Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Umbrella Chronicles Vol II - Eλαιουργείο: 13 Μαρτίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: Umbrella Chronicles Vol II - Eλαιουργείο 13-3-2011  (Αναγνώστηκε 35767 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Elric

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • S.W.A.T.
Απ: Umbrella Chronicles Vol II - Eλαιουργείο 13-3-2011
« Απάντηση #15 στις: 10 Μαρτίου, 2011, 22:00:23 »
Χε..καλα μου φανηκαν υποπτες οι 3 καβατζο-θεσεις Kaliostro!! :)
Σε γλιτωσα και απο τηλεφωνηματα :)

Sorry για το spam

vaggosnikaia

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: 11 Μαρτίου, 2011, 00:38:39 »
καλησπέρα και από μένα καθώς ""νεοπας"" στο σπορ του air soft ακόμα δεν έχω αγοράσει εξοπλισμό έχω ναι μεν παραλλαγές και αρβυλα λόγο στρ.θητείας αύριο μάλλον θα αγοράσω και "προστατευικα" γυαλιά αλλα δεν είμαι σίγουρος αν θα μου αρέσει σαν hobby το airsoft σκεφτόμουν να έρθω μονο με μια κάμερα να trabixsw μερικά "πλανακια" έτσι για να λέω ρε παιδί μου ότι πήγα και βάραγα ένα ρολο (άσχετα τα "μπιλακια" που θα φάω στο καταλάθος ακόμα και στο επίτηδες xaxaxa)είμαι 20 χρονων παρα 4μήνες το μονο "προβλημα μου" είναι ότι δεν έχω μεταφορικό μέσο για να έρθω στο πεδίο.. και εδώ έρχεται η κρίσιμη ερώτηση υπάρχει ένας καλός σαμαρίτης οποιος να προσφερθεί να με "φορτωθεί"? Νίκαια μένω,από όσο έχω καταλάβει είναι σχετικά κοντά με το amxsi το ελαιουργείο οποτε αν "υποτεuει" ότι κάποιος προσφερθεί δεν υπάρχει πρόβλημα με την "διαδρομη"

σας παρακαλώ θέλω πολύ να έρθω και δεν είμαι πολύ bαρής (όσο αναφορά το θέμα φορτώματος xaxaxaxa) φιλικά Βαγγέλης.

Αποσυνδεδεμένος tomc4t

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #17 στις: 12 Μαρτίου, 2011, 17:33:49 »
μεσα και εγω + 2

Αποσυνδεδεμένος Arbiter

• Υπολοχαγός
  • *
  • "All for Umbrella's sake"
« Απάντηση #18 στις: 12 Μαρτίου, 2011, 17:59:11 »
tomc4t θα μπειτε στα ζομπι,αλλα θα πρεπει να δηλωσετε εξοπλισμο πρωτα εσυ αλλα και τα αλλα ατομα και τελος ονοματα,αρκει να ειναι σιγουρο πως θα ερθουν οι φιλοι σου,αν διαβασεις τις οδηγιες του παιχνιδιου θα δεις πως πρεπει να δηλωθεις.επειδη δεν το κανονιζω εγω στην ομαδα μου,μπορει και να μην λειφθεις υποψην.αυτα απο εμενα
« Τελευταία τροποποίηση: 12 Μαρτίου, 2011, 18:04:29 από Arbiter »
"Our buissiness is life itsleft"...

Αποσυνδεδεμένος pit k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 13 Μαρτίου, 2011, 19:59:42 »
σήμερα ήταν ένα πάρα πολύ κάλο παιχνίδι ένα μπράβο στα παιδιά που το διοργάνωσαν   :D :D :D

πάντως πιο πολύ απ όλα μου άρεσε το τελευταίο παιχνιδάκι που κάναμε γιατί έκανα τα πιο καλά kill είχε πολύ γέλιο και είχαν πολύ χαβαλέ γιατί καθόμουνα σε μια χέστρα  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

καλή εβδομάδα να εχεται  όλοι σας  ;) :D

Αποσυνδεδεμένος Elric

• Υπολοχαγός
  • *
  • S.W.A.T.
« Απάντηση #20 στις: 13 Μαρτίου, 2011, 20:53:53 »
Pit...ξεχασες το σταυρολεξο στην τουαλετα φιλε!!χαχαχαχαχα
Πραγματι απο τα πιο αστεια kill!!Δεν πιστευα οτι ησουν εκει μεσα  ;D ;D ;D ;D

