Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Ελευσίνα - Flag Warriors: 30 Ιανουαρίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: 30 Ιανουαρίου Ελευσίνα - Flag Warriors  (Αναγνώστηκε 64175 φορές)

Αποσυνδεδεμένος hellenicsun

• Φορολόγηση της Εκκλησίας τώρα!
  • Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Εγώ ειμ' εγώ και τα 'χω βρει με τη δική μου φάτσα!
    • Το blog μου στο ADSLgr
Απ: 30 Ιανουαρίου Ελευσίνα - Flag Warriors
« Απάντηση #30 στις: 30 Ιανουαρίου, 2011, 14:45:33 »
Καλησπέρα! Είμαστε οι τρεις φίλοι με τα πιστόλια, οι νέοι σήμερα. Ήταν πολύ ωραία, μας άρεσε και αναμένουμε το επόμενο, σαφώς καλύτερα εξοπλισμένοι.
You can get a lot farther with a kind word and a gun than a kind word alone.
http://twitter.com/#!/hellenicsun_

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #31 στις: 30 Ιανουαρίου, 2011, 16:28:29 »
Πολύ ωραίο παιχνίδι και σήμερα!Πάλι καλά που έχουμε και μια μέρα την εβδομάδα και ξεδίνουμε λιγάκι! (headbang)

Αποσυνδεδεμένος transporter

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #32 στις: 30 Ιανουαρίου, 2011, 16:47:19 »
Και το βραβείο  'Αθάνατος της Ημέρας' πηγαίνει στον...Λεκτικό.Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά μας ανάγκασες να σου αδειάζουμε γεμιστήρες 2 και 3  άτομα ταυτόχρονα και να μην βγαίνεις...επίσης ΔΕΝ ρίχνω καμία ευθύνη στον διοργανωτή αλλά μόνο στον κύριο που έφερε τον Λεκτικό στο παιχνίδι...όσον αφορά το υπόλοιπο παιχνίδι νομίζω πως οι περισσότεροι μείναμε ευχαριστημένοι :)

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #33 στις: 30 Ιανουαρίου, 2011, 17:02:45 »
Καλησπερα, ειμαι 1 απο τους 3 λαγους που ηρθαμε με τα πιστολια σημερα :)
Πολυ ωραιο παιχνιδι,ενθουσιαστηκα παρα πολυ μιας και ηταν η πρωτη φορα .... σκυλοβρισα τον hellenicsun γιατι αν και ηξερα την υπαρξη του airsoft τωρα που το δοκιμασα θελω να κανω βουτια μεσα,αρα νεα εξοδα,νεο καψιμο... (Σε σημειο που παλι μπαινω σε σκεψεις να πουλησω το αυτ/το μου που ειναι το αλλο αγαπημενο μου χομπυ για να μαι πιο ανετος οικονομικα στο airsoft... :S )

Ειδα τα βιντεακια του leonmar70(youtube nickname) δεν ξερω ποιος ειναι αλλα και γελασα και πορωθηκα ακομα παραπανω με τα διαφορα σεναρια που ειδα και ειδικα με το police :D

Μπραβο σε ολους και ιδιαιτερα στους οργανωτες που βοηθανε το χομπυ αυτο να προχωραει...

Αποσυνδεδεμένος ernestos

• Ανθυπολοχαγός
  • *
    • C.A.T
« Απάντηση #34 στις: 30 Ιανουαρίου, 2011, 17:19:44 »
να πω και εγώ ένα bravo στον διοργανωτή ήταν ωραίο παιχνιδάκι είχαμε και μερικά παρατράγουδα αλλα συμβαίνουν αυτά  (headbang)

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://WWW.CORFUAIRSOFT.GR

Αποσυνδεδεμένος PREDATOR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #35 στις: 30 Ιανουαρίου, 2011, 18:52:42 »
Πάρα πολύ καλό το σημερινό game ,προσωπικά το ευχαριστήθηκα !

MAKISL

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: 30 Ιανουαρίου, 2011, 22:21:19 »
ακομα ειμαι πιασμενος απο το τρεξιμο ..... πολυ καλο παιχνιδι ... οτι επρεπε για να ξεδωσουμε απο τις πιπες της καθημερινοτητας
ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #37 στις: 31 Ιανουαρίου, 2011, 01:46:02 »
Ευχαριστώ όλους για την άψογη συμπεριφορά σας.....

