Αποστολέας Θέμα: Αθανατοι...απορια,σκεψη...  (Αναγνώστηκε 18103 φορές)

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Αθανατοι...απορια,σκεψη...
« στις: 30 Ιανουαρίου, 2011, 20:53:45 »
Διαβαζοντας-ακουγοντας για καποιον "αθανατο" σημερα και βλεποντας και λιγη ενταση με το ιδιο θεμα σε καποια βιντεακια του airsoft greece μου δημιουργουνται οι εξης αποριες...
Γιατι μα γιατιιιιιιιιιιιιιιιι να το κανει καποιος αυτο? Πιο το οφελος? Ολη η ομορφια του airsoft ειναι το να προσπαθησεις να επιβιωσεις ολοκληρονωντας την αποστολη σου.
Στην πραγματικη μαχη οταν θα σε απειλουν αληθινες σφαιρες δεν θα κρυφτεις δεν θα οργανωθεις πιο σωστα?
Εαν δεν πεθανεις και τι θα γινει? αντε και εζησες και εχασε λιγοτερες φορες, θα παρεις επενο? Για μενα ειναι προσωπικη ικανοποιηση το να καταφερω κατι τετοιο..
Σημερα παραδειγμα βγηκα εκτος 2-3 φορες νομιζωντας οτι με χτυπησαν και δεν το εκανα επειδη ηταν η πρωτη φορα. Ετσι θα εκανα καθε φορα..
Λαθη σιγουρα συμβαινουν μπορει καποιος να μην καταλαβει την μπιλια που τον πετυχε και να συνεχισει..εστω για να πει ο αλλος οτι μα σε πετυχα, ε ακουσε τον τον ανθρωπο...
Οσο εισαι εσυ και οι υπολοιποι πιο δικαιοι τοσο θα εξαλιφθει και το φαινομενο της απατης απο τον καθε ενα...(να σου πει μα σε χτυπησα κ να ναι ψεμματα)
Σαν πρωτη εντυπωση με κανει χαρουμενο το οτι ειδα οτι ολοι οι παικτες ειχαν την λεξη "Fairplay" πανω πανω στη λιστα με τους κανονες τους.
Και σιγουρα ο ανθρωπος που δεν θα παιξει δικαια δεν θα μεινει στην μια και δυο φορες..θα το κανει πολλες. Αρα σιγουρα ολοι οσοι παιζουν συχνα γνωριζουν αυτα τα ατομα (Φανταζομαι)

Εγω ισως σε σημειο χαζομαρας (οπως και στα παχνιδια στον υπολογιστη) επαιζα παντα rush...εβγαινα μπροστα σκοτωνα κοσμο και σκοτωνομουν αρκετες φορες..Θα τυχαινε να ειμαι πρωτος σε βαθμολογια (kills) αλλα και ταυτοχρονα πρωτος σε deaths :S

Για μενα ειναι απλα ενα παιχνιδι που θελω να περασω καλα, να καταφερω να "σκοτωσω" τους αντιπαλους και ας πεθανω 100 φορες να πηγαινοερχομαι στο respawn...
It's just a game..
Σιγουρα σε απλες συναντησεις να μην παιζει μεγαλο ρολο το να προσπαθησεις να δειξεις αδιαφορια και να συνεχισεις να παιζεις εσυ δικαια η να κανεις οτι οκ "Μπορει" να με πετυχε αρα βγαινω,Κατι το οποιο σε οργανωμενα match θα παιξει μεγαλο ρολο!
Ευχομαι τα καλυτερα και με λιγοτερες παρεξηγησεις .
Χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα σημερα ελπιζω να μην ενοχλει το ποστ μου, απλα ηταν μια σκεψη που αφορα το airsoft τωρα που το γνωριζω στα πρωτα μου βηματα.
Εαν οι moderators πιστευουν οτι το ποστ μου θα δημιουργησει flames,τσακωμους,αντιπαραθεσεις μεταξυ των μελλων ας κλειδωθει/διαγραφει οτι χρειαζεται και να με συγχωρεσουν.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
Απ: Αθανατοι...απορια,σκεψη...
« Απάντηση #1 στις: 31 Ιανουαρίου, 2011, 19:13:43 »
Δεν ανεβάζεις και τους συνδέσμους από τα βιντεο που λες για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι λες;

Αναφορικά με το θέμα σου,όπως κι εσύ περιγράφεις τον εαυτό σου,υπάρχουν διάφορες κάστες στο αιρσοφτ.Άλλοι πάνε για να ρίξουν μπίλιες,άλλοι για να παίξουν πιο τακτικά,άλλοι να τρέξουν και να ξεδώσουν.Άλλοι το παίζουν γιαννάκης ράμπο και δεν βγαίνουν,αν και αργά ή γρήγορα γίνονται γνωστοί.
Κατά συνέπεια διαλέγεις με ποιους ταιριάζουν τα χνώτα σου και αποφεύγεις επαφές με αθανασίες/μανούρες κλπ.

