Αποστολέας Θέμα: κανένα ελεύθερο παιχνίδι την κυριακή?  (Αναγνώστηκε 69729 φορές)

Αποσυνδεδεμένος sasdrifter

• Λοχίας
  • *
Απ: κανένα ελεύθερο παιχνίδι την κυριακή?
« Απάντηση #30 στις: 15 Φεβρουαρίου, 2011, 23:19:20 »
φραστικά τι ακριβώς εννοείς?
μέχρι στιγμής νομίζω απόψεις μας εκφράζουμε

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #31 στις: 15 Φεβρουαρίου, 2011, 23:39:26 »
φραστικά τι ακριβώς εννοείς?
μέχρι στιγμής νομίζω απόψεις μας εκφράζουμε
κάπου πήρε το μάτι μου...λέξεις όπως "γαμημενα" "μαλακίες" κλπ......

Με ψυχραιμια.... δε χρειάζεται να αναλώνεστε με βαρυες λέξεις.. η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια σε λεξιλόγιο....

Συνεχιστε......

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #32 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2011, 03:04:50 »
το θεμα με τα fps ειναι σοβαρο. αν θες να το παιζεις σκληρος και του τυπου ελα μορε ας φαμε μια απ κοντα ας σπασουμε κανα δοντι ας μας σφηνώσει καμια μπιλιτσα και μετα να τη ζουλάμε να βγει....τη εγινε....κοιτα εσενα μπορει να σου αρέσουν αυτά και να εισαι true κομαντο εγω δεν θελω και επειδή με εχουν παρει σκαγια σε ατύχημα στο κυνήγι απ εναν που το θεώρησε να βαρέσει το λαγο και στα.....μου ποιος μπορει να ναι απ πισω γιατι ολο το λιβαδι δικο μας ειναι δεν εχω ορεξη ουτε με ψευτικο να ματώσω οπότε παίζω σέβομαι τους άλλους και σέβομαι της απαιτήσεις του διοργανωτή. Εδω στη Θεσσ συνήθως παίζουμε με 400-450 στα 15 μετρα ομως. Πιο κοντα πιστολι η και μπαμ. οπότε παει αλλιώς το πράγμα. Επιπλεον εδω παιζουν λιγοτερα ατομα και συγκεκριμενα οποτε ειναι λιγοτερε οι πιθανοτητες να γινει στραβη. Επιπλεον να κανω μια ερωτηση που ειναι τουλαχιστον για μενα πολλη πιο σημαντικη απ το αν τελικα πρεπει να χουμε οριο. ΔΗΛΑΔΗ θες ομοσπονδια και τρεχα γυρευε παρατρεχαμενους να καταθεσουν ΝΟΜΟ στη βουλη που να λεει θα βγαινετε στους αγρους και θα παιζεται με ΤΟΣΑ joule και οχι παραπανω αλλιος θα σε βαλω να γραψεις 100 φορες το "Θα αλλαξω το ελατιριο μου" και θα πληρωσεις αποζημιωση στον κακομοίρη που του προκαλεσες σωματικη βλαβη.....!??!?!!?! ΔΕΝ μπορεις απ μονος σου να καταλαβεις οτι πρεπει να βαζεις ορια !? θες εναν απ πανω σου με ενα βουρδουλα να σου ριχνει σφαλιαρα στο κεφαλι να σκυβεις καθε που πας να ξεφυγεις??? συγγνωμη αλλα εγω μετα απ τετοιες δηλωσεις και στα σωστα FPS να ναι το οπλο σου σε παιχνιδι μου δεν θα σε εβαζα.
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Φεβρουαρίου, 2011, 03:24:20 από Crimsonhell »

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #33 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2011, 14:29:35 »
Παρένθεση:
ΑΒΑΔΙΣΤΑ, 2 Άτομα  είμαστε διαθέσιμοι ακόμα και για απλό παιχνίδι, Καισάριανή ή Ελευσίνα, Κυριακή 20/2 πρωί. Εξοπλισμός 2 Μ4 στα ~340 FPS + ΗΙ-MID-LOWcap + παραλλαγές και εξαρτύσεις. Φαιρπλέι θεωρήστε το δεδομένο. Αυτόνομοι με όχημα.
Εχεμύθεια εγγυημένη.

