Crotalus κατ'αρχας γειά σου!
Όταν έψαχνα και εγώ για τον εαυτό μου έπεσα στο συγκεκριμένο. Βασικά αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο έχει πλαστικό μηχανισμό σκανδάλης (χωρις να είμαι σίγουρος, πάει πολύς καιρός) γεγονός που σου εξασφαλίζει σίγουρη φθορά. Δεν θα μπω στον κόπο να σου πω αγόρασε πρώτα ένα aeg και αν σου αρέσει το παιχνίδι τότε πέρνα στο sniping γιατί πολύ απλά υπάρχουν αναρίθμητα ποστ που εξηγούν τους λόγους. Αν όμως θέλεις να αγοράσεις ένα καλό

rifle ΜΗΝ τσιγκουνευτείς τα χρήματα. Βάλε το χέρι στην τσέπη και πάρε κάτι πολύ καλό ποιοτικά πχ. tm vsr ή τον κλώνο του jg bar 10 (το τελευταίο δύσκολα το βρίσκεις καινούριο). Από εκεί και πέρα αν έχεις μία καλή πλατφόρμα μπορείς να κάνεις τις αναβαθμίσεις σου όποτε θελήσεις και όταν έχεις τα χρήματα. Αγοράζοντας ένα φτηνό springer 1ον δεν θα το ευχαριστηθείς και 2ον αργά ή γρήγορα θα το πάρεις στα χέρια. Αναβαθμίσεις στο Zastava νομίζω δύσκολα βρίσκεις ή και καθόλου. Εγώ έχω ένα JG bar 10 από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και βρίσκω πανεύκολα αναβαθμίσεις.
Ελπίζω να βοήθησα.......Α και κάτι ακόμα......Αν δεν μπορείς να παίξεις σε παιχνίδια με αρκετά fps (στα όρια του φυσιολογικού μιλάω) και μεγαλύτερες αποστάσεις τότε το συγκεκριμένο είδος είναι δώρο άδωρον.