Αποστολέας Θέμα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/03/2011 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ  (Αναγνώστηκε 34022 φορές)

Αποσυνδεδεμένος BALTAZOR

• Δεκανέας
  • *
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/03/2011 ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10.00 Π.Μ.!!! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ FREE ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ FPS ΚΛΠ! ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :)
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η΄ ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/03/2011 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
« Απάντηση #1 στις: 01 Μαρτίου, 2011, 17:58:02 »
φιλε μου το σημα που χρησιμοποιεις ανηκει  σε ομαδα δικια μου και 4 μελων ακομα.
αν μπερδευτηκες οκ.
κοιτα να το αφαιρεσης.βρες καποιο αλλο.
δες στις παρουσιασεις ομαδων οτι αναμενεται επισημη παρουσιαση
« Τελευταία τροποποίηση: 01 Μαρτίου, 2011, 18:00:46 από melas »

Αποσυνδεδεμένος BALTAZOR

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 01 Μαρτίου, 2011, 18:14:55 »
ΟΚ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!!
ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η΄ ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 01 Μαρτίου, 2011, 18:41:49 »
οκ

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #4 στις: 01 Μαρτίου, 2011, 19:21:08 »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/03/2011 ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 10.00 Π.Μ.!!! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ FREE ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ FPS ΚΛΠ! ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :)

Παρασκευή ;;; στις 10 το πρωϊ ;;; Οκ....

κανονες ασφαλειας υπάρχουν;; ή είναι free ;;;

όριο ηλικίας υπάρχει;;; ή είναι free ;;;

εγω που είμαι 16 χρονών μπορώ να έρθω ;;;

« Τελευταία τροποποίηση: 01 Μαρτίου, 2011, 19:22:54 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 01 Μαρτίου, 2011, 21:54:10 »

Παρασκευή ;;; στις 10 το πρωϊ ;;; Οκ....

κανονες ασφαλειας υπάρχουν;; ή είναι free ;;;

όριο ηλικίας υπάρχει;;; ή είναι free ;;;

εγω που είμαι 16 χρονών μπορώ να έρθω ;;;

Δεν εχεις σχολειο εσυ την παρασκευη? (mooning)

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #6 στις: 01 Μαρτίου, 2011, 22:32:22 »
Δεν εχεις σχολειο εσυ την παρασκευη? (mooning)

θα κάνω κοπάνα.... ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Phoenix

• Λοχίας
  • *
  • ... ~ Rebirth ~ ...
« Απάντηση #7 στις: 01 Μαρτίου, 2011, 23:27:18 »
Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά όταν λέτε χωρίς όριο fps τι εννοείτε ; Μπορεί να προκληθούν ατυχήματα κατά το παιχνίδι χωρίς την κατάλληλη προστασία.
Φαντάζομαι θα τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας έτσι ;
Πάντα φιλικά Phoenix.
All right, they're on our left, they're on our right, they're in front of us, they're behind us... they can't get away this time

- Lieutenant General Lewis B."Chesty" Puller (when surrounded by 8 enemy divisions)

Αποσυνδεδεμένος Fidel

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 02 Μαρτίου, 2011, 09:37:04 »
Θα συμφωνήσω με τον Phoenix. Παίζουμε Καισαριανή πολύ συχνά για training και ακόμα και με normal fps (290-320) οι πρακτική αποστάση εμπλοκής είναι οτι πρέπει για να τσούξει το πετσί σου.... :-\
V for VEDUZA...

Αποσυνδεδεμένος Ghost

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 02 Μαρτίου, 2011, 11:15:13 »
ο baltazar εννοει training match και προφανως με normal fps και τους κανονες ασφαλειας. Για την ηλικια δεν ειναι θεμα δικο τους αλλα θεμα των μαγαζιων που τα πουλησε σε ατομο κατω των 18 και στους γονεις! btw εγω ειμαι μεσα. οσοι μπορουν ας ερθουν να μαζευτουμε να ριξουμε κανα bb!!

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 02 Μαρτίου, 2011, 11:29:05 »
Κανενα καταστημα απο οσο ξερω δεν πουλαει σε ατομα κατω των 18 αν δεν ειναι παρων ο γονεας ή ο κηδεμονας του μαζι.