;D
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #34 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2011, 19:22:12 »
Leo συγνώμη για τις εκρφράσεις....έχεις δίκιο...αλλά ρε αδερφέ έχουν βγάλει....μαλιά τα δάχτυλα μου για αυτό το θέμα.
Λοιπόοοον....για το θέμα του καταστατικού....λογικά λέει για ΧΡΗΣΗ αεροβόλου....κοινός βαράμε κουτάκια-στόχους-χαρτόνια....ΟΧΙ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΖΩΑ!!!!Αυτό είναι οπλοχρησία.....
Όπως λέει κ ο κύριος Λεω....φχατό πολύ...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

MAKISL

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2011, 19:29:10 »
Παρένθεση:
ΑΒΑΔΙΣΤΑ, 2 Άτομα  είμαστε διαθέσιμοι ακόμα και για απλό παιχνίδι, Καισάριανή ή Ελευσίνα, Κυριακή 20/2 πρωί. Εξοπλισμός 2 Μ4 στα ~340 FPS + ΗΙ-MID-LOWcap + παραλλαγές και εξαρτύσεις. Φαιρπλέι θεωρήστε το δεδομένο. Αυτόνομοι με όχημα.
Εχεμύθεια εγγυημένη.

;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #36 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2011, 20:54:01 »
το θεμα με τα fps ειναι σοβαρο. αν θες να το παιζεις σκληρος και του τυπου ελα μορε ας φαμε μια απ κοντα ας σπασουμε κανα δοντι ας μας σφηνώσει καμια μπιλιτσα και μετα να τη ζουλάμε να βγει....τη εγινε....κοιτα εσενα μπορει να σου αρέσουν αυτά και να εισαι true κομαντο εγω δεν θελω και επειδή με εχουν παρει σκαγια σε ατύχημα στο κυνήγι απ εναν που το θεώρησε να βαρέσει το λαγο και στα.....μου ποιος μπορει να ναι απ πισω γιατι ολο το λιβαδι δικο μας ειναι δεν εχω ορεξη ουτε με ψευτικο να ματώσω οπότε παίζω σέβομαι τους άλλους και σέβομαι της απαιτήσεις του διοργανωτή. Εδω στη Θεσσ συνήθως παίζουμε με 400-450 στα 15 μετρα ομως. Πιο κοντα πιστολι η και μπαμ. οπότε παει αλλιώς το πράγμα. Επιπλεον εδω παιζουν λιγοτερα ατομα και συγκεκριμενα οποτε ειναι λιγοτερε οι πιθανοτητες να γινει στραβη. Επιπλεον να κανω μια ερωτηση που ειναι τουλαχιστον για μενα πολλη πιο σημαντικη απ το αν τελικα πρεπει να χουμε οριο. ΔΗΛΑΔΗ θες ομοσπονδια και τρεχα γυρευε παρατρεχαμενους να καταθεσουν ΝΟΜΟ στη βουλη που να λεει θα βγαινετε στους αγρους και θα παιζεται με ΤΟΣΑ joule και οχι παραπανω αλλιος θα σε βαλω να γραψεις 100 φορες το "Θα αλλαξω το ελατιριο μου" και θα πληρωσεις αποζημιωση στον κακομοίρη που του προκαλεσες σωματικη βλαβη.....!??!?!!?! ΔΕΝ μπορεις απ μονος σου να καταλαβεις οτι πρεπει να βαζεις ορια !? θες εναν απ πανω σου με ενα βουρδουλα να σου ριχνει σφαλιαρα στο κεφαλι να σκυβεις καθε που πας να ξεφυγεις??? συγγνωμη αλλα εγω μετα απ τετοιες δηλωσεις και στα σωστα FPS να ναι το οπλο σου σε παιχνιδι μου δεν θα σε εβαζα.