Τα παραπονάκια μεταξύ μερικών αντιπάλων.....αυτα θα υπάρχουν πάντα.... ειναι το σοκολατακι στα παιχνίδια. :)

Lowcap,  midcap & bbloader πήραν φωτιά σήμερα.

Καλή Εβδομάδα σε όλους.... (smoke)

Αποσυνδεδεμένος loubamboo

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #38 στις: 31 Ιανουαρίου, 2011, 02:16:02 »
Και το βραβείο  'Αθάνατος της Ημέρας' πηγαίνει στον...Λεκτικό.Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά μας ανάγκασες να σου αδειάζουμε γεμιστήρες 2 και 3  άτομα ταυτόχρονα και να μην βγαίνεις...επίσης ΔΕΝ ρίχνω καμία ευθύνη στον διοργανωτή αλλά μόνο στον κύριο που έφερε τον Λεκτικό στο παιχνίδι...όσον αφορά το υπόλοιπο παιχνίδι νομίζω πως οι περισσότεροι μείναμε ευχαριστημένοι :)

Εγώ είμαι ο κύριος στον οποίο αναφέρεσαι. Σε ευχαριστώ για την εποικοδομητική κριτική σου.

Πάντα θα επιλέγω τους συμπαίκτες και φίλους μου με πρώτο κριτήριο τη γνώση και το έντιμο, αθλητικό πνεύμα.

Καλή εβδομάδα.
A trully free man puts freedom above peace.

USMC!

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #39 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 15:08:15 »

1) Η ειρωνία δεν έχει θέση στην κοινότητά μας.

2) Παραδέχεσαι ότι 2-3 άτομα βάλλατε συγχρόνως κατά ενός μεμονωμένου παίκτη, πράγμα που αποτελεί αντιαθλητική και άκρως επικίνδυνη πρακτική που δεν δικαιολογείται, ακόμα και σε περίπτωση <<αθανασίας>>.

USMC!

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #40 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 15:20:56 »

2) Παραδέχεσαι ότι 2-3 άτομα βάλλατε συγχρόνως κατά ενός μεμονωμένου παίκτη, πράγμα που αποτελεί αντιαθλητική και άκρως επικίνδυνη πρακτική που δεν δικαιολογείται, ακόμα και σε περίπτωση <<αθανασίας>>. [/color]

για πιο λογο απαγορευεται να βαλουν 2 και 3 ατομα εναντιον ενος;;
το παραπανω ερωτημα μου δεν ειναι ειρωνικο σε καμια περιπτωση ετσι; να μην παρεξηγηθω μιας και δεν ημουν παρων στο παιχνιδι.
αλλα μου φαινεται εξαιρετικα περιεργο το παραπανω σχολιο.
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 15:22:43 από wrangler »
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #41 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 15:24:46 »
2) Παραδέχεσαι ότι 2-3 άτομα βάλλατε συγχρόνως κατά ενός μεμονωμένου παίκτη, πράγμα που αποτελεί αντιαθλητική και άκρως επικίνδυνη πρακτική που δεν δικαιολογείται, ακόμα και σε περίπτωση <<αθανασίας>>.
Ωπα.. τι θέλει να πει ο ποιητής;Είναι αντιαθλητικό κι επικίνδυνο;Για σύλλογο μοδιστρών ίσως.Ο καθένας που αποδέχεται τους κανόνες(γιατί αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο κανόνα) και δέχεται να παίξει με τις παρούσες συνθήκες είναι ενήμερος ότι μπορεί να φάει μερικές παραπάνω.Και τακτικά αν το δούμε,οι μεν καθηλώνουν τον εχθρό με πυρά και οι δε εφορμούν.

Άσε που δεν στέκει το 2-3 άτομα.Ακόμη κι από ένα που παίζει με 11αρα να τις φας πάλι πολλές θα μαζέψεις.

Καταλάβετε ότι το αιρσοφτ είναι extreme sport,υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει κάποιος.Εκτός κι αν θέλετε απλά να φοράτε τις εξαρτήσεις σας και τα ρουχαλάκια σας και να βγάζετε φωτογραφίες.

