Αποστολέας Θέμα: M4 νεος.  (Αναγνώστηκε 14340 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
M4 νεος.
« στις: 11 Ιανουαρίου, 2011, 00:20:44 »
Όπως πολλοί νέοι παίχτες (μεταπήδησα απ το paintball στο airsoft πρόσφατα) φοβουνται να προβούν σε αγορά απ μόνοι τους. Έτσι και εγω ζητώ γνώμες για οπλο τύπου M4 (εναλλακτική το H&K G36C . Δώστε εναλλακτικές για να μπορέσω να βρω και αυτο που κάθεται καλύτερα στον ώμο μου. τιμες μεχρι 270-280 προτιμώ να ειναι κάποιο full metal πάντως.

επιπλέον επειδή πρόσφατα μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη ζητείται full operative ομάδα για προπονήσεις και παιχνίδια κατόπιν γνωριμίας κτλ κτλ.

αγορα οπλου απ το εξωτερικό δεν αποκλείεται.

στολη κτλ δεν παιρνω ακομα για να αγοράσω κατόπιν εύρεσης ομάδας (ομοιομορφία κτλ)
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Ιανουαρίου, 2011, 14:28:55 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος ernestos

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • C.A.T
Απ: M4 νεος.
« Απάντηση #1 στις: 11 Ιανουαρίου, 2011, 16:54:30 »
εχεις pm

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://WWW.CORFUAIRSOFT.GR

Αποσυνδεδεμένος webster5

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 21 Ιανουαρίου, 2011, 14:26:32 »
Όπως πολλοί νέοι παίχτες (μεταπήδησα απ το paintball στο airsoft πρόσφατα) φοβουνται να προβούν σε αγορά απ μόνοι τους. Έτσι και εγω ζητώ γνώμες για οπλο τύπου M4 (εναλλακτική το H&K G36C . Δώστε εναλλακτικές για να μπορέσω να βρω και αυτο που κάθεται καλύτερα στον ώμο μου. τιμες μεχρι 270-280 προτιμώ να ειναι κάποιο full metal πάντως.

« Τελευταία τροποποίηση: 01 Απριλίου, 2011, 10:22:55 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος nikos1990

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 28 Ιανουαρίου, 2011, 14:49:27 »
Εγω θα ελεγα Μ4

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 15 Φεβρουαρίου, 2011, 12:16:48 »
Ρίξε μια ματια στα G&G Armament. Έχουν πολλά παράγωγα και υποπαράγωγα του M-4 με rails ή χωρίς κλπ.
Έχουν καλή σχέση τιμής απόδοσης, δίνουν και Combo πακέτα με μπαταρία και φορτιστή άν θές, απλά έπανεξέτασε και το θέμα του FullMetal. Σκέψου και την εκδοχη του ελαφρυτερου σε Plastic.
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος GEORGE BRATSOS

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2011, 21:30:11 »
φιλε μου πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να επαιρνες ενα οπλο αρεστο σε εσενα και πανω απο ολα του δικου σου τυπου και προπαντων να σε βολευει  τωρα θα σου ελεγα πρωτα βρες ομαδα και μετα παρε οπλο ελπιζω να σε βοηθησα

Αποσυνδεδεμένος PIT BULL

• Ταγματάρχης
  • *
  • PIT BULL
« Απάντηση #6 στις: 31 Μαρτίου, 2011, 23:12:38 »
FILE MOU PARE M4 TIS G&G ARMAMENT POU INE KE SE KALI TIMI KE POLI KALO OPLAKI !!!!!!
PIT BULL

Αποσυνδεδεμένος blade

• Λοχαγός
  • *
  • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
« Απάντηση #7 στις: 31 Μαρτίου, 2011, 23:44:28 »
φιλε μου εχω παρει πριν κανενα μηνα ενα m4a1 full metal γυρο στα 279ευρο απο το καταστημα greek airsoft και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος......