Μετά από 1 χρόνο και κάτι στο airsoft έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα και έμαθα και κάποια πράγματα τα οποία τα έχω δει και στον εαυτό μου, ποια είναι αυτά? Όλοι οι "αθάνατοι" ΔΕΝ είναι ίδιοι, πρέπει όλοι να το καταλάβουμε αυτό και να μην στραβώνουμε και εκνευριζόμαστε με το παραμικρό και κάθε φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο ή ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι είδαμε... Μήπως θα πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι ότι ο απέναντι είναι highlander? ΠΟΣΕΣ φορές είμασταν 100% σίγουροι? και πόσες είπαμε "... χμμμ μάλλον... εεεε νομίζω ότι πήγαιναν πάνω του οι μπίλιες... μα αφού τις έβλεπα να πηγαίνουν... εεεε μπορεί και όχι..." Λοιπόν? Εγώ θα πω (για τον εαυτό μου) ότι στις 10 οι 2-3 ήταν (σίγουρα) αθάνατοι και τις υπόλοιπες νόμισα ότι ήταν... Πόσες φορές σε woodland βαράμε και βαράμε ΑΛΛΑ ο άλλος είναι ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙΑ?? Πόσες φορές ρίχνουμε στον άλλον αλλά ο άλλος είναι στου διαόλου τη μάνα και πρέπει να πάνε οι μπίλιες με καμπύλη και ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι τον χτυπάμε? Σε κάποιο πρόσφατο παιχνίδι περπατούσα αμέριμνος μπροστά από το τολ δίπλα στον πύργο και άλλαζα γεμιστήρα, ακούω φασαρία, γυρνάω, βλέπω αντίπαλους και ρίχνω και ακούω μια φωνή από 10 μέτρα απέναντι "ρε φίλε σου εχω ρίξει 2, σε πετυχαίνω και μου ρίχνεις? τι θα γίνει?" Τι συνέβη σε αυτή την περίπτωση? Πολύ απλά χάζευα, δεν πήρα χαμπάρι τίποτα γιατί με βρήκε στο γιλέκο και φυσικά ζήτησα συγνώμη και πήγα για re-spawn. Αργότερα ήρθε ο φίλος στο safe house (ήταν ο Papis) και του εξήγησα ότι δεν κατάλαβα τίποτα γιατί ήμουν αφηρημένος... Γράφω αυτά τα παραδείγματα για να θυμηθούμε πόσο δύσκολο είναι να είμαστε σίγουροι ότι ο άλλος είναι αθάνατος...
Σίγουρα όλοι ξέρουμε από 1 τουλάχιστον αθάνατο και σίγουρα δεν πρόκειται κανένας να βγει να τον κατονομάσει, πολύ πιθανό να ξέρουμε τους ίδιους, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι από το να χαλάμε τη ζαχαρένια μας και να σπαταλάμε τις μπίλιες μας είναι να τον αγνοούμε και να πηγαίνουμε σε άλλο "στόχο", εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω. Κάτι άλλο, οι διαιτητές-κριτές ΔΕΝ είναι Θεοί! Εδώ δεν μπορούμε να δούμε εμείς που πάει η μπίλια μας θα μπορεί ο κριτής? Γι' αυτό μη περιμένετε να κάνει κάτι και για να το καταλάβετε καλύτερα θα πρότεινα να μπείτε όλοι από 1 φορά κριτές για να καταλάβετε. Για να τελειώσω όταν θα καταλάβουμε όλοι ότι δεν πρέπει να κάνουμε αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν τότε όλοι θα παίζουμε καλύτερα και θα γυρνάμε χαμογελαστοί στα σπίτια μας αντί για ξυνισμένοι...
Καλά παιχνίδια.
Palladin