Αποστολέας Θέμα: airsoft : Παιζουμε για την διασκεδαση μας ή για την νικη ;  (Αναγνώστηκε 24256 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *

« στις: Σήμερα στις 14:39:42 » Παράθεση Τροποποίηση 

--------------------------------------------------------------------------------

η ερωτηση που θετω για ολου μας, εχει περασει πολλες φορες απο το μυαλο μου τις τελευταιες μερες και με οτι συμβαινει στην κοινοτητα μας...Προσοπικα οταν πηγαινω σε ενα παιχνιδι βλεπω την διασκεδαση και την εκτονωση των καταστασεων που με βαρενουν ολη την βδομαδα, μεσα σε ενα πολυ ομωρφο τριωρο....παλι προσοπικα για μενα δεν υπαρχει Α',Β',Γ',Δ' Εθνικη κατηγορια, ( αν ειναι ετσι εγω προσοπικα ανηκω στον Νοτιο ομιλο μαζι με τον διαγορα ροδου), για μενα υπαρχει μια μεγαλη παρεα που θελει να περναει καλα σε διαφορα σημεια - πεδια παιζοντας αυτο το πολυ ομωρφο χομπυ.....

περιμενω με χαρα τις απαντησεις σας φιλοι μου..

Φιλικα Λευτερης 

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος Wolf-X

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Don't run...you'll only die tired!
Απ: airsoft : Παιζουμε για την διασκεδαση μας ή για την νικη ;
« Απάντηση #1 στις: 29 Οκτωβρίου, 2009, 14:05:04 »
 Προσωπικά παίζω για τη χαρά του παιχνιδιού...
Δεν τίθεται θέμα νίκης/ήττας για 'μένα γιατί και μόνο που θα βρεθώ στο πεδίο με παρέα (παλιούς και νέους) θεωρώ τον εαυτό μου κερδισμένο
που θα χαρώ για άλλη μια φορά το χόμπυ μου!
Αν κάποιοι το βλέπουν αγωνιστικά,τότε καλά θα κάνουν να περιμένουν να γίνει επίσημο άθλημα...
Προς το παρών,ας συγκεντρωθούμε στο να περνάμε καλά!

Όσο για τις κόντρες μεταξύ ατόμων ή ομάδων...σε κάθε χώρο υπάρχουν άτομα που ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν μεταξύ τους...Όσο εξαπλώνεται το χόμπυ μας
και μεγαλώνει ο αριθμός των ατόμων,σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα τα πηγαίνουν καλά με κάποιους άλλους!
Wolf is the sniper....X marks the spot!

Αποσυνδεδεμένος the FiXXXeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 29 Οκτωβρίου, 2009, 14:43:38 »
Φυσικά και παίζω για τη διασκέδαση όπως (πιστεύω) και όλοι από την ομάδα μου, στα πλαίσια των κανόνων του παιχνιδιού. Όσο για τις κατηγορίες Α',Β' κλπ  που αναφέρεσαι ούτε εμείς γνωρίζαμε ότι υπάρχουν. Το μάθαμε από άλλο forum τη Δευτέρα στις 26 Οκτωβρίου.

Αποσυνδεδεμένος Haroth

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #3 στις: 29 Οκτωβρίου, 2009, 19:06:18 »
Να περνάμε καλά και μόνο φιλε μου   :)

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #4 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 20:35:55 »
Να περνάμε καλά και μόνο φιλε μου   :)

συνφωνω και εγω μετη σειρα μου!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 01 Νοεμβρίου, 2009, 19:51:08 »
και εμενα παιδες δεν με ενδιαφερει τοσο η νικη,οσο μια δυναμικη εμφανιση χωρις ιχνος αθανασιας,πολλα bbs,και φυσικα διασκεδαση..με ολα τα παιδια :) gun10

Αποσυνδεδεμένος Cartman

• Αρχιλοχίας
  • *
  • pAtched Up aNd g00D tO Go!
« Απάντηση #6 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 03:42:21 »
Χμμμ.. Λοιπόν.. Μέχρι τώρα έχω μόνο δύο παιχνίδια στο ενεργητικό μου κατα συνέπεια έχω ακόμα πολλαααά να μάθω και να δω. Ωστόσο οφείλω να παραδεχτώ πώς όταν παίζω γενικότερα θέλω και παλεύω για την νίκη όχι γιατί έχω κατι να αποδείξω (άλωστε noobας είμαι) ούτε γιατί έχω κάτι να χωρίσω με τους υπόλοιπους συνχομπίστες. Παλεύω για την νίκη γιατί απλώς απολαμβάνω το παιχνίδι καλύτερα. Μ' αρέσει πολύ να βλέπω την εκάστοτε ομάδα να μάχετε για το αποτέλεσμα και για μένα το να νικάς τον αντίπαλό σου είναι  ανταμοιβή των κόπων σου και της εκάστοτε ομάδας σου στο παιχνίδι. Γνώμη μου είναι πως έχοντας ως κίνητρο τη νίκη βελτιώνομαι.. μαθαίνω να χρησιμοποιώ σωστά το AEG μου, μαθαίνω να συνεργάζομαι με τη ομάδα και εν τ'ελει απολαμβανω το αποτελεσμα.. Το σεβασμό των συμπαιχτών και των αντιπάλων, την έξαψη-ανδρεναλίνη, ένα καλό και δυναμικό παιχνίδι και ενίοτε..την νίκη.