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #42 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 15:39:04 »
Ωπα.. τι θέλει να πει ο ποιητής;Είναι αντιαθλητικό κι επικίνδυνο;Για σύλλογο μοδιστρών ίσως.Ο καθένας που αποδέχεται τους κανόνες(γιατί αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο κανόνα) και δέχεται να παίξει με τις παρούσες συνθήκες είναι ενήμερος ότι μπορεί να φάει μερικές παραπάνω.Και τακτικά αν το δούμε,οι μεν καθηλώνουν τον εχθρό με πυρά και οι δε εφορμούν.

Άσε που δεν στέκει το 2-3 άτομα.Ακόμη κι από ένα που παίζει με 11αρα να τις φας πάλι πολλές θα μαζέψεις.

Καταλάβετε ότι το αιρσοφτ είναι extreme sport,υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει κάποιος.Εκτός κι αν θέλετε απλά να φοράτε τις εξαρτήσεις σας και τα ρουχαλάκια σας και να βγάζετε φωτογραφίες.

Είναι προφανές ότι οι βασικοί κανόνες του fair play που ισχύουν διεθνώς τόσο για το paintball με το οποίο ξεκίνησα το 2005 όσο και για το airsoft, είναι άγνωστοι σε πολλούς.

Είναι ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην ενημέρωση και εκπαίδευση των παικτών από τους διοργανωτές των παιχνιδιών, τόσο στα θέματα ασφαλείας όσο και στους κανόνες του fairplay. Αλλιώς θα υπάρχουν πάντα φιλονικίες και παρεξηγήσεις στα παιχνίδια που θα καταστρέφουν τη διασκέδασή μας.

Για τελευταία φορά παρακαλώ θερμά να λείπουν τα ειρωνικά σχόλια ... Προσπαθώ να διατηρήσω τη συζήτηση σε υψηλό επίπεδο ευπρέπειας, όπως αρμόζει σε ένα αθλητικό forum.

Ευχαριστώ.

USMC!

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #43 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 15:52:39 »
εγω παντως δεν εχω διαβασει ουτε στο paintball καποιο διεθνη κανονα ''fairplay'' που να απαγορευει 2και3 παιχτες να βαλουν
εναντιον ενος μεμονωμενου!!!

αυτο πρωτη φορα το διαβαζω εδω μεσα!!!
η παραπανω τοποθετηση δε νομιζω οτι εχει θεση στο military simulation με την οποιαδηποτε μορφη του(airsoft-paintball).
ποσο μαλλον δε και στις αγωνιστικες μορφες του paintball....(speedball).
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #44 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 17:34:54 »
Προσπαθώντας λοιπόν να κρατήσω το επίπεδο στο αρμόζων..

Παίζω paintball από το 98,ενεργός παίκτης στην Αττική από το 2003 κι έχω συμμετάσχει σε παιχνίδια και σενάρια στις ΗΠΑ το πρώτο 6μηνο του 04.Έχω συμμετάσχει και στα αντίστοιχα captain's meeting και ουδέποτε έχω ακούσει κάτι αντίστοιχο.
Από τα λεγόμενά σου λοιπόν συμπεραίνω ότι είσαι νεότερος παίκτης από μένα οπότε δεν δέχομαι συμβουλές του τύπου να μου δείχνουν οι διοργανωτές τους κανόνες.

Ουδέποτε πήγα σε λεωφορείο σε πίστα paintball με το αστικό λεωφορείο full geared με το μαρκαδόρο ανάμεσα στα πόδια και το κράνος από πάνω,όπως κάποιοι( με μπονους τις γιαγιάδες στο λεωφορείο να σταυροκοπιούνται).

Ουδέποτε μετά από deathmatch δεν βγήκα να δηλώσω πως όντας ο τελευταίος από την ομάδα μου νίκησα γιατί "επιβίωσα" και θα καλούσα πυροβολικό εναντίον των εχθρικών θέσεων,όπως κάποιοι.

Ουδέποτε μετά από καθήλωση από "εχθρούς" στο ξενοδοχείο έπεσα μέσα στην μπανιέρα ουρλιάζοντας παραδίνομαι όπως κάποιοι.

Τα παραπάνω παραδείγματα ...τυχαία.Απλά να ξέρουμε ο καθένας πόσο μας παίρνει για ρητορείες και θεωρίες σχετικά με την ευγενή άμιλλα και λοιπά τραγέλαφα.
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Φεβρουαρίου, 2011, 17:38:49 από queef »