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 31 Ιανουαρίου, 2011, 22:44:35 »
Καλα πιστευω,ισως οτι αυτο παει και με τον καιρο..και στην πλακα να ξεκινησω ισως μετα στη πορεια βλεπωντας τους τακτικους να μπαινεις στο πετσι του ρολου και να θελω και γω να παιξω τακτικα.Παντως ολες οι περιπτωσεις εχουν την ωραια πλευρα τους..Anyway ενα βιντεο που ειδα ας πουμε και ακουγα να τσακωνονται (χωρις να ξερω αν οντως υπηρξε ο αθανατος η εαν ο παικτης που πυροβολησε εκανε λαθος στο οτι πετυχε τον αλλον) ειναι αυτο:   http://www.youtube.com/user/leonmar70#p/u/9/agtKSbOa0ZI

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 01 Φεβρουαρίου, 2011, 15:55:03 »
Δεν ανεβάζεις και τους συνδέσμους από τα βιντεο που λες για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι λες;

Αναφορικά με το θέμα σου,όπως κι εσύ περιγράφεις τον εαυτό σου,υπάρχουν διάφορες κάστες στο αιρσοφτ.Άλλοι πάνε για να ρίξουν μπίλιες,άλλοι για να παίξουν πιο τακτικά,άλλοι να τρέξουν και να ξεδώσουν.Άλλοι το παίζουν γιαννάκης ράμπο και δεν βγαίνουν,αν και αργά ή γρήγορα γίνονται γνωστοί.
Κατά συνέπεια διαλέγεις με ποιους ταιριάζουν τα χνώτα σου και αποφεύγεις επαφές με αθανασίες/μανούρες κλπ.

+1.000.000 απλα
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος ernestos

• Ανθυπολοχαγός
  • *
    • C.A.T
« Απάντηση #4 στις: 01 Φεβρουαρίου, 2011, 19:18:21 »
Είναι κάποιοι που κάνουν τον rambo και λένε σιγά μην βγω για να με κοροϊδεύουν οι άλλοι η μια έφαγα μορε δεν πειράζει.άμα ήταν δηλαδή αληθινά πυρά  θα την έτρωγαν και δεν θα πάθαιναν τίποτα?  hit

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://WWW.CORFUAIRSOFT.GR

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #5 στις: 01 Φεβρουαρίου, 2011, 19:38:01 »
Πιο παλιά έπαιζε το την έφαγα στο γιλέκο/κράνος αερόσολα στην αρβύλα και δεν θα με τραυμάτιζε στην πραγματικότητα κλπ.. (headbang)

Τουλάχιστον με την πάροδο του χρόνου μπορεί να μην εξαλείφονται οι αθάνατοι αλλά εξαλείφονται οι γραφικοί..

Αποσυνδεδεμένος DECKER

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2011, 22:21:58 »
αν εντοπίσετε αθανατο έχει κάτι μπίλιες με χρώμα έχετε μερικές για ώρα ανάγκης ,τι θα πει μετά δε με πετύχατε, καλο
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Φεβρουαρίου, 2011, 22:26:17 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος ampelift

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #7 στις: 19 Φεβρουαρίου, 2011, 22:49:07 »

