Αποστολέας Θέμα: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ...  (Αναγνώστηκε 43247 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ...
« στις: 16 Ιανουαρίου, 2011, 16:57:56 »
Και πανω που ελεγα στον εαυτο μου ωραιο παιχνιδι σημερα,δοξα τον θεο που παρα την βροχη που εφαγα στην μηχανη εφτασα σπιτι μου να σου μπλοκο της ομαδας Δ.Ι.Α.Σ.ενα στενο πριν απο το σπιτι μου..την καναμε απο κουπες λεω μεσα μου..σταματαω και κατεβαινω απο την μηχανη..εξ αρχης εξηγησα στους αστυνομικους οτι μεταφερω οπλα airsoft για να μην βρεθουν προ εκπληξεως και αφου εριξαν μια προχειρη ματια αναγκαστηκα να τους ακολουθησω στο τμημα για τυπικο ελεγχο..εχω να πω οτι ηταν ολοι τους πολυ ευγενικοι και απο την αρχη εως το τελος μου μιλαγαν με ολους τους τυπους και τα σχετικα κυριλικια..μεσα στο τμημα με εβαλαν να ανοιξω την τσαντα μου και εκει τους εδειξα ολο τον εξοπλισμο μου(επρεπε να δειτε γελιο οταν εκτονωσα το αεριο απο την tornado! ;D ;D ;D)και αφου τα ειδαν ολα και εγιναν και οι σχετικες ερωτησεις,απο που θα τα αγορασουν,ποσο,αν παιζουμε σεναρια και ολα αυτα με καλεσε η ΑΥΔΜ στο γραφειο της και μου εξηγησε οτι ο νομος περι αεροβολων αφηνει καποιες ασαφειες και οτι θεωρουνται οπλα παρ'ολα αυτα και κανονικα θα με πηγαιναν αυτοφωρο..εν παση περιπτωση με αφησαν υστερα απο ενα τεταρτο αν και νομιζω οτι επαιξε ρολο οτι ειμαι γιος Αντισυνταγματαρχη της αστυνομιας και τωρα ειμαι εδω και σας γραφω..τι να πω ρε παιδια..μακαρι να γινει αυτος ο πολυσυζητημενος συλλογος και να κυκλοφορουμε πιο ανετα..αν και οπως μου διευκρινησαν στο τμημα παντα θα υπαρχει σχετικο προβλημα λογω πιστου αντιγραφου το οποιο ανετα συμετασχει σε ληστεια..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
Απ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ...
« Απάντηση #1 στις: 16 Ιανουαρίου, 2011, 17:56:23 »
Το νόμο τον είχες μαζί;Γιατί αν τον είχες δεν θα έλεγαν τα σχετικά με τις ασάφειες.Ο νόμος είναι ξεκάθαρος,από και προς το σκοπευτήριο και να είσαι πάνω από 18.
Τώρα αν είχες και σκοπευτικά μαζί λογικά θα βοήθησε το επάγγελμα του πατέρα σου,αν όχι δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα.

Προσωπικά έχω μαζί το νόμο εκτυπωμένο στη θήκη του όπλου,με γεμιστήρα μπαταρία δίπλα ώστε να μην είναι λειτουργικό,και έχω δηλώσει όλα τα όπλα στο ΑΤ της περιοχής μου(δηλώνονται στη γραμματεία της ασφάλειας).

Και πανω που ελεγα στον εαυτο μου ωραιο παιχνιδι σημερα,δοξα τον θεο που παρα την βροχη που εφαγα στην μηχανη εφτασα σπιτι μου να σου αν και οπως μου διευκρινησαν στο τμημα παντα θα υπαρχει σχετικο προβλημα λογω πιστου αντιγραφου το οποιο ανετα συμετασχει σε ληστεια..
Δεν νομίζω.Αν όλα τα όπλα έχουν ξεχωριστό σειριακό αριθμό δεν έχεις πρόβλημα.Δήλωσα κλοπή όπλου μετά από διάρρηξη και δεν είπαν τίποτε.Απλά δηλώνεις τον αριθμό.

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 16 Ιανουαρίου, 2011, 19:20:41 »
εχεις δικιο,κι εγω τον ειχα εκτυπωσει και τον ειχα μαζι μου αλλα ελα που σημερα δεν τον ειχα!!!οχι δεν ειχα σκοπευτικο..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 16 Ιανουαρίου, 2011, 19:39:59 »
Η εποχή και η περίοδο είναι λίγο ζόρικη και περίεργη, δεν είναι λοιπόν περίεργο που σε τράβηξαν στο τμήμα και στην τελική καλά κάνανε, δουλειά τους ήταν, ούτος η άλλος από την στιγμή που δεν σήκωσες μπαϊράκι και ήσουν πλήρως συνεργάσιμος ήταν η καλύτερη κίνηση που μπορούσες να κανεις, και το κυριότερο ότι τους ενημέρωσες τι κουβαλάς, πριν τους έρθει περίεργα η πρώτη ματια.

Καλο είναι να προσέξουμε αυτό το καιρό. Και όσο είναι εφικτό να μην προκαλούμε, δεν λέω ότι προκάλεσες τον έλεγχο με συνέπεια το τράβηγμα, αλλα αναφέρομαι σε περιπτώσεις που κάθονται με ένα ΑΚ-47 αυτό με το σταθερό κοντάκι να ρυθμίζουν το hopup τους 5 μετρα από την παραλιακή με τις βολές τους να κατευθύνονται προς την θάλασσα (πάνω από τα διερχόμενα αυτοκίνητα) και όχι δεν είναι πιτσιρικάδες ΒΛΑΚΕΣ είναι.