Λοιπόοοον....για το θέμα του καταστατικού....λογικά λέει για ΧΡΗΣΗ αεροβόλου....κοινός βαράμε κουτάκια-στόχους-χαρτόνια....ΟΧΙ ΒΑΡΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΖΩΑ!!!!Αυτό είναι οπλοχρησία.....

Εννοειται οτι παίζουμε στην θεσσαλονίκη στα 15 μέτρα και σε όλα τα παιχνίδια λέμε κάτω απο τα 15 μέτρα μόνο πιστόλι η απλά φωνάζουμε είσαι έξω πράγμα που προσωπικά το κάνω συνέχεια.Αυτό απο μόνο του είναι όριο μπορείς να θέσεις πολλά όρια και όχι μόνο τα fps.Γιατί αν είναι έτσι αν φας μια χειρομβοβίδα που θα σου σκάσει στα 2 μέτρα και σου έρθουν πόσα μπιλάκια πάνω σου τότε είναι σαν να τρώς μπίλια απο τα 5 μέτρα με κάμποσα fps άρα?
όσο για το καταστατικό αν θυμάμαι καλά λεεί αυτό το πράγμα για κουτάκια χαρτόνια κλπ, άρα όλοι είμαστε παράνομοι όπως και εσύ φίλε μου kaliostro άρα να είτε βαράς με 328 fps είτε με 400-450 είσαι παράνομος και πας μέσα για οπλοχρησία.
Αν είναι έτσι να σταματήσουμε να παίζουμε

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #37 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2011, 21:16:33 »
Και βασικά για να συνεννοηθούμε καλύτερα το πρόβλημα με τα fps είναι se outdoor παιχνίδια και οχι τόσο σε cqb ή γενικά σε indoor και κατοικημένων τόπων παιχνίδια.

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #38 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 19:54:47 »
  Ισως και να μουν λιγο επιθετικός. οποτε να προσθέσω κατι. τα ορια υπάρχουν περα απ ευνοήτους λογους για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
  Πρεπει να υπαρχουν και στην τελικη στην αγγλια ΝΟΜΙΖΩ δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν τους πεις οτι παιζουμε με 450 πχ. θα νομισουν οτι εχουμε τρελαθει....οσο για την "χειροβομβιδα" δεν εχει τοση δυναμη οση το aeg
  Τωρα αυτο που ειπατε.....βαραμε σε ζωα και μαλιστα διποδα  ;D ;D εμενα μου κανει λιγο οξύμωρο....Θελω να πω.....ναι αλλα το κανουμε με τη συγκαταθεση αυτου που βαραμε. Δηλαδη δεν βαραμε ασχετους! βαραμε κατι (χωρις παρεξηγηση και εγω ενα απ εμας ειμαι) μαζοχες που ΘΕΛΟΥΝ να τους βαραν οποτε δεν το βλεπω και τοσο παρανομο  :o

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #39 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 20:13:56 »
kaliostro άρα να είτε βαράς με 328 fps είτε με 400-450 είσαι παράνομος και πας μέσα για οπλοχρησία.
Αν είναι έτσι να σταματήσουμε να παίζουμε

Ακριβώς αυτό....είμαστε παράνομοι είτε μας αρέσει είτε όχι....οπότε αντί να κάνουμε κόντρες στην παραλιακή με φουλ κίνηση κάνουμε κόντρες σε έναν απόμερο δρόμο γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια...
παρεπιπτώντος...Θεσσαλονικιός είμαι αλλά ζώ Αθήνα 3 χρόνια τώρα...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #40 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 20:40:39 »
@Crimsonwell
Δέν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά συμπεραίνω ότι η διαφορά κρίνεται στο αποτέλεσμα του χτυπήματος.

1)Σε όλες τις περιπτώσεις, εάν βαράς χωρίς τη συγκατάθεση του στόχου μπορεί να δεχθείς μύνηση.
2)Εάν βαράς με συγκατάθεση του στόχου, να ελπίζεις να μήν αλλάξει γνωμη ή να μπορείς να αποδείξεις ότι είχες τη συγκατάθεσή του.
3)Εάν από το χτύπημα επέλθει τραυματισμός το 1 και το 2 δεν μας ενδιαφέρουν γιατί τότε ό,τι και να έχει προσυμφωνηθεί (ακόμα και μαζοχιστική παραγγελία) μπορεί να δεχτείς μυνησάρα ίσως και αυτεπάγγελτα χωρίς να χρειαστεί να την κινήσει το θύμα.

Οπότε τί κάνεις? απλά μειώνεις τα FPS για να μειώσεις και τις πιθανότητες να πέσεις στην περίπτωση 3.

Κανας δικηγόρος υπάρχει να μας πεί αν είναι έτσι? γιατί τα βγάζω απο την κουρούπα μου. (smoke)

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #41 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 20:43:29 »
Να συμπληρώσω κάτι:
Και στο ΣέΞ το ίδιο δεν ισχύει???
 ;D ;D ;D ;D ;D

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #42 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 12:11:44 »
Παράθεση
Εχεμύθεια εγγυημένη.

Να προσθέσω το εξής:
Επειδή γουστάρουμε και εκπαίδευση, δεχόμαστε να κάνουμε και την OP-FOR σε περίπτωση που κάποια ομάδα θέλει να κάνει προπόνηση και θέλει να χρησιμοποιεί "στόχους" για εξάσκηση. (φύλαξη στόχων ή κτηρίων-δωματίων για να εξασκηθείτε σε room clearing κλπ). Δέν έχουμε τρελές απαιτήσεις. Όπου χρειαστεί και άν χρειαστεί ελάχιστα και την υπόλοιπη ώρα απλά να παρακολουθούμε να μαθαίνουμε και μείς. Διαθέτουμε και 1 πιστόλι για τα δωμάτια και γίνεται να βαράμε και άσφαιρα για την εκπαίδευση αν υπάρχει θέμα με τα FPS των Μ4 από κοντά.

MAKISL

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 13:34:20 »
Παράθεση
Εχεμύθεια εγγυημένη.

Να προσθέσω το εξής:
Επειδή γουστάρουμε και εκπαίδευση, δεχόμαστε να κάνουμε και την OP-FOR σε περίπτωση που κάποια ομάδα θέλει να κάνει προπόνηση και θέλει να χρησιμοποιεί "στόχους" για εξάσκηση. (φύλαξη στόχων ή κτηρίων-δωματίων για να εξασκηθείτε σε room clearing κλπ). Δέν έχουμε τρελές απαιτήσεις. Όπου χρειαστεί και άν χρειαστεί ελάχιστα και την υπόλοιπη ώρα απλά να παρακολουθούμε να μαθαίνουμε και μείς. Διαθέτουμε και 1 πιστόλι για τα δωμάτια και γίνεται να βαράμε και άσφαιρα για την εκπαίδευση αν υπάρχει θέμα με τα FPS των Μ4 από κοντά.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....τετοια προσφορα μπαινω στο δελεαρ να διοργανωσω παιχνιδι εγω που δεν τοχω κανει ποτε γιατι βαριεμαι.................   Αλλα τετοια προθυμια.... χαλατε την πιατσα , μην εειστε και τοσο ευκολοι.....      ;D ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 13:42:47 από MAKISL »

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #44 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 15:04:09 »
@MakisSL

Μα ειληκρινά ρε φίλε. Πόσο γκαντεμης μπορεί να είμαι... Αυτή την κυριακή που μπορώ και εγώ και ο ξάδερφος μαζί έχει πέσει περονόσπορος...
ΘΑ ΠΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ... ;D