Ωστόσο όλα αυτά ξεκινούν απο την στιγμή που θα περάσω στο χώρο του παιχνιδιού και τελειώνουν οταν βγω απο αυτόν. Τι και αν δεν νίκησα? Κέρδισα μια ακόμη εμπειρία και βελτιώθηκα. Έμαθα απο τα λάθη μου και την επόμενη φορά θα ειμαι καλύτερος και θα προσπαθήσω περισσότερο.  Η ουσία ειναι πως παλεύοντας για την νίκη έγινα πιο ανταγωνιστικός και "μάχιμος'. Και οχι μόνο πέρασα εγω καλά, αλλά και ο αντίπαλός μου επίσης γιατί και αυτός αντιμετώπισε μια πρόκληση (και καλά.. μην γιουχάρετε.. θα μαθω :) και θα σας πιω το αίμα  )και όχι ένα crash dummy.. 

Παλεύοντας για την νίκη προσωπικά πιστεύω πως θα έχουμε καλύτερα και πιο challenging παιχνίδια και εν τέλει όλοι μα όλοι θα περνάμε καλά. Δεν έχει σημασία αν θα νικήσω. Σημασία για μένα έχει η προσπάθεια να φτάσω στη νίκη. 'Οχι γιατι θα κερδίσω πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαικό (δεν θα με χάλαγε) αλλά γιατί θα περάσω καλά και θα συμβάλω στο να περάσουν και οι άλλοι καλά. Θα τρέξω, θα λιώσω και θα γεμίσω τα ρουχαλάκια μου με λάσπες και χώμα. Θα ρίξω και θα γουστάρω. Θα καλύψω τον συμπαίχτη μου και αυτός εμένα.. Θα "νικήσω" τον αντίπαλο..'Ομως το σημαντικότερο είναι πως μετά, την πιατέλα με τα κοψίδια θα μου την περάσει ο "αντίπαλός" μου και θα τον ευχαριστήσω ολόψυχα ανυπομονώντας να τις παίξουμε την επόμενη φορά..

Ή ουσία είναι να καταλαβαίνουμε πότε ξεκινάνε και πότε σταματούν οι ingame αντιπαλότητες. Καλό ειναι να προσπαθείς για την νίκη γιατι έτσι διασκεδάζεις περισσότερο για μένα. Αλλά ειλικρινά δεν έχω κάτι να χωρίσω. Δεν αισθάνομαι χαμένος παρόλο που φεύγω συχνά πυκνά ασάλιωτος από κάθε εμπλοκή. Όσο έπαιξα.. Εγώ νίκησα.

ΥΓ: Jumbo, Leonardo, Goodspeed, Vagelis521, Cthulu, Zinja, Filakio8, Yakuza, Falcon. Σας ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές σας και για την παρέα σας. Με τον καιρό θα μάθω και τους υπόλοιπους.. Εύχομαι καλά παιχνίδια σε όλους τους airsofters και προσδοκώ σε μια ενιαία και δεμένη κοινότητα παιχτών ώστε αυτά τα κ@υλ0τ!κ@ vids που βλέπω στο youtube απο το εξωτερικό να τα δούμε και εδώ σύντομα.

Special thanks στον Cthulu για το dragunov που δάνεισε στον κολλητό μου. Alex ευχαριστώ!!

Φιλικά και πάντα με αγνές προθέσεις,

Στράτος.

Millions Starved And Became Skinnier And Skinnier While Our Leaders Became Fatter And Fatter. - Red Sparowes

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #7 στις: 04 Νοεμβρίου, 2009, 20:24:05 »
Όταν δεν υπάρχει έπαθλο, παίζεις για διασκέδαση. Όποιος πράττει διαφορετικά την έχει χάσει τη μπάλα!  ;D

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #8 στις: 04 Νοεμβρίου, 2009, 21:08:49 »
Επαθλο ? Νικη ? .... μπααα ... απλα χομπυ για διασκεδαση με την καλυτερη δυνατη προσπαθεια απο πλευρας μου και της ομαδας μου ωστε να νικησουμε και να παρουμε το επαθλο :)

Αστειευομαι φυσικα ... προσωπικα με ευχαριστει η συμμετοχη και η καλη συνεργασια με τους συμπαικτες μου.
Τωρα αν αυτο εχει σαν αποτελεσμα την νικη στο σεναριο αυτο σημαινει οτι πηγαμε καλα αλλα θελουμε δουλεια.
Αν χασαμε ... τοτε θελουμε πολυ δουλεια :)

Its just a game lads ....

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 21 Ιανουαρίου, 2010, 18:38:58 »
Όταν δεν υπάρχει έπαθλο, παίζεις για διασκέδαση. Όποιος πράττει διαφορετικά την έχει χάσει τη μπάλα!  ;D

Νομιζω οτι ειναι η πιο σωστη απαντηση...