Αποστολέας Θέμα: Νεος στην παρεα.  (Αναγνώστηκε 16422 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Panikos

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Νεος στην παρεα.
« στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 14:39:26 »
καλησπεριζω την παρεα.Ειμαι νεος στο αθλημα αυτο.Μολις Εχθες παραγγειλα το οπλο μου.Ειναι το Cybergun AK 47 Tactical Folding Stock. Πιστευετε πως ειναι καλή επιλογη?τι αλλο θα πρεπει να προμηθευτω?οποιαδηποτε συσταση η συμβουλη θα ηταν χρησιμη.

ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: Νεος στην παρεα.
« Απάντηση #1 στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 14:49:26 »
Μπαταρια λ φορτιστή έχει/ πηρες?

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 15:54:07 »
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε... Το βασικοτερο πραγμα που θα χρειαστεις ειναι ενα ζευγαρι γυαλια που να πληρουν προδιαγραφες αιρσοφτ.

Αποσυνδεδεμένος Panikos

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 16:02:54 »
Ναι μου ειπαν απο το μαγαζι του φορουμ που πηρα την πως εχει το πακετο μαζι.http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=657...ευχαριστω για το καλωσορισμα.οντως τα γυαλια αυτα ειναι ?σαν μασκα η σαν κρανος?

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 16:37:09 »
Μπορεί να είναι:
α.γυαλιά με ειδικές προδιαγραφές.
β.γυαλιά-μάσκα στα μάτια
γ. μάσκα για όλο το πρόσωπο...
Καλό θα ήταν να ψάξεις λίγο το φόρουμ πριν μας ρωτήσεις πράγμα που πιθανότατα δεν έχεις κάνει...
Στις γενικές συζητήσεις έχω κάνει ένα ποστ που θα σου έλυνε όλες τις βασικές απορίες και ότι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις.

Αποσυνδεδεμένος Panikos

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 16:42:49 »
ωραια θα ψαξω καλυτερα.Το οπλο ειναι καλο?γτ αγχοθηκα.

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 16:51:06 »
Δεν έχω προσωπική εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρία... Μου φαίνεται ότι δεν είναι απ'τα καλύτερα αλλά μάλλον θα βγάλει τα λεφτά του και θα μείνεις ικανοποιημένος για αρχή. Αυτά όμως χωρίς να ξέρω από προσωπική εμπειρία και χωρίς να το ψάξω καθόλου....

Αποσυνδεδεμένος Panikos

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 17:43:33 »
Το περιμενω Δευτερα...αντε με το καλο να ερθει..κ ελπιζω να αξιζουν τα λεφτα του.ηταν να παρω το classic army 416 value pack. αλλα μου ειπαν οτι το ακ ειναι καλυτερο.

Αποσυνδεδεμένος Vabap Bap Bap

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 17:48:06 »
Για τα λεφτα του ειναι κορυφη. Η εταιρεια μεχρι στιγμης αξιοπιστη εχει φανει μιας και προβληματα δεν εχω αλλα οπουτε κ 2 γνωστοι μου που εχουμε ολοι ΑΚ
Rebels Airsoft Team

Αποσυνδεδεμένος Panikos

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 08 Ιανουαρίου, 2011, 17:53:55 »
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!Τωρα μενει να παρω τα υπολοιπα και μια καλη τσαντα.α και να εκτυπωσω και τον νομο.

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 10 Ιανουαρίου, 2011, 10:37:40 »
Το οπλο που επελεξες το εχει ενα απο τα παιδια στην ομαδα μου.Ειναι πολυ ομορφο στην εμφανηση, εχει ραγες για να βαλεις διαφορα καλουδια που μπορει να θελησεις αργοτερα χωρις εξτρα μετατροπες και το αναδιπλουμενο κοντακι βοηθαει οταν κινησε σε κλειστους χωρους. Το μονο μειονέκτημα του οπλου ειναι τα αυξημενα fps που εχει,370 περιπου απο το εργοστασιο.Αν εχεις σκοπο να παιζεις σε δημοσια παιχνιδια στην αττικη που το οριο ειναι 328 με ανοχη 5% (περιπου 344) τοτε πρεπει να το υποβαθμισεις, ΑΛΛΑ μονο για αττικη και μονο για δημοσια παιχνιδια.

Αποσυνδεδεμένος Panikos

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #11 στις: 11 Ιανουαρίου, 2011, 15:47:06 »
Το παρελαβα εχθες.Το ερωτευτικα..μαζι και αλλα ατομα που ετυχε να το δουνε.Ειμαι απο βορειο Εβρο οποτε δεν ξερω αν εχουμε καν ομαδα η αν θα μπορω παντα να παρευρισκομαι διοτι ειμαι φανταρος...ακομη...αλλα μακαρι να κατσει φαση.Μαζι με μενα Θα ειναι σιγουρα αλλα 3-4 ατομα...με σκοπο να αγορασουν πιστολια με φιαλι η ηλεκτροκινιτα καθως και AEG