Αποστολέας Θέμα: Προσπαθεια για νεο πεδιο. Νο 2  (Αναγνώστηκε 46032 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
Προσπαθεια για νεο πεδιο. Νο 2
« στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 00:22:57 »
Οπως ειπα και εχθες ειχα info για ενα σημειο πιθανο πεδιο.

Δεν ξερω ποσο μπορει να μας κανει η οχι αυτο θα κριθει απο εσας.

Προκειται για ενα εγκαταλελημενο πτηνοτροφειο (ειναι της μοδας αυτες της μερες :)) στην περιοχη Μαρκοπουλου κοντα στον ιπποδρομο και στα λατομεια Μερεντα.

Παραθετω φωτο και αποκτατε αποψη.

Επισης εχει εναν καλο λοφο κατα την γνωμη μου που ομως απο την μια πλευρα του εφαπτε με τον δρομο.

Αυτα προς το παρον.
Θα ακολουθειση ενα ακομη πιθανον το Σαββατο βραδυ μετα την αναγνωρηση που θα γινει.

Το στιγμα στο google earth :37°52'9.32",  23°56'29.41"
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Οκτωβρίου, 2009, 00:51:04 από Τάλων »
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
Απ: Προσπαθεια για νεο πεδιο. Νο 2
« Απάντηση #1 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 00:35:50 »
Τί είπες τώρα ρε φίλε...............  (headbang)

Τρομερό φαίνεται. Μπράβο ρε Τάλων  ;)

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #2 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 00:43:50 »
απ'εξω καλο φαινεται...μεσα εχω τις αμφιβολιες μου..... μυρωδιες , η νοσος των πτηνων.... εγω μια φορα ερπιν δεν κανω..... αν θελει η αλλη η κοτα η λυρατη το χανουμι...ας μας λαλησει 3 φορες και ασ μας πει...κοκοκοκο Θρασυβουλοοοοςςς κοκοκοκο...  292 ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος the FiXXXeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 00:52:12 »
ο χώρος έξω δεν σου φτάνει ; πρέπει να κλειστούμε μέσα ; (fubar)

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 10:05:41 »
Ιδιοκτησία κάποιου Πέτρου Κύβελου (υπάρχουν πινακίδες σε δυο σημεία της περίφραξης.)

Απίστευτος όγκος από σκουπίδια μίας και κάποτε το είχαν γύφτοι για καταυλισμό.

Συνορεύει με το αμαξοστάσιο του δήμου, και από μία εταιρία με χωματουργικά, φαίνεται από τις εγκαταστάσεις-γραφεία από τα νταμάρια.

Είναι χωρισμένο σε δυο μέρη το ένα είναι του Κύβελου και το άλλο το έχουν κάνει μαντρί (ενεργό, έχει πρόβατα).

Οι γύφτοι έχουν φύγει από το σημείο, αλλα είναι ακριβώς απέντι και λίγο πιο πάνω.
Ουσιαστικά το πεδίο από τους γύφτους το χωρίζει ο δρόμος.

Σχεδόν κάθε μέρα είναι εκεί αστυνομία, για τους γύφτους λόγο πυροβολισμών και νταραβέρια με "ρίγανες κτλ".

Εσωτερικά εκτός της σαβούρας και βρωμιάς που υπάρχει, και εννοώ σαβούρα και μυρουδιές που ΔΕΝ ξέρουμε τι είναι, και ανάλογα το πως φυσάει ο καιρός έρχονται και καλύτερες μυρουδιές γιατί απέναντι είναι και ένας βιολογικός σταθμός.

http://img11.imageshack.us/i/050809131028.jpg/
http://img5.imageshack.us/i/050809131106.jpg/
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #5 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 10:53:53 »
Αν καποιον πρεπει να εμπιστευεστε σε θεματα πεδιων και airsoft..... αυτός είναι ο Dulas... ;)
Μπραβο Κωστή.....  :)

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 11:15:05 »
Είναι εδώ και πολύ καιρό (πριν hotel) τσεκαρισμένο.
Aλλά η επικινδυνότητα του, καμένα διαφορα υλικά που αφήνουν πολύ καιρό την μυρουδιά τους, και δεν ξέρω τι είναι, λύματα, καρφιά παντού, ντουβάρια έτοιμα σε συνδυασμό ότι ο ιδιοκτητης αν προσέξετε έφτιαξε καινούρια περίφραξη άρα δεν είναι τόσο πολύ παρατημένο, το καθιστά απλησίαστο, σε συνδυασμό με τους γύφτους οι οποιοι είναι που είναι αγριεμένοι με την αστυνομία , να δούνε και κόσμο με ντουφεκια στο χέρι λίγα μετρα από τις παράγκες τους και θα έχουμε σκηνικά με φαβέλες, κολομβία και κόκα, γερά πανηγύρια και όχι καλά για κανένα μας.

Για αυτό και δεν έγινε κανένα παιχνίδι στον χώρο, να μεν είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο από τον κάθε ένα, αλλά 1000 φορές να τραβιόμαστε Km παρά να μας φύγει ο τάκος στο καθαρισμό, σε μέρος που ήταν με λουκέτο, τώρα λείπει η μισή πόρτα, η περίφραξη καινούργια, κάποιος ασχολήθηκε και έδιωξε τους γύφτους από εκεί οι οποίοι πήγαν απέναντι του δρόμου,  για ένα περιβάλλον ιδιαιτερα βαρύ για την υγεία από μυρουδιές και διαφορες άγνωστες βρωμιές οπότε έμεινε μόνο για φωτογραφίες.
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #7 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 11:41:04 »
Τελικά τα φαινόμενα απατούν..... Κρίμα και φαίνεται καλός χώρος.