Leo αν κανεις κοπανα θα πω κι εγω στην μαμα μου να με φερει..... ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #11 στις: 02 Μαρτίου, 2011, 11:36:18 »
παντος για μανουρα ολοι πρωτοι ειμαστε βλεπω,μια φορα να μεεινει κατι ασχολιαστο δε γινεται!!!προνηση παιχνιδι πεταγμα αετου πικνικ,ας το ονομασει κανεις οπως θελει,οποιοσ νομιζει οτι δεν καλυπτεται η οτι κινδυνευει η οτι αλλο νομιζει απλα ασ μην ερθει κ ακομη καλυτερα απλα ας διαβασει το νημα κ μετα να το κλεισει,οχι να βγεινει κ να λεει οτι του κατεβει κ οσο για ανηλικα συμφωνο με ghost οτι το μαγαζι φταιει που του εδωσε το δικαιωμα να παρει οπλο εαν κ εφοσον εγινε ποτε κατι τετοιο,αλλα εννοητε οτι δεν παιζουν,οποως επισεις εννοητε οτι τα ορια ειναι τα ισχυωντα και οτι δε βγαζουμε ποτε γυαλια κ οτι δε ριχνουμε στο safe house και δε σημαδευουμε κατα το δινατον κεφαλια κλπ κ αν για καποιον δεν εννοητε η το λεει χωρις ειρωνεια η δε το λεει καθολου κ δεν ερχετε.απλα πραματα,εμεις παντως θα παμε για προπονηση αμα θελει κανεις να ερθει να προπονηθουμε παρεα με ασφαλεια καλως να ορισει αλλιως ας κανει κανα πριβε κ αν μην ασχολητε με τους αλλους.
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
« Απάντηση #12 στις: 02 Μαρτίου, 2011, 11:53:04 »
φιλε μου the end απλα μια μικρη παρατηρηση χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος.
επειδη ειναι ενα δημοσιο φορουμ στο οποιο μπαινουν πολλοι και διαφοροι καλο ειναι οταν δηλωνουμε οτι κανουμε ενα παιχνιδι να λεμε εστω τα τυπικα για να μην δινουμε τροφη σε κακιες γλωσσες μεσα και εξω απο τον χωρο του airsoft.
αυτη ειναι η ταπεινη μ9ου γνωμη και δεν σχολιαζω το αν ειναι ελευθερο απο fps η κατι τετοιο σε καμια περιπτωση απλα λεω οτι καλο ειναι να δινουμε το καλο παραδειγμα και στους καινουργιους παιχτες.
ξαναλεω οτι τα παραπανω τα λεω με ολη την καλη διαθεση και χωρις ιχνος ειρωνιας η σκοπου να δημιουργησω ενταση.
ευχομαι λοιπον να εχετε ενα πολυ καλο παιχνιδι και να σας βοηθησει και ο καιρος σε αυτο και να περασετε καλα με ασφαλεια και πολυ κεφι.
Γιαννης
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #13 στις: 02 Μαρτίου, 2011, 15:15:26 »
Φιλε Νικο νομιζω, παντα με φιλικο τροπο, οτι εισαι λιγο υπερβολικος. Τα ενα-δυο σχολια που γραφτηκαν δεν νομιζω οτι ειχαν καποιο ειδος επιπληξης ή κατακραυγης του εγχειρηματος του παιδιου, αλλα για πλακα αλλα ακομα πιο πολυ και για την προστασια του ιδιου του baltazor. Προσωπικα δεν ειχα καμια ασχημη προθεση. Αλλωστε εχω κανει παιχνιδι στο οποιο δεν υπηρχε μετρηση ο ιδιος (prison break) οπως και εσυ ( sex bomb, στο οποιο επειδη εγινε σαββατο ειχα την χαρα να παρεβρεθω) αλλα τουλαχιστον ζητησαμε απο οσους θα ερθουν να τηρησουν τα βασικα (ασφαλεια - φπς). Και στα δυο ολα πηγαν καλα και διασκεδασαμε. Η διαφορα με το να κανεις καποιο πριβε παιχνιδι ειτε να πεις οτι κανεις καποια προπονηση ειναι οτι τα ατομα που θα παρεβρεθουν τα γνωριζεις και ξερεις οτι τηρουν τα καθεκαστα. Οι καιροι ειναι ειναι παραξενοι και πολλα μπορουν να συμβουν (πολλοι τρελοι κυκλοφορουν και οπλοφορουν), καλο ειναι οταν λεγεται κατι δημοσια να μην ειναι ετσι αοριστο . Παντα μιλαω για την προστασια του ιδιου και των αλλων που θα παρεβρεθουν.Προσωπικα αν δεν δουλευα την παρασκευη θα ερχομουν.Ευχομαι με την σειρα μου να εχετε ενα ευνοηκο απο καιρο πρωινο και ενα ασφαλες παιχνιδι.

Παντα φιλικα
remali (Θαλης)

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #14 στις: 02 Μαρτίου, 2011, 15:49:32 »
ρε παιδια εννοητε  οτι συμφωνω μαζι σας,απλα εφοσον δε προκυτε για παιχνιδι επισημο αλλα για να μαζευτουμε ως παρεα να κανουμε το χαβαλε μας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ κανεις δεν υπαρχει λογως να γινονται σχολια,ενα απλο θα ερθω η δε θα ερθω εφτανε,σε τελικη το παιδι επιδη ειναι στην ομαδα κ εχει κανα μηνα που ξεκινησε ειπε να δει λιγο πως ειναι τα πραματα,αμα του λεμε κ εμεις διαφορα λογικο δεν ειναι να σπασστει??τεσπα εγω εννοητε δε παρεξηγουμε με κανεναν συζητηση κανουμε για να βγει κατι καλο εμσα απο αυτο για να διορθωθω πρωτος εγω κ μετα να διορθωσουμε οτι αλλο στραβο υπαρχει!!!απλα θεωρω οτι η ασφαλεια ειναι ητο Α κ το Ω κ δε νομιζω να θελει κανεις να κανει προπονηση κ να εχει τραυματιες.απλα εμεις θα ειμαστε καισαριανη καιρου επιτρεποντος,οποισ θελει να ριξει καμια μπιλια ας ερθει για κανα 2ωρο,με ολα τα προστετευτικα ειδη!!καθε καλοπροερετη κριτηκη καλοδεχουμενη!! ΝΙΚΟΣ
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Μαρτίου, 2011, 15:51:41 από The End »
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...