Τέλος καλο, όλα καλά Παύλο :)

Θανάση, πως τα δήλωσες αφού δεν έχουν αριθμό?
Γιατί με έβαλες στη μπρίζα τώρα ;)
.... έχω δηλώσει όλα τα όπλα στο ΑΤ της περιοχής μου(δηλώνονται στη γραμματεία της ασφάλειας).
......

The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 16 Ιανουαρίου, 2011, 19:42:57 »
Παλι καλα που δεν ειχα το ΑΚ μαζι αλλα το mp5,μονο στο ακουσμα του ανατριχιαζουν!!

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 16 Ιανουαρίου, 2011, 19:45:00 »
Και αν είσαι άτυχος... πρώτα βαράνε και μετά ρωτάνε ;D
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 16 Ιανουαρίου, 2011, 19:51:18 »
εκει θα μιλουσε η ψυχη του πυγμαχου κι οτι θελει προκυψει... ;) ;)  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Ιανουαρίου, 2011, 14:25:48 από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 17 Ιανουαρίου, 2011, 02:21:01 »
.... έχω δηλώσει όλα τα όπλα στο ΑΤ της περιοχής μου(δηλώνονται στη γραμματεία της ασφάλειας).
......

Πήγα στο τμήμα και είπα ότι θέλω να δηλώσω 2 αεροβόλα.Πήρα μαζί το νόμο και τα εγχειρίδια τους και τα πήγα.Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτή την περίοδο έχω ένα VFC κι ένα CA B&T που έχουν ξεχωριστό σειριακό αριθμό,οπότε φαντάζομαι ότι έκανε τη διαδικασία ευκολότερη.
Δεν ξέρω βέβαια αν βοήθησε ότι τους μισούς εκεί τους ξέρω και το ξέραν το θέμα,αλλά με μια ταυτότητα και όσα είπα παραπάνω τελείωσα σε λιγότερο από ώρα.
Καταχωρήθηκαν ως αεροβόλα.

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 17 Ιανουαρίου, 2011, 05:51:21 »
είναι αναγκαίο να δηλώνεις τα αεροβόλα σου δηλαδή στο αστυνομικό τμήμα ; Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο στο νόμο ...
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος fanioles

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 17 Ιανουαρίου, 2011, 11:53:36 »
Παίζει και κάτι ακόμα..  Αν είχαν πιάσει υπηρεσία κοντά σε εκείνη την ωρα ή είχαν κανα 3ωρο ακόμα, τους έκατσες λουκούμι για να φύγουν απο το δρόμο με τη δικαιολογία της προσαγωγής.

Αν σχολαγαν σε κανα μισάωρο δε θα σε είχαν τραβήξει..

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 17 Ιανουαρίου, 2011, 15:08:17 »
+1 στον φιλο fanioles
 :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 17 Ιανουαρίου, 2011, 16:14:36 »
τι να κανουμε τελος καλο ολα καλα.. :D

Αποσυνδεδεμένος PREDATOR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #12 στις: 17 Ιανουαρίου, 2011, 17:10:01 »
 Το σημάντικο αυτό είναι ότι έλειξε καλά απλά βλέπω ότι άτομα όπως εγω που δεν έχω κάποιον γνωστό στην αστυνομία προφανώς δεν θα έχω καλή εξέλιξη μετά τον έλεγχο.

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #13 στις: 17 Ιανουαρίου, 2011, 17:44:17 »
μπορεί να μου απαντήσει κανείς στο αν είναι απαραίτητο να δηλώνονται τα αεροβόλα στην ασφάλεια ; Απο πού και ως που πρέπει να δηλώνονται εφόσον δε χρειάζονται άδεια για τη κατοχή τους ή και τη χρήση τους !;
Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα με ένα όπλο paintball και μου είπαν πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται .
Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #14 στις: 17 Ιανουαρίου, 2011, 18:12:11 »
@dulas
Κώστα για να μην παρεξηγηθώ,τα δήλωσα κατόπιν παρότρυνσης γνωστού μου.Για να γίνω πιο κατανοητός,όταν ο Χρήστος ήθελε να στείλει ένα Μ4 αερίου στη Χίο και το κράτησαν στο ΕλΒενιζελ μίλησα με ένα δικό μου στη ΓΑΔΑ και κινήθηκαν λίγο γρηγορότερα τα νήματα όσον αφορά τον έλεγχο και αν μπορεί να μετατραπεί σε κανονικό.
Η απάντησή του ήταν:
"Ρε μλκ οκ έφυγε από μας αλλά επειδή είναι πολύ πιστά αντίγραφα καλό είναι να τα έχεις δηλωμένα".Τόνισε ακόμη και το βάρος των γεμιστήρων.

Έτσι προτιμώ το προλαμβάνειν από το θεραπεύειν.

ΥΓ.Διατηρώ τις αμφιβολίες μου αν θα έλεγε τα ίδια αν ήταν ηλεκτρικό.Η διαφορά ηλεκτρικών και αερίου τόσο το βάρος και η λειτουργία είναι διαφορετικά.Επίσης,κάπου είχα διαβάσει ότι τα αερίου είναι 100% διαστάσεις ενώ τα ηλεκτρικά έχουν τα 7/8 των διαστάσεων του κανονικού.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΟΠΛΑ.