Αποστολέας Θέμα: ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΔΙΟΠΤΡΑΣ  (Αναγνώστηκε 41432 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gougoulis

• Επιλοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΔΙΟΠΤΡΑΣ
« στις: 09 Μαρτίου, 2011, 02:15:24 »
Έχω αγοράσει τη συγκεκριμένη διόπτρα http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2000 και δεν μπορω να τη ρυθμίσω. Το μόνο που βρήκα είναι πως κάνει zoom. Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμον.
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΙΣΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙ

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
Απ: ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΔΙΟΠΤΡΑΣ
« Απάντηση #1 στις: 09 Μαρτίου, 2011, 11:26:11 »
1)βαζεις λοιπον την διοπτρα πανω στο οπλο σου
2)σφιγγεις οσο καλυτερα μπορεις τις βιδες (τις οποιες και δεν ξαναπειραζεις μεχρι να τελειωσεις τις ρυθμισεις και το παιχνιδι σου)
3)διαλεγεις σε τι αποσταση θες να ρυθμισεις το οπλο σου (25 μετρα πιστευω ειναι καλα για Αirsoft)
4)τοποθετεις το οπλο σου σε ενα σταθερο σημειο (οσο μπορεις τουλαχιστον) και βρισκεις εναν σταθερο στοχο ο οποιος δεν κουνιεται απο αερα η κατι αλλο
5)κανεις την πρωτη σου βολη και παρατηρεις που πηγε η βολη σου οποτε και κανεις ρυθμιση πανω-κατω (αν πχ ενω σημαδεψες στο κεντρο η βολη σου πηγε πιο κατω τοτε ανοιγεις το καπακι του up-down και γυριζεις την βιδα με ενα ισιο κατσαβιδι αντιθετα "εχει ενδειξεις πανω στην βιδα για το που ειναι το πανω και που το κατω")
6)μολις βρεις το σωστο οσον αφορα το πανω-κατω κανεις ακριβως το ιδιο και με το δεξια-αριστερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ οι ρυθμισεις γινονται σιγα σιγα δηλαδη δεν βιδωνεις τερμα δεξια η τερμα αριστερα. 5-10 κλικ καθε φορα
ολα τα παραπανω τα κανεις με το μικροτερο ζουμ διοτι οσο μεγαλωνει το ζουμ τοσο πιο μικρομετρικες γινονται και οι ρυθμισεις.
σκεψου οτι το παραπανω το κανεις με ιδανικες συνθηκες (καθολου ανεμο-οχι πολυ ζεστη και γενικοτερα οτιδηποτε μπορει να επηρεασει την τροχια της μπιλιας.)

και αν εχω κανει λαθος καπου σε αυτα που γραφω παρακαλω διορθωστε με

επισης υπαρχουν πολλα βιντεο στο youtube που μπορουν να σε βοηθησουν, για παραδειγμα

BEGINNER AIRSOFT Sniper 101: Installation and Adjusting ( zero-in) Your Scope Μικρό | Μεγάλο
« Τελευταία τροποποίηση: 09 Μαρτίου, 2011, 11:34:03 από dragon236 »
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

Αποσυνδεδεμένος gougoulis

• Επιλοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #2 στις: 09 Μαρτίου, 2011, 19:57:58 »
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!!Που θα πάει θα τα μάθω και γω σιγά σιγά!!!
ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΙΣΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙ

Αποσυνδεδεμένος acidblack

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 24 Μαρτίου, 2011, 20:12:13 »
Αν και το βιντεακι ειναι κατατοπιστικοτατο η διαδικασια ονομαζετε ZEROING και υπαρχουν παμπολες αναφορες στο νετ
φιλικα