Μπραβο και στους Umbrella για την διοργανωση και ενα επιπλεον στον Arbiter για τα καλουδια που εφτιαξε (βομβες,εφημεριδες..ολα αψογα)

Περιμενουμε με μεγαλη ορεξη (για ωμο κρεας) το επομενο...
Καλη βδομαδα σε ολους

Αποσυνδεδεμένος scarface

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 13 Μαρτίου, 2011, 22:46:59 »
Ενα πολυ ωραιο παιχνιδι για μια πολυ ωραια μερα , μπραβο σε ολους , ουτε καβγαδες ουτε παρεξηγησεις απλα μια καλη παρεα  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Ghost Rider

• Υπολοχαγός
  • *
  • Who Dares Wins
    • Cerberus Force airsoft Team
« Απάντηση #22 στις: 13 Μαρτίου, 2011, 23:46:18 »
Ενα τεράστιο μπράβο πρώτα στην ομάδα της umbrella και βέβαια σε όλα τα παιδιά σήμερα που εδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλα τα παιχνίδια που έγιναν...
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρέα και φυσικά για την όμορφη κυριακή που περάσαμε.

Για την Cerberus Force Recon

Ghostrider
CERBERUS FORCE RECON          YOU CAN'T LIVE IN FEAR!!

Αποσυνδεδεμένος Arbiter

• Υπολοχαγός
  • *
  • "All for Umbrella's sake"
« Απάντηση #23 στις: 14 Μαρτίου, 2011, 23:08:27 »
θαθελα και εγω με την σειρα μου να σας ευχαριστησω ολους οσους παρευρεθεισαν,αλλα και για την καλη παρεα που συναψα με την παρεα της Cerberus Force Recon,αλλα θα ηθελα να ζητησω μετανιωμενος συγνωμη απο τον medic με τα ACU που ειχαμε στην υπο ομαδα που ειχαμε φτιαξει και οπου αθελα του μας βγαλαν τα ζομπι πολυ γρηγορα,οπως και στον αλλον φιλο του που ηταν μαζι,θελω πολυ να σας ξαναδω και να ζητησω συγνωμη και απο κοντα για την συμπεριφορα μου,

περα απο αυτα δεν θα ηθελα να αναλυσω αλλα θεματα οπως αθανατους καινουργιους που δεν βγεναν και τους κοιταγαμε με ματια θολομενα και οι δυο αντιπαλες ομαδες και κατι ισος λιγο ανεβαζμενα οπλα μετα το βασικο παιχνιδι οπου εκει δεν ευθηνομαστε αν και εμεις ματωσαμε απο αυτες της μπιλιες,ας ξεχαστουν αυτα και ας μεινουμε πως ηταν ενα ευχαριστω παιχνιδι,και ερχεται και συνεχεια!!
"Our buissiness is life itsleft"...

Αποσυνδεδεμένος Kallistos

• Ταγματάρχης
  • *
  • Umbrella Corp: Our business is life itself.
« Απάντηση #24 στις: 17 Μαρτίου, 2011, 11:12:53 »
Σας ευχαριστουμε για την προσέλευση και την καλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Γιατι συμβάλαμε ολοι εξίσου στην ολη εκτέλλεση με την καλή συνεργασία και το ομαδικό πνέυμα.
Ευελπιστώ στο τρίτο επεισόδιο, το οποιο είναι υπο υλοποιηση, να περάσετε εξίσου καλά.

Αποσυνδεδεμένος (HAF)giorgos

• Υπολοχαγός
  • *
  • S.W.A.T.
« Απάντηση #25 στις: 17 Μαρτίου, 2011, 22:03:33 »
μραβο στα παιδεια πολυ καλη οργανωση και καλο παιχνειδι........ελπιζω να σας αρεσαν οι φωτογραφιεσς που εβγαλα για να εχουμε κατι να θυμομαστε.............

......pit k δεν υπαρχουν φιλε αυτα τα kill που εκανες ........μαλλον μας ειχε πιασει κοψιμο και ερχομασταν ολοι κατευθιαν στην τουαλετα..................
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Μαρτίου, 2011, 22:07:49 από (HAF)giorgos »

Αποσυνδεδεμένος pit k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #26 στις: 26 Μαρτίου, 2011, 21:20:29 »

......pit k δεν υπαρχουν φιλε αυτα τα kill που εκανες ........μαλλον μας ειχε πιασει κοψιμο και ερχομασταν ολοι κατευθιαν στην τουαλετα..................
[/quote]

ναι ναι ναι  ;D ;D ;D