *
Απ: 13/12/2009 ΧΟΥΕ 1968
« Απάντηση #60 στις: 12 Δεκεμβρίου, 2009, 15:08:35 »
Ηρεμία πριν τον πόλεμοο!!!  fire6

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #61 στις: 12 Δεκεμβρίου, 2009, 15:42:24 »
Ψύχραιμα .....

Ρε σείς ο Jumbo έχει τρελαθεί για να φτιάξει ένα καλό παιχνίδι αφήστετον λίγο να ηρεμήσει.

Μετά το παιχνίδι θα τα πούμε.

Και όχι για να κράξουμε αλλά για να κάνουμε καλύτερο το επόμενο !!!
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #62 στις: 12 Δεκεμβρίου, 2009, 15:52:57 »
Ψύχραιμα .....

Ρε σείς ο Jumbo έχει τρελαθεί για να φτιάξει ένα καλό παιχνίδι αφήστετον λίγο να ηρεμήσει.

βασικα δε τρεχει μονο ο κουμπαρος μου τρεχω και εγω σα συνδιοργανωτης!αρα δεν μπορω να ακουω μαμακιες απο κανεναν και για κανενας!
παντα φιλικα!και με σεβασμο!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #63 στις: 12 Δεκεμβρίου, 2009, 16:27:58 »
Χαλαρωστεεεεε  ;D

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #64 στις: 12 Δεκεμβρίου, 2009, 19:38:36 »
η τελικη διαμωρφωση των ομαδων ειναι οι εξης:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
TAS
HADES
FREEDOMFIGHTERS
BLACK HAWK
SNIPER TEAM ALFA E. COMPANY
ROOKIEJO
Bomber
Haroth
Xaris36
Traffic
Salamine153
Harris
ΕΚΔΡΟΜΟΣ
Powerplantmaster
Predator
Noob
MAV262
EL-SPARTAN
Pit
Ted
Aroutha 4 xM4
Bili152
Trainspoter

ΒΙΕΤΚΟΝΓΚ
Ι-4
MLS
siegflied
COBRA TEAM
ETERNALS
Dimitrios
pakatsao
Mitsos_O_ Yakuza
Θανος
Tataman
Spiv
Air-sfiga
KRATOS
RAMIREZ
CAMOYFLAZ
MAG
ERMHS
SATURN
Pit-k
Νικηφορος
Noob
Ταλων
Aroutha 2 x AK
panosmaster
lizard
Jim
Paris
general
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #65 στις: 12 Δεκεμβρίου, 2009, 21:34:17 »
Εκτιμώμενος αριθμός ατόμων/παράταξη;

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #66 στις: 12 Δεκεμβρίου, 2009, 23:59:52 »
Ψύχραιμα .....

βασικα δε τρεχει μονο ο κουμπαρος μου τρεχω και εγω σα συνδιοργανωτης!αρα δεν μπορω να ακουω μαμακιες απο κανεναν και για κανενας!
παντα φιλικα!και με σεβασμο!

Βασίλη δεν θέλω να αδικίσω κανέναν. Στο πρόσωπο του jumbo υπάρχουν και όλοι οι άλλοι που τρέχουν μαζί του.
Και σίγουρα το σχόλιό μου έχει να κάνει και με αυτούς - εσάς.
Και ελπιζω να κατάλαβες ότι  μόνο θετικό είναι. :)
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #67 στις: 13 Δεκεμβρίου, 2009, 16:24:12 »
Το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή γιατί κάποιοι δεν σεβάστηκαν ούτε τον κόπο των διοργανωτών.Ο άνθρωπος το έστηνε 2 μήνες και στο τέλος οι γνωστοί άγνωστοι μακάκες κάναν του κεφαλιού τους γι'ακόμη μία φορά και κατέστρεψαν το παιχνίδι.
Ντροπή και παλι ντροπή..

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #68 στις: 13 Δεκεμβρίου, 2009, 17:39:25 »
απο την πλευρα μου θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που δωσαν το παρον στο σημερινο παιχνιδι, τους zinza,powerplantmaster,ΕΚΔΡΟΜΟ για την αμεριστη βοηθεια που δωσαν ωστε να στηθει το σημερινο παιχνιδι, και οσον αναφορα τυχον συμπεριφορες, οι λαθοι του σεναριου, ειλικρινα συγνωμη και επυφιλασομαι, για τα καλητερα σεναρια....καλη εβδομαδα να χουμε...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος WAR ANGEL

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • FOR THE EMPEROR
« Απάντηση #69 στις: 13 Δεκεμβρίου, 2009, 17:56:20 »
Σαν War Angel και μονο , παρακαλω δεχτητε μερικα σχολια και απο εμενα.Σκοπος μου δεν ειναι να προσβαλω αλλα να θεσω μερικα ερωτηματα.

