Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Sniper Μαλακάσα: 01 Νοεμβρίου, 2009

Αποστολέας Θέμα: 01/11/2009 SNIPER MAΛΑΚΑΣΑ  (Αναγνώστηκε 71652 φορές)

Αποσυνδεδεμένος filakio 8

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Απ: SNIPER 1-11-09 MAΛΑΚΑΣΑ
« Απάντηση #30 στις: 01 Νοεμβρίου, 2009, 00:25:44 »
Στο σημείο συνάντησης δεν βγάζουμε σε καμια περίπτωση τα AEG απ τα IX ούτε φοράμε πιστολοθήκες μηρού ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ[/size]

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #31 στις: 01 Νοεμβρίου, 2009, 19:33:55 »
να πω οτι το σεναριο γ@@ησε????οτι τα εσπασε??οτι δεν το περιμενα τοοοοοοσο καλο...οτι οοολα τα παιδια τησ β εθνικης και να παιζουν ξερουν και να το ζουνε το game!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ!!
1000 μπραβο σε ολους!!!!και το καλυτερο ολων?
δεν ξερω καν αν κερδισε η μπλε-κοκκινη η οι σναιπερ!αλλα το χαρηκα σαν να κερδισα..

ΥΓ ειδα με τα ματια μου τον λεοναρδο να κλεβει κοπρια απο τα σπιτια μεσα!! (finger) (finger) (finger) (finger) (finger) (finger) 292 292 292

Αποσυνδεδεμένος Θάνος

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #32 στις: 01 Νοεμβρίου, 2009, 21:08:35 »
Ευχαριστούμε τον filakio 8 καί τον Zinja γιά την ανεύρεση του πεδίου, αλλά καί γιά την διοργάνωση.  :)

Το πρώτο μου χειμερινό παιχνίδι, με πολύ ψωφόκρυο καί ποτιστική βροχούλα να μας κάνουν παρέα.

Καλό το σενάριο, με πολύ περπάτημα, σε ένα πεδίο που δείχνει ότι σηκώνει ωραία παιχνίδια, με πολύ κόσμο, αφού μας χωράει..όλους!!!

Περιέργως, μου χάλασε το ΑΚ...πρώτη φορά δηλαδή τέτοιο πράμα... :-X

Ευχαριστώ τον φίλο pakatsao γιά το AEG που μου δάνεισε.

(Next time, θα έχω πάρει καί ελευθέρας γιά μπριζολοκρασοκατάνιξη... σήμερα με πιάσατε απροετοίμαστο!)   (mooning)

Αυτά, πάμε γι άλλα..  ;D
keep safe distance...

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #33 στις: 01 Νοεμβρίου, 2009, 21:45:15 »
Παδια ευχαριστω ολους, διοργανωτες και συμπαιχτες.

Νομιζω οτι μετα μια τοσο εντονη εβδομαδα τοσο μεσα στο forum οσο και εκτος αυτου εννοω στην καθημερονητα ηταν οτι επρεπε ενα ωραιο game χωρις γκρινιες φασαριες αλλα και στην ωρα του.

Καλο μηνα και καλη εβδομαδα σε ολους.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #34 στις: 01 Νοεμβρίου, 2009, 22:14:53 »
Το παιχνίδι ήταν καλό, η χαρά του sniper και της κάλυψης-απόκρυψης ( εύγε Old Navy για το "σιωπηρό" kill  (bandit) ). Δεν είχαμε απαιτήσεις για παιχνίδι σε τρελό ρυθμό και με καλές ομαδικές κινήσεις, λόγω του ότι κανείς μας δεν είχε ξαναπαίξει εκεί και δεν γνωρίζαμε το χώρο. Ο καιρός ήταν ότι έπρεπε για να μας δώσει μία ιδέα στο τι μας περιμένει αυτόν το χειμώνα στα παιχνίδια μας.

Συμφωνώ με Τάλων ότι επιτέλους το παιχνίδι ξεκίνησε στην ώρα του.  ;)

Δεν αλλάζω αυτήν την παρείστικη και γεμάτη γέλιο ατμόσφαιρα με τίποτα, πόσο μάλλον όταν ακολουθεί αυτό που ακολούθησε μετά το παιχνίδι, και ας μην συμμετάσχω ποτέ σε Ευρωπαϊκού ή πολύ υψηλού επιπέδου συναντήσεις. Παιχνίδι με παιχνίδι, παϊδάκι με παϊδάκι θα ανέβουμε όλοι μαζί κατηγορία  ;)

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους  8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος filakio 8

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #35 στις: 02 Νοεμβρίου, 2009, 15:55:44 »
Σαν πρώτη επαφή με το πεδίο μου άρεσε πολύ και όπως λένε και άλλη έχει σαν πεδίο πολλές δυνατότητες λόγο τις πυκνής βλάστηση που σε πολλά σημεία έχει και διαδρόμους και τον 11 κτιρίων που υπάρχουν και τις μεγάλης έκτασις σαν πεδίο.Φυσικά θέλει πολύ δουλειά όπως να οριοθετήσουμε τον χορό του πεδίου (περιμένω οποιος θέλει να πάμε μια τεταρτη να κάνουμε κάποια πράγματα )για να μην δούμε περίπτωσις όπως στην καισαριανή να φτάνουμε μέχρι το νεκροταφείο.Και δόξα τον θεό στην μαλακάσα έχει παρα πολύ χορό το πεδίο.
ευχάριστο τον θάνο για τίους χάρτες.Kαλή εβδομάδα σε όλους

Αποσυνδεδεμένος 13illys

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #36 στις: 02 Νοεμβρίου, 2009, 17:28:53 »
Το παιχνίδι ήταν άψογο από όλες τις απόψεις.
Το πεδίο απλά τα έσπαγε και το καλύτερο είναι ότι "σηκώνει" και πολύ "μεγαλύτερα" σενάρια.  gun39
Το καλύτερο όμως ακολούθησε μετά στο τσιμπούσι που έγινε με πολύ φαΐ και πολύ γέλιο. Περάσαμε τέλεια παίδες και εύχομαι πάντα τέτοια.

Αποσυνδεδεμένος harvester

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #37 στις: 02 Νοεμβρίου, 2009, 18:48:03 »
Η πρώτη επαφή  με το καινούριο πεδίο μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μπράβο στους διοργανωτές.