Κώστα, ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 19:46:05 »
Δυστυχώς η Αθηνα είναι ευχή και κατάρα.

Είμαστε μέσα στα τσιμέντα και στα κτίρια αλλά ουσιαστικά κάτι το οποιο θα πληρεί κάποια στάνταρ ασφαλείας και για τους παίχτες από σωματική άποψη, αλλά και να μην δίνουμε περιθώρια για να έχουμε αφορμές και παράπονο αξιόποινα για το hobby δύσκολα βρίσκονται.

Έχω περάσει πιθαμή προς πιθαμή όλα τα μεσόγεια, με ποδήλατο με μηχανάκι, με αυτοκίνητο με τα πόδια.
Πολλά βρίσκονται και δεν είναι να φιλοξενήσουν πάνω από 5-10 παίχτες μέγιστο αριθμό.

Τα σημεία για πολύ κόσμο είναι μετρημένα, άλλα είναι καλά αλλά δεν μπορούμε για λόγους όπως κατάσταση κτιρίου, (ετοιμόρροπο από σεισμούς και ανοιγμένο σαν τριαντάφυλλο), και άλλα είναι τόσο μέσα σε κόσμο ή ανήκουν κάπου σίγουρα έτσι ώστε να παραβιάζουμε πολλούς νόμους περί ιδιοκτησίας και να θέτουμε σε κίνδυνο και άλλους σαν εμάς.

Με λίγα λόγια ζόρικα τα πράγματα και πρέπει να κινούμεστε με υπομονή και σύνεση.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #9 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 19:52:53 »
Ρε παιδιά κάτι μου είπαν για το παλιό Παίδων στα Μελίσσια..Είναι λέει σχετικά απομονωμένο,με απόσταση το κτίριο από τη μάντρα και άλλα όμορφα..Όσον αφορά άδειες κλπ που ρώτησα μου είπαν ότι εκεί γύρισαν μια ταινία (μια με ένα αλβανό λλει και το χρησιμοποίησαν ως φυλακή)χωρίς άδεια κι ότι είναι ξέφραγο αμπέλι.
Οι των Β.Π. ας μας διαφωτίσουν

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 20:35:26 »
Φιλε Dulas δεν ειναι αυτο που αναφερεις.

Ειναι ακριβως το διπλανο που δεν εχει ολα αυτα τα προβληματα.

Οσον αφορα τις εγκαταστασεις Κυβελου εχεις απολυτο δικιο και τα πραγματα ειναι ετσι ακριβως.

Ειδικα ωσ γνωστης της περιοχης η εμπειρια σου μετρα και βοηθα.

Ωστοσο η αναζητηση και η αναγνωριση συνεχιζεται.
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Οκτωβρίου, 2009, 20:53:21 από Τάλων »

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 22:11:19 »
Ρε παιδιά κάτι μου είπαν για το παλιό Παίδων στα Μελίσσια..Είναι λέει σχετικά απομονωμένο,με απόσταση το κτίριο από τη μάντρα και άλλα όμορφα..Όσον αφορά άδειες κλπ που ρώτησα μου είπαν ότι εκεί γύρισαν μια ταινία (μια με ένα αλβανό λλει και το χρησιμοποίησαν ως φυλακή)χωρίς άδεια κι ότι είναι ξέφραγο αμπέλι.
Οι των Β.Π. ας μας διαφωτίσουν

@QUEEF
Σίγουρα δεν σου είπαν για το NAT?

@Ταλων
Αν είναι εύκολο πες μου που εννοείς από την φωτό, γιατί τελευταία φορα που πέρασα πριν από ένα δυο μήνες για τσεκάρισμα μπας και άλλαξε κάτι, η γειτονιά ήταν έτσι διαρρυθμισμένη.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #12 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 22:15:11 »
Κώστα δεν ξέρω ούτε καν σε φωτογραφία δεν το έχω δει.Μου το είπαν ως το νοσοκομείο Παπάγου,το παλιό Παίδων και ότι είναι στα Μελίσσια.Δεν ξέρω καθόλου την περιοχή.Η περιγραφή που μου έδωσε,αν βοηθάει,ήταν ότι περιμετρικά έχει μάντρα σαν στρατόπεδο και ότι το κτήριο από τη μάντρα απέχει περίπου 50μ.Μέσα είναι όλα παρατημένα όπως ήταν(γραφεία,έγγραφα κλπ)κι ότι γυρίστικε η ταινία που έγραψα παραπάνω.Αυτά είναι όλα όσα ξέρω.Ελπίζω να βοήθησα

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #13 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 22:36:09 »
@Queef : φίλε μου αν είναι τα πράγματα όπως τα λες,ακούγετε πολύ καλό...πρέπει να κανονίσουμε μια αναγνωριστική έφοδο εκεί.Όποιος ξέρει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #14 στις: 30 Οκτωβρίου, 2009, 23:01:49 »
Dulas σου συμειωνω στην φωτο που ακολουθει.

Αν θες κανονιζουμε και μαζι βολτα αν και νομιζω οτι δεν χρειαζετε γιατι εισαι "experts from area". ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Οκτωβρίου, 2009, 23:04:45 από Τάλων »