Bαζοντας το χερι στην καρδια μπορω ανετα να πω οτι το παιχνιδι ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ.Μ αρεσε πολυ το hold the line για τους Αμερικανους αλλα και το Βrake through των Βιετναμεζων.Το παιχνιδι ηταν καλο αλλα σαν παικτες ειμαστε φτωχοι. Καμπερωματα καμπερωματα μεχρι τελικης πτωσεως καμπεροματα λες και δεν υπαρχει αυριο καμπερωματα που στερει απο εμας που θελουμε να τρεξουμε την χαρα του παιχνιδιου.Ειδα με θλιψη καμπεριδες διπλα απο τον πυργο να μορφαζουν καθως οι μπιλιες μου τους χτυπαγαν καταπροσωπο.Κριμα η ομορφη μανουβρα μου πηγε στραφι επειδη κανενας κυριος δεν καταδεχτηκε να δεχτει το χτυπημα και να βγει.Jumbo σε αδικησαν ολοι αυτοι που ηρθαν στο παιχνιδι σου απλα για να παιξουν μονοι τους.Ευχαριστω ολους σας ειλικρινα ακομα και τους καμπερηδες-αθανατους γιατι μου δινει μεγαλη χαρα να σας βλεπω καθε Κυριακη.Πανω απο ολα ομως στο προσωπο του Jumbo χαιρετηζω ολα τα παιδια που δουλεψαν για το σεναριο.Παιδια ευχαριστω.

Κυριοι καμπερηδες θα σας παρακαλουσα αν θελετε ποτε να νιωσετε αδρεναλινη που καθως λετε την εχετε αναγκη βγητε λιγο απο την κρυψωνα σας και προωθηθητε. Θα δειτε τι αδρεναλινη σου δινει να κρατας το οπλο σε ετοιμοτητα και να χτενιζεις τον οριζοντα για εχθρους.

Παρακαλω το επομενο παιχνιδι να εχει ενα οριο respawn ωστε το παιχνιδι να εχει και ενα ορατο η φυσικο τελος.

Παρακαλω θα μου αρεσε εστω και μια φορα να ξεκινησουμε ενα παιχνιδι στην ωρα του.Στην απαντηση "Δεν εχουν ερθει ολοι" , επιτρεψτε μου να σας απαντησω οπως απαντα και ο σοφος διοικητης μου."Ε και? Κανεις αναντικαταστατος"

Για αλλη μια φορα να παρακαλεσω τα παραπανω σχολια μην ληφθουν απο κανεναν σαν προσωπικα ή σαν κακοπροαιρετα . Ειμαι κανουργιος στο παιχνιδι αλλα το αγαπαω.

Σας ευχαριστω που με ακουσατε.

War Angel
I am armored by the Emperor Himself
Righteousness is my Armour
Faith my Shield And Hatred my Weapon.
I Fear not...And i am Proud...I am a son of Sanguinius
Protector of Mankind. AYE . I am indeed an Angel of Death...

Chapter Master Dante

ΦΙΛΟΣ ΜΕΛΩΝ ΣΠΕΙΡΑΣ ΛΗΣΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΥΤΙΩN

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #70 στις: 13 Δεκεμβρίου, 2009, 18:21:45 »
+1 WAR ANGEL.
Είμαστε τόσο φτωχοί σαν παίκτες που ούτε σαν ομάδα δεν μπορούμε να παίξουμε όχι να ξεκαμπερωνόμαστε..
Σε ερώτησή μου σχετικά με την επίτευξη του ΑΝΣΚ των Βιετναμέζων στον ασύρματο και αφού δεν έλαβα απάντηση ρώτησα:
Με ακούει κανείς;
Απάντηση;ΝΑΙ.
Ανταπαντώ: Γιατί δεν απαντάτε σε αυτό που ρωτάω;
Απάντηση: Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σου μιλάμε στον ασύρματο.
Αυτό είναι το επίπεδό μας κυρίες και κύριοι να το βλέπουμε και να χαιρόμαστε (headbang) (headbang) (headbang)

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #71 στις: 13 Δεκεμβρίου, 2009, 19:09:48 »
Καλησπέρα,

σήμερα θυμήθηκα γιατί είχα καιρό να παρευρεθώ σε παιχνίδι στην Ελευσίνα...

Κτήριο μέσα, κτήριο έξω, ατελείωτο καμπέρωμα και άντε να τους ξεκουνελώσεις. Τόσο Woodland, έστω και καμμένο, γιατί να πηγαίνει στράφι ποτέ δεν θα το καταλάβω.

Δεν είναι επιτυχία ενός παιχνιδιού να ρίξει ο καθένας μας minimum 1500 bbs.

Συγχαρητήρια και μπράβο στον Λευτέρη και στα παιδιά που βοήθησαν στην υλοποίηση της ιδέας, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν θα αναφερθώ σε αθανασίες ή σε μη τήρηση του fair play από μεμονωμένα άτομα. Αρκετή αξία τους έχουμε δώσει.

Το αν κάποιος παίζει και καμπερώνει, κάποια στιγμή θα το βρεί μπροστά του όταν το σενάριο ή το πεδίο δεν θα του αφήνει τέτοια περιθώρια. Και τότε δεν θα ξέρει τι να κάνει γιατί δεν θα ξέρει να κάνει κάτι άλλο. Για να μην παραξηγηθώ, δεν το κατηγορώ, απλά το θεωρώ ξένο ως προς το τι είναι Airsoft γιά εμένα προσωπικά.