+1000

Palladin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: 20 Φεβρουαρίου, 2011, 09:43:48 »
Μετά από 1 χρόνο και κάτι στο airsoft έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα και έμαθα και κάποια πράγματα τα οποία τα έχω δει και στον εαυτό μου, ποια είναι αυτά? Όλοι οι "αθάνατοι" ΔΕΝ είναι ίδιοι, πρέπει όλοι να το καταλάβουμε αυτό και να μην στραβώνουμε και εκνευριζόμαστε με το παραμικρό και κάθε φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο ή ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι είδαμε... Μήπως θα πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι ότι ο απέναντι είναι highlander? ΠΟΣΕΣ φορές είμασταν 100% σίγουροι? και πόσες είπαμε "... χμμμ μάλλον... εεεε νομίζω ότι πήγαιναν πάνω του οι μπίλιες... μα αφού τις έβλεπα να πηγαίνουν... εεεε μπορεί και όχι..." Λοιπόν?  Εγώ θα πω (για τον εαυτό μου) ότι στις 10 οι 2-3 ήταν (σίγουρα) αθάνατοι και τις υπόλοιπες νόμισα ότι ήταν... Πόσες φορές σε woodland βαράμε και βαράμε ΑΛΛΑ ο άλλος είναι ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙΑ?? Πόσες φορές ρίχνουμε στον άλλον αλλά ο άλλος είναι στου διαόλου τη μάνα και πρέπει να πάνε οι μπίλιες με καμπύλη και ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι τον χτυπάμε? Σε κάποιο πρόσφατο παιχνίδι περπατούσα αμέριμνος μπροστά από το τολ δίπλα στον πύργο και άλλαζα γεμιστήρα, ακούω φασαρία, γυρνάω, βλέπω αντίπαλους και ρίχνω και ακούω μια φωνή από 10 μέτρα απέναντι "ρε φίλε σου εχω ρίξει 2, σε πετυχαίνω και μου ρίχνεις? τι θα γίνει?" Τι συνέβη σε αυτή την περίπτωση? Πολύ απλά χάζευα, δεν πήρα χαμπάρι τίποτα γιατί με βρήκε στο γιλέκο και φυσικά ζήτησα συγνώμη και πήγα για re-spawn. Αργότερα ήρθε ο φίλος στο safe house (ήταν ο Papis) και του εξήγησα ότι δεν κατάλαβα τίποτα γιατί ήμουν αφηρημένος...  Γράφω αυτά τα παραδείγματα για να θυμηθούμε πόσο δύσκολο είναι να είμαστε σίγουροι ότι ο άλλος είναι αθάνατος...
Σίγουρα όλοι ξέρουμε από 1 τουλάχιστον αθάνατο και σίγουρα δεν πρόκειται κανένας να βγει να τον κατονομάσει, πολύ πιθανό να ξέρουμε τους ίδιους, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι από το να χαλάμε τη ζαχαρένια μας και να σπαταλάμε τις μπίλιες μας είναι να τον αγνοούμε και να πηγαίνουμε σε άλλο "στόχο", εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω. Κάτι άλλο, οι διαιτητές-κριτές ΔΕΝ είναι Θεοί! Εδώ δεν μπορούμε να δούμε εμείς που πάει η μπίλια μας θα μπορεί ο κριτής? Γι' αυτό μη περιμένετε να κάνει κάτι και για να το καταλάβετε καλύτερα θα πρότεινα να μπείτε όλοι από 1 φορά κριτές για να καταλάβετε. Για να τελειώσω όταν θα καταλάβουμε όλοι ότι δεν πρέπει να κάνουμε αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν τότε όλοι θα παίζουμε καλύτερα και θα γυρνάμε χαμογελαστοί στα σπίτια μας αντί για ξυνισμένοι...
Καλά παιχνίδια.
Palladin

Αποσυνδεδεμένος Papis

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #9 στις: 20 Φεβρουαρίου, 2011, 12:14:13 »
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Palladin σε αυτά που λέει,όσον αφορα το συμβάν που περιγράφει στο τολ αν δεν τον ήξερα θα έλεγα μετά οτι ήταν αθάνατος με όλα τα υπόλοιπα σχόλοια που θα ακολουθούσαν... ;D ;D
Γι'αυτό πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε οτι είναι ένα σπορ που το κάνουμε για να περνάμε καλά και έμεις οι ίδιοι είμαστε που θα κάνουμε ένα παιχνίδι πολύ καλό ή όχι με την συμπεριφοράς και με την τήρηση των κανόνων του παιχνιδιού.

Αποσυνδεδεμένος raven1970

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 21 Φεβρουαρίου, 2011, 00:11:25 »
Μια θεωρια ειναι καθε φορα που ειπαρχει αμφησβητιση να λεμε οτι εχει δικιο ο αλλος αν το κανουμε αυτο το πολυ πολυ να κανουμε ενα respawn παραπανο αλλα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο για χαρη του καλου παιχνιδιου στην τελικη το θεμα ειναι να περασουμε καλα.
Dead man walking!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος tsakos

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 21 Φεβρουαρίου, 2011, 18:31:50 »
Μαγκες......σιγουρα ολα παιζουν και δεν θα την καταλαβεις και σιγουρος δεν θα εισαι....αλλα εγω θα πω και κατι αλλο....αν εισαι μαγκας και την κλεψεις την αθανασια στην τελικη αντε και μαγκια σου......οχι ομως να υποτιμας τους συμπαικτες σου...δηλαδη μην γινονται οργια του στυλ σου ριχνω,ρυπη,το βλεπω και τρεχεις να κρυφτεις να μου ριξεις....ουτε βλακας ειμαι,ουτε γουσταρω να μου χαλας την φαση γιατι ξενερωνω αυτοματα αφου τσακιζει και το σεναριο και η ευχαριστηση ολη,του τον πετυχα,επειδει ηρθες αθανατος απο το σπιτι σου.....
One Shot,

From and unknown spot,

One kill,

Because of my skill.

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #12 στις: 21 Φεβρουαρίου, 2011, 19:27:09 »
εγω δεν θα χα προβλημα να μου πει καποιος ο οποιος εχει την σιγουρια ομως Ε φιλαρακι σε πετυχα! εσενα εκει .... θα εβγαινα εξω..no problem...
Καποιος ισως πει καμια χαζομαρα καμια μερα..αλλα δεν νομιζω να υπαρξει ατομο που να καθεται να λεει εσενα σε εφαγα στον καθενα με πονηρο τροπο χωρις να ναι σιγουρος η χωρις να σε εχει πετυχει ΚΑΝ!
Τοτε γιατι να παιζει airsoft?