Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• MONEY DROP III - ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 03 Απριλίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: MONEY DROP III - 3Απριλίου2011 ΕΛΕΥΣΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 36596 φορές)

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: MONEY DROP III - 3Απριλίου2011 ΕΛΕΥΣΙΝΑ
« Απάντηση #15 στις: 03 Απριλίου, 2011, 18:05:10 »
...Nα σας δω το καλοκαίρι με 40 βαθμους....να παίζετε Money Drop ;D ;D ;D ;D

Βασικά  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ για την συμπεριφορά σας.
Υπήρχαν λαθάκια και από τις 2 πλευρές. Η καλή διάθεση όμως ήταν παρών και τα χαμόγελα δεν έλειψαν ουτε στιγμή.
Μου βγάλατε το λάδι να προσπαθώ να είμαι παρών σαν Διαιτητής , Παίκτης & Φωτογράφος.
Στο άλλο Money Drop θα λιώσετε.... ;D ;D ;D

Anyway.... εβρεξε μπιλακια.... κορυφαίες εμπλοκές.... και ελπίζω να το διασκεδάσατε.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Φχατό πολύ !! :)

παιδια προσωπικα σημερα εγω και g@v το χαρηκαμε πολυ .Πολυ δραση πολυ χαβαλες, προσωπικα ξοδεψα πολλες μπιλιες και το χαρηκα γιατι ειχαμε αυτο το κρυφτουλι μπες βγες -ριχνε για να τον κρατησεις μεσα τον αλλον... πλακα ειχε....
7 γεμιστηρες Μ4 και 2 Απτο πιστολι :S
ΤΟ παρακανα αλλα το χαρηκα :S
ΒladeGt θα έρθουν παιχνίδια που δε θα ρίξεις ούτε ένα μπιλάκι και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο...believe me. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Απριλίου, 2011, 18:08:36 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος spiros.k

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #16 στις: 03 Απριλίου, 2011, 18:07:27 »
καλο παιχνιδι πολυ τρεχαλααα μπραβο λεωνιδα,απλα πρεπει να μαθουν τα παιδια αποστασεις ασφαλειας και κοντρολ στο δαχτυλο.καταταλα ολα καλααα.ακομα μια ωραια κυριακη.. ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #17 στις: 03 Απριλίου, 2011, 18:17:16 »
καλο παιχνιδι πολυ τρεχαλααα μπραβο λεωνιδα,απλα πρεπει να μαθουν τα παιδια αποστασεις ασφαλειας και κοντρολ στο δαχτυλο.καταταλα ολα καλααα.ακομα μια ωραια κυριακη.. ;) ;)

Με το καιρό τα "Νέα" παιδιά θα μάθουν...εδω οι "Παλιοί" και έχουν κάνει ποιο τραγικά σφάλματα.....
αυτό με το κοντρόλ στα δάχτυλα με απασχολεί και εμενα στις κοντινές αποστασεις.... υπάρχουν λύσεις...για όλα....trust me... ;) ;)

" 'Eχεις κάνει Ισραηλινή Πρεσβεία ;;"  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Iskios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: 03 Απριλίου, 2011, 18:28:26 »

Εκανα 2 μπαμ σε 2 παιδια, το ενα στο πανω κτιριο  γυρισε αποτομα και μου ριξε και το ξαναπεξαμε, δεν με πειραξε το οτι εριξε,  απλα να του πω μπραβο γιατι το να ξαφνιαστει καποιος ειναι λογικο επομενο,τουλαχιστον δεν ειχαμε παρεξηγηση και αυτο εχει σημασια. Και το 2ο στο πανω κτιριο που ηταν πιο κοντα στην πανω ομαδα, εκανα μπαμ στα 5 μετρα και ενταξει ηταν λαθος μου επρεπε να του ριξω,απλα σκεφτηκα ενω παρολο που τον ειχα στο σκοπευτικο μου να μην του γαζωσω το κεφαλι απτα 5 μετρα. Τελικα μου πε να σηκωσω το δολλαριο και ετσι εκανα  !

Προτιμησα που με βγαλανε εξω και μου πηρανε και το δολλαριο και νιωθω καλυτερα που δεν γαζωσα τη μαπα του αλλου παρολο που μου πε ας μη με λυποσουν!
Λες και αμα τον ετρωγα θα περνα κανενα επαθλο!
Καμια παρεξηγηση με το παιδι ειχε δικιο αυτος και εγω αδικο,επρεπε να του ριξω! αλλα δεν πειραζει! ΜΕ φαγε πηγα πισω και συνεχισα μια χαρα το ωραιο μας παιχνιδι!