Καλή εβδομάδα σε όλους...
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #72 στις: 13 Δεκεμβρίου, 2009, 19:31:30 »
Εγω αν και δε θελω να μιλησω ιδιαιτερα, θελω να δωσω συγχαρητηρια στον Λευτερη και στα αλλα παιδια που προσπαθησαν και εστησαν το σεναριο με την δουλεια και την ιδεα τους.

Τωρα οσον αφορα ... αθανατους ... ατομα με εριστικη συμπεριφορα ... χυμα καταστασεις μακρια απο το σεναριο ....... το μονο που εκαναν ειναι να χαλασουν μια καλη ιδεα ...

Προσωπικα βαρεθηκα να ασχολουμαι με τετοια ατομα που κρυβονται πισω απο την ασχετοσυνη τους ...

Προτιμω οταν το κακο παραγινεται να βγαινω ακομα και διχως να με χτυπησουν, οπως εκανα σημερα, μια και ενας καφες ειναι προτιμοτερος εκεινες τις στιγμες απο το να χαλαω τον χρονο μου.

Αποσυνδεδεμένος eversman

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #73 στις: 13 Δεκεμβρίου, 2009, 20:34:12 »
+1 WAR ANGEL
+1 queef
+1 Goodspeed
+1 Whiskey
Σάν προσωπική άποψη να πώ,ότι ο σεβασμός στον διοργανωτή,του κάθε παιχνιδιού είναι απόλυτος.Μπράβο σε όλα τα παιδιά πού έτρεξαν και ξόδεψαν από την τσέπη τους,για την παπάτζα μας,το ψώνιο μας και την ευχαρίστηση μας.Όμως σαν άτομο,όλα αυτά πού γίνονται με ξενερώνουν σε τέτοιο σημείο που σκέφτομαι άν αξίζει να περνάω την Κυριακή μου,ρίχνοντας ένα μπουκαλάκι μπίλιες στον "απέναντι"και να μήν έχω το fair play ,που αρμόζει σε αυτό το παιχνίδι.Επειδή ότι κάνουμε σε αυτή τη ρημαδοζωή μας έχει και αντίκτυπο και επειδή πλέον ξέρουμε το "ποιοί",θα πρότεινα να πράξουμε και ανάλογα.Την καλησπέρα μου και respect σε όλους.

Υ.Γ.
 Να ευχαριστήσω τον φίλο falcon,για την προμήθεια πυρομαχικών και του ammo box.Τhanks mate,επιφυλάσσομαι για ένα μπουκαλάκι μπίλιες ;).
 Επίσης τον φίλο Τάλων ,για το πολύ ωραίο parlay,που είχαμε....για αυτές τις στιγμές αξίζει να παίζεις!
« Τελευταία τροποποίηση: 13 Δεκεμβρίου, 2009, 20:44:38 από eversman »

Operational Detachment - Airsoft 516
O.D.A. 516

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #74 στις: 13 Δεκεμβρίου, 2009, 21:17:42 »
Νέος στο φορουμ, οπότε καλώς σας βρήκα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους διοργανωτές για το παιχνίδι που ετοίμασαν σήμερα. Ήταν φανταστικό!!!! Οι παγιδεύσεις, τα καπνογόνα, το σενάριο προδιέθεταν για πολύ αδρεναλίνη αλλά κάποιοι μας κούρασαν. Για να κλείσω με το θέμα διοργάνωσης να πώ σαν μετά Χριστόν προφήτης ότι το respawn unlimited δεν δούλεψε και βάλτωσε το σενάριο.
Τώρα για τους "ωραίους". Το καμπέρωμα, το έχω πει δεν μου αρέσει. Το καταλαβαίνω όταν είσαι κουρασμένος, είναι το σενάριο να κρατήσεις ένα σημείο αλλά ήμαρτον. Δεν σας άρεσα σαν στόχος, χοντρούλης όπως είμαι να με βαράτε; Δεν είναι ωραία; Έχω φάει 5 και δεν έχω ρίξει κανέναν που λέει και το ανέκδοτο. Βγείτε έτσι για το γαμώτο που λέει.
Η επίθεση με τους HADES λίγο πριν το τέλος ήταν για εμένα τρομερή ευχαρίστηση και τους χιλιοευχαριστώ. Και μακάρι να έιχα και άλλα καπνογόνα να πέταγα και χαλάλι που δεν επιβίωσα χτυπημένος από αθάνατο αθάνατο. Πυρ και κίνηση!!
Μπράβο στον "Βιετκονγκ" που ενώ έιχαμε σταματήσει το παιχνίδι και 3 μαντράχαλοι κουβάλαγαν συμπαικτη του που είχε χτυπήσει και άλλοι τόσοι λόγω απόστασης είχαν βγει από τις θέσεις τους με τα όπλα κάτω και περίμεναν, αυτός συνέχισε να κινείται ώστε να χάσουμε την θέση του και να πάρει καλύτερη θέση αυτός. Και σε παρατήρηση είπε δεν άκουσα αλλά δεν είδε κιόλας. Μπράβο! Το πνεύμα των Βιετκονγκ ΖΕΙ!
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.