Αποστολέας Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ  (Αναγνώστηκε 26389 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dominik

• Ανθυπασπιστής
  • *
ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ
« στις: 24 Φεβρουαρίου, 2011, 19:46:48 »
Καλησπερα σε ολους!Εχω δει καποια οπλα σε αμερικανικα sites και θελω πολυ να αγορασω απο κει.Βεβαια δεν γνωριζω τι γινεται με το θεμα τελωνειου.Μηπως κανεις εχει αγορασει καποιο οπλο απο αμερικη και γνωριζει να μου πει καμια συμβουλη?Ευχαριστω

Palladin

• Επισκέπτης
Απ: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ
« Απάντηση #1 στις: 24 Φεβρουαρίου, 2011, 23:36:39 »
Κατ' αρχάς το μαγαζί που κοιτάς στέλνει Ελλάδα? Δεύτερον και η απάντηση στην ερώτηση σου, το τελωνείο είναι ρίσκο, αν τσιμπήσουν το πακέτο σου την έκατσες, αν όχι όλα καλά. Εγώ πάντως σε αυτή τη διαδικασία δεν θα 'μπαινα. Προτιμώ να παραγγείλω από Ευρώπη και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, όσο διαφορά και να έχει στην τιμή δεν αξίζει να μπλέξεις με τελωνείο.

Αποσυνδεδεμένος dominik

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #2 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2011, 14:54:15 »
Καλησπερα!Το σκεφτομουν αυτο,δηλ,να το βρουν το πακετο και νασου κανουν τη ζωη δυσκολη.Το θεμα μου δεν ειναι η τιμη αλλα ο τυπος του αεροβολου που θελω και δεν το βρησκω ευρωπη.Ασε που  στα αγγλικα sites πρεπει νε εισαι στην ukara!?Μ@#$%&^%ς!Παντως εχεις ενα δικιο για το τελωνειο..

Αποσυνδεδεμένος WhiskeyX-ray

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #3 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2011, 16:13:50 »
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ότι καλύτερα να μην μπλέξεις με τελωνεία. Για τι ψάχνεις αν επιτρέπεται?

Αποσυνδεδεμένος Kopsokolis

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2011, 22:11:43 »
Εγώ ας πούμε ψάχνω για ένα G3A4(όχι SAS και άλλα τέτοια...όπως αυτό που είχαμε στον Στρατό) AEG αλλά δεν βρίσκω στην Ελλάδα!

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 30 Ιουλίου, 2011, 19:32:39 »
ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ. 1ΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ 20Ν ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποσυνδεδεμένος toymachine

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 24 Σεπτεμβρίου, 2011, 15:40:56 »
παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση... εχω βρει ενα οπλο απο αμερικη που τα εξοδα αποστολης+ τιμη ειναι 100ε πιο φτηνο απο εδω... υπαρχει περιπτωση να σταματησει στο τελωνειο και να εχω προβλημα νομικο αν το παραγγειλω?

Αποσυνδεδεμένος WhiskeyX-ray

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 24 Σεπτεμβρίου, 2011, 17:08:51 »
Νομικά προβλήματα θα έχεις αν παραγγείλεις μαζί και κάτι του οποίου η εισαγωγή απαγορεύεται, π.χ. διόπτρα ή άλλο σκοπευτικό βοήθημα. Από εκεί και πέρα, το πιθανότερο είναι το ΑΕG να σταματήσει στο τελωνείο για εκτελωνισμό, όπου θα προστεθούν οι ανάλογοι φόροι - αν είσαι τυχερός και δεν σου ζητήσουν να αποδείξεις ότι το AEG που παρήγγειλες δεν είναι όπλο μαζικής καταστροφής...

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 24 Σεπτεμβρίου, 2011, 17:26:15 »
οχι.. μονο που ειναι gbb. αν το φερω σε κομματια???

Αποσυνδεδεμένος G.P.S.