Επειδή τα είπαμε στο πεδίο και βλέπω ότι τα ξαναλέμε εδώ για να ανακεφαλαιώσουμε:

Το "μπαμ" έχει λόγο ύπαρξης μόνο αν ο αντίπαλος δεν σε έχει αντιληφθεί (επίσημα σαν κανόνας έχει ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ). Η βολή στο κεφάλι από τα 5 μέτρα είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ (όπως επίσης το "μπαμ" όταν ο αντίπαλος σε έχει αντιληφθεί και κινείται προς την μεριά σου για να σε απενεργοποιήσει).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
: Δεν είμαστε γαζώτριες άρα δεν "γαζώνουμε". Από κοντινές αποστάσεις υπάρχουν πολλά σημεία να ρίξεις εκτός από την "μάπα" του αντιπάλου (δεν ήμουν εγώ αυτός που αναφέρεις αλλά οι "μάπες" τα "γαζιά" και τα "με έφαγαν" "τους έφαγα" είναι κάπως... :) ).

Αποσυνδεδεμένος cobra stergi

• Υπολοχαγός
  • *
    • COBRA TEAM AIRSOFT
« Απάντηση #19 στις: 03 Απριλίου, 2011, 18:32:02 »
Πολύ ωραίο αεροβικό παιχνίδι,περασα πολύ ωραία. Έπεσα σε όλες τις περιπτώσεις καινούργιων παιχτών και δεν έχω να πώ κάτι αρνητικό. Απλά συμπληρώνοντας στα όσα είπε ο Σπύρος Κ. στην άνωθεν δημοσίευση,

1.Μην είστε trigger happy και οι κάννες σας στο γόνατο και κάτω όταν δεν είστε σίγουροι για τη θέση του αντιπάλου σε γωνίες.Προς Θεού ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΙΑ!!
2.Για την ασφάλεια σας προσπαθήστε να παίζετε με full face( εγώ παίζω από την πρώτη μέρα και ας έχει 45β. Κελσίου εκεί μέσα!)
3.Αναζητήστε και διαβάστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τους γενικούς κανόνες ασφάλειας.
4.το παιχνίδι έχει κανόνες όπως όλα τα άλλα και πρέπει να τους σεβαστείτε για να έχουμε όμορφες Κυριακές.
5.Δηλώνοντας συμμετοχή εξυπακούεται ότι αποδέχεστε και εχετε γνώση των παραπάνω.Ετσι δεν είναι;

Καλώς ορίσατε ;D

Αποσυνδεδεμένος nayl

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #20 στις: 03 Απριλίου, 2011, 18:48:52 »
λεο το παιχνιδι ηταν γα μ --ο  με κεφαλαια. υπαρχουν παιδια που πραγματικα σε κανουν να χαιρεσε να παιζεις μαζι τους και παιδια που προσπα8ουν να σε κανουν να χαιρεσε να παιζεις μαζι τους.εμενα και τα δυο με ευχαριστουν.πιστευω οτι κανεις που ερχεται να παιξει δεν 8ελει να τον μισησουν για τα λα8η του.μπραβο σε ολα τα παιδια λοιπον και μπραβο στο τελειο παιχνιδι που ειχαμε σημερα.
 υστερτογραφο- το γιλεκο που φοραμε δεν ειναι αλεξισφαιρο.οι μπιλιες που κανουν γκελ επανω του δεν σημαινει οτι εξωστρακιζονται :D.δεν περιμενουμε να φαμε στο προσωπο μπιλια για να πουμε εξω. ;D

Αποσυνδεδεμένος Bulldog

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 03 Απριλίου, 2011, 18:58:35 »
Ευχαριστούμε πολύ κι εμείς τον leonardo για το Κυριακάτικο ξέσκασμα που μας προσέφερε !!!

