Αποστολέας Θέμα: Ελληνική συμμετοχή σε τελικό διαγωνισμού!  (Αναγνώστηκε 36386 φορές)

Αποσυνδεδεμένος andreasch

• Υποδεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Ελληνική συμμετοχή σε τελικό διαγωνισμού!
« στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 10:27:02 »
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του airsoft! Αν και η ασχολία μου είναι το αγωνιστικό παίντμολ και όχι το airsoft γράφω εδώ ζητώντας την βοήθειά σας ελπίζοντας οτι οι κόντρες που υπάρχουν ανάμεσα σε σκληροπυρινικούς του κάθε είδουν να μήν επηρεάσει το ελληνικό αίσθημα...

Συμμετέχω σε ένα διεθνή διαγωνισμό γραφιστικής φύσεως μιας εταιρείας πέιντμπολ (DYE PRECISION, όσοι έχουν ασχοληθεί και με το πέιντμπολ πιθανότατα θα τη γνωρίζουν). Η συμμετοχή μου έχει περάσει στην τελική δεκάδα και γίνεται ψηφοφορία για το νικητή.  Η ψηφοφορία διαρκεί εώς τις 21 φεβρουαρίου.
Στην ευρωπαική ζώνη οπου είναι και το σχέδιο μου γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στο δικό μας και σε ένα πολωνέζικο σχέδιο!!! Οι Πολωνοί ψηφίζουν φούλ το δικό τους και πάμε ψήφο ψήφο! Το μόνο που ζητάω είναι η βοήθεια της κοινότητάς σας! Όποιος βοηθήσει ας αφήσει και ένα σχόλιο να γνωρίζω οτι είναι απο την ελληνική κοινώτητα του airsoft! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθειά σας!
Παρακάτω ο σύνδεσμος στο σχέδιο μου.

http://www.dyepaintball.com/custom/finaldesign.php?design=12

• Υποδεκανέας
  • *
Απ: Ελληνική συμμετοχή σε τελικό διαγωνισμού!
« Απάντηση #1 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 12:35:47 »
Ευχαριστώ πολύ τον φίλο chemical για την βοήθειά του απο lost patrol!!!  ;D

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 12:41:24 »
θα ψηφισω και εγω...........αλλα απο το σπιτι το απογευμα φιλε μου.......απο εδω που ειμαι δεν μπορω!!!  καλη τυχη παντος!!!

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #3 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 16:04:23 »
Ψήφισα και εγω. :)
Θα δωσω το link στα μελη της ομαδας να Ψηφισουν.
Καλή επιτυχία απο τους πρώην SWAT Paintball Unit

Vangelis

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 16:33:46 »
Σε ευχαριστώ Βαγγέλη! κάθε βοήθεια είναι πολίτιμη! και να φανταστείς οτι η αντίστοιχη κοινότητα του paintball (mil/sim) δεν έχει στηρίξει όσο το airsoft! Είμαστε μάλλον πολύ διαστημικοί για τα γούστα τους. Ξέρεις τι λέω αφού έχεις περάσει και απο το χώρο του paintball... ;)

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 16:47:35 »
γράφω εδώ ζητώντας την βοήθειά σας ελπίζοντας οτι οι κόντρες που υπάρχουν ανάμεσα σε σκληροπυρινικούς του κάθε είδουν να μήν επηρεάσει το ελληνικό αίσθημα...

Σε ευχαριστώ Βαγγέλη! κάθε βοήθεια είναι πολίτιμη! και να φανταστείς οτι η αντίστοιχη κοινότητα του paintball (mil/sim) δεν έχει στηρίξει όσο το airsoft! Είμαστε μάλλον πολύ διαστημικοί για τα γούστα τους. Ξέρεις τι λέω αφού έχεις περάσει και απο το χώρο του paintball... ;)

χμμμ
δε θελεις κοντρα απο τη μια κοντρα airsoft -paintball (και καλα κανεις :))
αλλα απο τη μια ηρθες να θαψεις του μιλσιμαδες του paintball λες και ειναι κανενας υποχρεωμενος να σε ψηφισει...
αν ησουν σωστος τουλαχιστον θα ανεφερες και την υπαρξη δευτερης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #6 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 16:59:31 »

Θα σου πρότεινα να ανοίξεις αυτο το θέμα και στα υπόλοιπα Airsoft forum.
Είμαι σίγουρος οτι όπου απευθυνθείς τα παιδιά θα σε βοηθήσουν.

Καλη συνεχεια.