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Global\General Positionable\Purpose Soldier
« Απάντηση #9 στις: 24 Σεπτεμβρίου, 2011, 21:02:29 »
Απο οσο γνωριζω βασει αμερικανικης νομοθεσιας απαγορευεται η αποστολη τους εκτος ΗΠΑ.
Τσεκαρε οτι οντως στελνουν αυτο που θες στην Ελλαδα πρωτα.

Αποσυνδεδεμένος Christoskast

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 24 Σεπτεμβρίου, 2011, 22:25:37 »

θα σου στοιχισει ο κουκος αηδονι , τα 100 EURO που το βρηκες πιο φθηνο ξεχνα τα ......τελωνειο στην καλυτερη περιπτωση υπολογισε  23 % του φπα συν δασμους και φορους συν την ταλαιπωρια .....και να να σου βγει καλο και οχι προβληματικο ( μια στις τοσες ) γιατι και να το στειλεις πισω για αλλαγη ή επιδιορθωση τα μεταφορικα τα πληρωνεις εσυ ......δωστα τα 100 εδω που και εγγυηση εχεις και το κεφαλι σου ησυχο ,εσυ  αποφασιζεις ......

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #11 στις: 25 Σεπτεμβρίου, 2011, 12:42:55 »
μαλιστα... ευχαριστω πολυ!

Αποσυνδεδεμένος Arbiter

• Υπολοχαγός
  • *
  • "All for Umbrella's sake"
« Απάντηση #12 στις: 26 Σεπτεμβρίου, 2011, 15:10:15 »
εχει δικιο ο GPS ,απο αμερικη δεν βγενει αιρσοφτ εκτος,ηθελα και εγω να αγορασω επειδη ειναι φτηνα,υπαρχουν ευρωπαεικα σιτε εξισου καλα και στελνουν και με κουριερ οποτε δεν περναει τελωνιο,αμα θελεις στειλε μου ενα πμ να σου απαντησω
"Our buissiness is life itsleft"...

Αποσυνδεδεμένος the american

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #13 στις: 28 Σεπτεμβρίου, 2011, 15:27:26 »
padia eg 8elw na kanw mia paromoia erwthsh.Exw syggenhs sthn amerikh kai tous eina pl eykolo na mou steiloun ena aerobolomazi me ta alla pragata pou stelnoun sthn oikogenia m xwris ay3imeno kostos apostolhs symferei ayto i pi8anotata na stamathsoun oloklhro to koyti sto telwneio?Y.G to en logw oplo einai ena m14 elathrioy kai ena pistoli c02 ampoulas

Αποσυνδεδεμένος Arbiter

• Υπολοχαγός
  • *
  • "All for Umbrella's sake"
« Απάντηση #14 στις: 29 Σεπτεμβρίου, 2011, 15:58:53 »
εγω θα σου πω το αλλο,καταρχην απαγορευνται τα greeklish,λοιπον με αυτα τα οπλα δεν νομιζω να παιζεις,γιατι φανταζομαι εισαι νεος πολυ,ανηλικος μηπος?το μ14 ετσι πρεπει να ειναι κανα μπεμπε πανηγυργιου φαναντομαι και θα αναγαζεσαι να οπλιζεις μετα απο καθε βολη,αλλιως αν πας για σνιπερ τοσο νεος μαλλον πολυ επικυνδινο ακουγετε για εμας,και τελος το πιστολι δεν πεζει γιατι τα co2 καθως ναι μεν ειναι φτηνα αλλα τα fps του μαλλον να φτανουν τρελα πανω απο το επιτρεπτο,γιαυτο αστα καλυτερα και περνα απο ενα μαγαζι εδω στο ελλαντα που εχουμε,μιλα με τα παιδια,παρε γνωμες να δεις πως να παιζεις και παρε κατι απλο για αρχη,γιατι αλλοι απο τελωνια τρεχαν και στα δικαστηρια!αυταα!
"Our buissiness is life itsleft"...