Aeg...τιμή: 100 € - 1100 €

Παρελκόμενα...τιμή: 50 € - 1050 €

Υπεράσπιση θέσης με τους φίλους και συμπαίκτες μου, Crypto και Gunner, με ελάχιστα πυρομαχικά και 10+ άτομα απέναντι μας...τιμή: Priceless!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Απριλίου, 2011, 19:14:02 από Bulldog »

Αποσυνδεδεμένος el.cind

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 03 Απριλίου, 2011, 19:29:28 »
πολλα τα λεφτα leo σημερα.... ;D ;D ωραιο παιχνιδι  και με καλη παρεα περασαμε πολλη καλα
καλη εβδωμαδα σε ολλους
παντα φιληκα el.cind

Αποσυνδεδεμένος blade

• Λοχαγός
  • *
  • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
« Απάντηση #23 στις: 03 Απριλίου, 2011, 19:32:55 »
μπραβο λεωνιαδα πολυ καλο παιχνιδι το ευχαριστηθηκα με την ψυχη μου....ολοι κανουν λαθη και παλοι και οι νεοι μην χαλιομαστε πανω στν ενταση του παιχνιδιου ολα μπορουν να γινου ανθρωποι ειμαστε.... :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #24 στις: 03 Απριλίου, 2011, 20:33:49 »
Πολύ ωραίο στύλ παιχνιδιού το money drop τελικά. Το είχα παρεξηγήσει και απέφευγα να παίξω αλλά τελικά αν δε δοκιμάσεις...
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #25 στις: 03 Απριλίου, 2011, 22:45:50 »
Iskios το εχω κατανοησει, απλα λυπηθηκα τον αλλον,  δεν πειραζει δεν χαλιεμαι προσωπικα κ ας χανω...για το χαβαλε παιζω..

Λεωνιδα το ξερω οτι δεν θα ριξω bb's και θα περασω καλα,το εχω διαπιστωσει... συνηθως φτανω το πολυ 3 γεμιστηρες στο Μ4..
Σημερα ειπα να το ριξω λιγο εξω... 
Το ειδα σε κανα 2 παιχνιδια χωρις να ριξω bb's μια χαρα περασα δεν ειχα παραπονο... Τα πιο πολλα σημερα τα εριχνα στον αερα για να τους βαζω στη κρυψωνα τους .. Ετσι ηθελα να το χαρω

Αποσυνδεδεμένος voskoulis

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #26 στις: 03 Απριλίου, 2011, 23:47:43 »
ΠΟλύ καλό game!
Thumbs up!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

μπράβο στην οργάνωση!! gun39 gun39 gun39 gun39 gun39 gun39 gun39

Ωραία πίστα!
Ουδής ανόητος γνωρίζει πότε πρέπει να σιωπά.

ΑΡΙΣΤΙΠΠΟΣ

Iskios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: 04 Απριλίου, 2011, 00:24:28 »
Iskios το εχω κατανοησει, απλα λυπηθηκα τον αλλον,  δεν πειραζει δεν χαλιεμαι προσωπικα κ ας χανω...για το χαβαλε παιζω..

Φίλε BladeGT, η παράθεση στα λεγόμενά σου ήταν απλά αφορμή...

Θεωρώ ότι το παιχνίδι που παίζουμε θα γίνει καλύτερο αν παραμερίσουμε την λέξη "ΕΓΩ". Το παιχνίδι ήταν καλό σήμερα... είχε όμως και "λαθάκια", αν κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε συνηγορούμε, αν τα κατανοήσουμε γινόμαστε απλά καλύτεροι...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΞΙΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ...

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #28 στις: 04 Απριλίου, 2011, 01:10:25 »
Δεν καταλαβα τι θες να πεις με το οτι ηταν απλα η αφορμη η παραθεση μου..τελος παντων εγω δεν εχω κανενα απολυτος παραπονο ειδικα απο το σημερινο game!
Απλα επειδη ειδα-ακουσα φωνες κακο, ειπα να δωσω ενα απλο παραδειγμα καλης αντιμετωπισης. Ειμαι απο τους τυπος που ποτε δεν συζηταω ουτε το ψαχνω το ποιος εχει δικιο.Προσπαθω να τα εχω καλα με ολους και να μην αδικησω ποτε κανεναν ! Σαν αποσταση βολης ημουν στα 5-7 Μετρα με το ματι στο red-dot ορθιος κ περιμενα τον αλλον που ηξερα οτι θα βγει στην γωνια κ σκοπευα προς τα εκει. Δεν του ριξα, ειπα μπαμ, μου ειπε οτι δεν ισχυει,δεν εφερα καμια αντιρρηση,βγηκα κ τελος. Οσον αφορα τις λεξεις που ειπες οτι χρησιμοποιησα οτι ειναι "καπως" θα συμφωνησω μαζι σου κ σ ευχαριστω για την παρατηρηση σου.
« Τελευταία τροποποίηση: 04 Απριλίου, 2011, 01:15:51 από BladeGT »