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 17:56:42 »
@ wrangler φιλε μου γνωρίζω οτι έχεις προέλθει απο το χώρο του paintball και αυτό που είπα δεν είναι κάποιο ψέμα... φυσικά και δεν είναι κάποιος υποχρεωμένος να με ψηφίσει! Δεν υποχρέωσα κανένα, ζήτησα βοήθεια... οπότε είναι στην ευχαίρεια του καθενός.
Και για να έρθω στο θάψιμο που λες... ενώ απο τον χώρο του paintball έχουν βοηθήσει πάρα πολλοί, η αντίστοιχη βοήθεια απο το χώρο του mil/sim δεν είναι τόση όσο είναι απο την αντίστοιχη κοινότητα του airsoft! Και αναφέρθηκα κυρίως στο mil/sim το οποίο είναι πιο κοντά στο airsoft σαν ιδεολογία. Με μία απλή πράξη δηλαδή έχουμε airsoft-paintball mil/sim σημειώσατε 1! Και πολύ καλά γνωρίζεις καλύτερα ίσως απο τον καθένα που δεν έχει σχέση με το paintball οτι ανάμεσα στα 2 είδη (speedball, mil/sim) υπάρχουν αντιπαλότητες ώς το πώς το βλέπει ο καθένας το χώρο. Αυτά είναι όμως αλλου παππα ευαγγέλιο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφερθούν καθώς είναι άσκοπο...
Τέλος όσον αφορα τη δεύτερη ελληνική συμμετοχη αν το έχω αναφέρει μπορείς να το δεις στο facebook μου... στην εκτεταμένη αναφορά που έκανα για αυτό στο τελευταίο rec τουρνουά που έγινε στη μαλακάσα... στο pbzone... και σε άλλα πολλά σημεία. Δεν έχω κανένα λόγο να σαμποτάρω την δεύτερη συμμετοχή καθώς οι αγεωγράφιτοι αμερικάνοι την έχουν ρίξει στην ασία! οπότε εύκολα κάποιος μπορεί να ψηφίσει και τα 2 καθώς θα βγεί ένας νικητής απο κάθε ήπειρο!!
Αλλα για να υπάρχει και εδώ βάζω και το link...
Ελπίζω να σε κάλυψα... :)
http://www.dyepaintball.com/custom/finaldesign.php?design=25

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 18:22:42 »
αναμεσα σε τοσες εκατονταδες ψηφους δε νομιζω πως μπορεις να γνωριζεις ποιοι και ποσοι σε ψηφισαν...
εκτος αν με τη λογικη του ''σε ψηφισα μεγαλε ωραιο το σχεδιο'' πιστευεις τον οποιονδηποτε..
αλοιμονο αν ξεχωριζεις τους ''χωρους'' που σε ψηφισαν με μοναδικο γνωμονα τα σχολια που παιρνεις στα φορουμ...
εγω που ψηφισα και τα δυο δε βγηκα να το διατυμπανισω πουθενα γιατι απλα δεν εχει νοημα...
τελος, να πω οτι θεωρω ακομψο τον οποιο σχολιασμο για το χωρο του milsim paintball επειδη δεν εδειξαν ενδιαφερον οπως λες.
εγω δε βλεπω καμια αντιπαλοτητα μεταξυ του speed και του milsim paintball διοτι ειναι 2 εντελως διαφορετικα πραγματα...
τωρα αν καποιοι στο χωρο δε γουσταρουν παραλλαγες , τακτικες και σχεδιασμους στα παιχνιδια μας ,αποχη απο τα πεδια και λιγοτερη καταναλωση μπιλιας.... ;) ;) ;) δε μπορω να κανω κατι γιαυτο... ;)
καλη επιτυχια στο σχεδιο σου οπως και να εχει !
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 18:31:00 »
οι αντιπαλότητες ούτε εμένα με αγγίζουν αλλά όπως λές βγαίνουν δυστηχώς.... :-\  Άν σε ενόχλησε το σχόλιο μου καθώς προέρχεσαι απο αυτό το χώρο τότε να σου ζητήσω συγνώμη. Τα θέματα όμως του paintball δεν νομίζω οτι αφορούν τα παιδιά του airsoft.
Έχουν γίνει άπειρα posts στο φόρουμ του paintball τα οποία τα έχουμε βαρεθεί και οι δύο!!!

Ας μήν παρεκλήνουμε όμως απο το θέμα το οποίο είναι οι 2 (έτσι wrangler? ;)) ελληνικές συμμετοχές. Βάζω και απο κάτω τα links για να ψηφίσει όποιος θέλει!

European region (scarecrows)
http://www.dyepaintball.com/custom/finaldesign.php?design=12
Asia region (300)
http://www.dyepaintball.com/custom/finaldesign.php?design=25

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 19:59:09 »
back on topic.
καλη επιτυχια και καλη πρωτια.!
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #11 στις: 17 Φεβρουαρίου, 2011, 22:31:25 »
καλη επιτυχια και απο εμένα  ;)

Αποσυνδεδεμένος raven1970

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #12 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 00:40:58 »
καλη επιτυχια μεγαλε!!!!!!!!!
Dead man walking!!!!!!!!!

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #13 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 09:16:05 »
Ευχαριστώ παιδιά! Με βοηθάτε πολύ! είμαστε ακόμη πίσω αλλα το παλεύουμε μέχρι τέλους! fire6

Αποσυνδεδεμένος Albatros

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Rebels Airsoft Team
« Απάντηση #14 στις: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 09:24:57 »
+1 μια ψηφος και απο μενα φιλε μου. πολυ καλο σχεδιο.
 καποτε επαιζα paintball (κιριωσ  milsim) αλλα δεν ειχα παρει εξοπλισμο κλπ.. τελικα με κερδισε το airsoft. προσωπικα αυτες τις αντιπαλοτητες τις θεωρω χαζες και ακατανοιτες. ποτε δεν καταλαβα γιατι σε αυτην την χωρα ο ενας παει να βγαλει το ματι του αλουνου.. (headbang) (headbang) 

καλη επιτυχια και καλα παιχνιδια ;) ;) ;)

Και κρατα μας ενημερους για το αποτελεσμα!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Φεβρουαρίου, 2011, 11:35:48 από Albatros »
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...