...Μόνο το τρέξιμο τα τελευταία μέτρα πριν το emergency extraction με κάποιους της άμυνας να μας καταδιώκουν (G.P.S μας χρωστάς κάτι πνευμόνια
)...
Την 1η φορα μου ξεφυγατε γιατι φυλαγαν την αριστερη πλευρα σας οι COBRA.
Δεν με ειχε παρει χαμπαρι κανεις εκτος απο τον Adinows που ειχε χωθει σε κατι θαμνους & περιμενε (με εβγαλε & καθυστερησα μεχρι να ξαναμπω).
Μετα πηρα τα βουνα & τα λαγκαδια παλι απο αριστερα (ματαια προσπαθησε να ακολουθησει ο spiros.k

- φιλαρακι αλλα 5μ εμβελειας σου ελειπαν)
& βγηκα σε αυτο που νομιζα εμπροσθοφυλακη αλλα ηταν τελικα το κυριως σωμα χωρις τον συμπαικτη μου (papis) !!!
Εκανα καποιες εμπλοκες αλλα μολις ειδα με τι δυναμη τα εβαζα την εκανα οποτε & σας πηρα χαμπαρι ψιλοξεπνοος πλεον & λιγα μετρα πριν τα συνορα.
Στο επομενο υποσχομαι να ειμαι πιο fit για να χαρουμε ολοι περισσοτερες στιγμες "χαλαρωσης" !!!

Καλο θα ηταν να γινει μια εξιστορηση των γεγονοτων απο την διοργανωση που ηταν πανταχου παρων,
αφου αμυνα & επιθεση ειμασταν σε 3 διαφορετικους ΑΝΣΚ οποτε δεν εχουμε αποψη τι εγινε στους αλλους.
Μετα μπορουμε να τα εμπλουτισουμε με μικρα περιστατικα\ιστοριες που θα ειναι το κερασακι στην τουρτα !!!