Αποστολέας Θέμα: Zastava M70 Varmint  (Αναγνώστηκε 15900 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crotalus

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Θαρσειν χρη
Zastava M70 Varmint
« στις: 07 Φεβρουαρίου, 2011, 01:25:00 »
παιδια βρηκα αυτο το το spring Zastava M70 Varmint ,στα 100eura
http://www.vasilikos.com.gr/index.php?MDL=pages&Branch=N_N0000000002_N0000002001_N0000002002_N0000002006_P0000003816

,για αρχη ειναι καλο?και επειδη ειναι φτηνο μπορω να το φτιαξω,πειτε μου τη γνωμη σας,πιστευw με ενα καλο ρετουσαρισμα,θα μου βγει το πολυ,200-250eura,τι λετε?

Πρέπει να έχουμε θάρρος ίσως το αύριο να είναι καλύτερο

Αποσυνδεδεμένος Gismo_ac

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Zastava M70 Varmint
« Απάντηση #1 στις: 07 Φεβρουαρίου, 2011, 18:27:22 »
Crotalus κατ'αρχας γειά σου!

Όταν έψαχνα και εγώ για τον εαυτό μου έπεσα στο συγκεκριμένο. Βασικά αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο έχει πλαστικό μηχανισμό σκανδάλης (χωρις να είμαι σίγουρος, πάει πολύς καιρός) γεγονός που σου εξασφαλίζει σίγουρη φθορά. Δεν θα μπω στον κόπο να σου πω αγόρασε πρώτα ένα aeg και αν σου αρέσει το παιχνίδι τότε πέρνα στο sniping γιατί πολύ απλά υπάρχουν αναρίθμητα ποστ που εξηγούν τους λόγους. Αν όμως θέλεις να αγοράσεις ένα καλό sniper rifle ΜΗΝ τσιγκουνευτείς τα χρήματα. Βάλε το χέρι στην τσέπη και πάρε κάτι πολύ καλό ποιοτικά πχ. tm vsr ή τον κλώνο του jg bar 10 (το τελευταίο δύσκολα το βρίσκεις καινούριο). Από εκεί και πέρα αν έχεις μία καλή πλατφόρμα μπορείς να κάνεις τις αναβαθμίσεις σου όποτε θελήσεις και όταν έχεις τα χρήματα. Αγοράζοντας ένα φτηνό springer 1ον δεν θα το ευχαριστηθείς και 2ον αργά ή γρήγορα θα το πάρεις στα χέρια. Αναβαθμίσεις στο Zastava νομίζω δύσκολα βρίσκεις ή και καθόλου. Εγώ έχω ένα JG bar 10 από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και βρίσκω πανεύκολα αναβαθμίσεις.

Ελπίζω να βοήθησα.......Α και κάτι ακόμα......Αν δεν μπορείς να παίξεις σε παιχνίδια με αρκετά fps (στα όρια του φυσιολογικού μιλάω) και μεγαλύτερες αποστάσεις τότε το συγκεκριμένο είδος είναι δώρο άδωρον.
Initial Success or Total Failure

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 16 Αυγούστου, 2011, 17:06:08 »
ειναι πολλα τα Fps και δεν κανει για airsoft παιχνιδι. κατα τ'αλλα ενταξει

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 16 Αυγούστου, 2011, 19:24:26 »
μιχαλι παει καιρος π εκανε το παιδι το ποστ και εχει σβηστει η σελιδα απ τον βασιλικο και δεν μπορω να δω ποσα fps exei. αλλα βλεπω μιλας απολυτα αλλα χωρις να δικαιολογεις την αποψη σου πχ στην μακεδονια τα bolt-action επιτρεπονται μεχρι τα 500+ fps τα ξεπερνουσε το συγκεκριμενο?!

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 17 Αυγούστου, 2011, 10:13:01 »
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=102

Στα χαρτιά είναι 450fps, δεν είναι και του θανατά σε φυσιολογικά χέρια.
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος faris

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 28 Ιανουαρίου, 2014, 08:25:17 »
μου εχει σπασει αυτο το κομματι που βλεπετε στην εικονα απο τη σκανδαλη . μηπως ξερετε που μπορω να βρω ανταλλακτικο για αυτο ?
faris