Αποστολέας Θέμα: Εμπλοκή σε classic army m4  (Αναγνώστηκε 12259 φορές)

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Εμπλοκή σε classic army m4
« στις: 31 Ιανουαρίου, 2011, 12:54:49 »
κάποιες φορές πάνω στο παιχνίδι το όπλο μου παθαίνει κολούμπρα...ο διακόπτης είναι στην θέση semi και το όπλο δεν ρίχνει,είναι σαν να το έχω στο safe.Ξεμπλοκάρει όταν το γυρίσω στο full auto κ το ξαναγυρισω πάλι στο semi.Γνωρίζει κάποιος να μου πεί γιατί συμβαίνει αυτο;;Έιναι κάτι που διορθώνεται ή πρέπει να το πάω στο service?
Ευχαριστώ :)

Αποσυνδεδεμένος Dtq

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: Εμπλοκή σε classic army m4
« Απάντηση #1 στις: 31 Ιανουαρίου, 2011, 12:59:47 »
Και φτιάχνει και όχι... Συμβαίνει επειδή δεν πατάς στην σκανδάλη αρκετά έτσι ώστε να κάνουν πλήρη κύκλο τα γρανάζια και κάποια στιγμή κολλάνε... Διορθώνεται α) με πιο μεγάλη μπαταρία β) πιο γρήγορο μοτέρ/γρανάζια/ελαφρύτερο ελατήριο ή γ) και το πιο συχνό,να συνιθήσεις να πατάς ως μέσα την σκανδάλη!

Palladin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: 31 Ιανουαρίου, 2011, 13:06:02 »
Αν μιλάμε για σειρά sport line είναι κλασικό πρόβλημα, το ίδιο είχε και το δικό μου ΑΚ47 και έχει να κάνει με τον επιλογέα, δυστυχώς όμως δεν έχω λύση στο πρόβλημα σου γιατί το δικό μου κατέληξε σε τεύχη και το κάναμε ανταλλακτικά οπότε καλύτερα να απευθυνθείς στο service.

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 31 Ιανουαρίου, 2011, 13:51:08 »
Η αλήθεια είναι ότι δεν την πατάω πολύ την σκανδάλη.στο μέλλον θα την πατάω περισσοτερο και αν δώ κ συνεχίζει το πρόβλημα θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου για αναβάθμιση...
Σ'ευχαριστώ! :)

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 31 Ιανουαρίου, 2011, 15:43:15 »
Φίλε Palladin νομίζω είναι η σειρά sportline,είναι το μοντέλο m15a4 ris carbine value package.το δίκο σου όσο το χρησιμοποίησες στο έκανε συνέχεια αυτό το πρόβλημα απο την αρχή που το είχες;

Αποσυνδεδεμένος Tastas

• Λοχίας
  • *
    • B&K
« Απάντηση #5 στις: 03 Φεβρουαρίου, 2011, 16:37:50 »
Να προσεχείς πολύ το θέμα με την σκανδάλη
Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί

Palladin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: 03 Φεβρουαρίου, 2011, 22:43:04 »
Ναι μου το έκανε από την αρχή και μάλιστα σε 2 διαφορετικά γιατί το πρώτο το επέστρεψα αμέσως, στο δεύτερο μου το ξαναέκανε, όχι όμως συνέχεια, αλλά να πω την αλήθεια δίσταζα να το πάω πάλι πίσω γιατί έλεγα μήπως δεν έκανα εγώ κάτι καλά. Το αποκορύφωμα ήταν σε ένα παιχνίδι που μου λέει ένας συμπαίχτης να βάζω τον επιλογέα λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω από την κανονική του θέση, με αυτόν τον τρόπο έπαιξα τουλάχιστον στο ριπάς αλλά μετά μου την έδωσε στα νεύρα και το παράτησα. Τελικά σε ένα παιχνίδι το δάνεισα σε ένα φίλο να παίξει και δυστυχώς έφαγε τούμπα και το όπλο ψιλοδιαλύθηκε οπότε πήγε για ανταλλακτικά.