Αποστολέας Θέμα: Δημόσια Καταγγελία  (Αναγνώστηκε 107625 φορές)

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Δημόσια Καταγγελία
« Απάντηση #30 στις: 05 Νοεμβρίου, 2009, 22:45:12 »
γιωργο κανε αυτο που πρεπει και απλα προσεχε...δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι μεταξυ τους,και παλι καλα που ηταν ο φιλοσ cataphract και  δεν ηταν κανα καλο παιδο,να εχεις και πμλεξιματα  (fubar) (fubar)

Αποσυνδεδεμένος Maleficus

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #31 στις: 01 Φεβρουαρίου, 2010, 12:25:51 »
καλησπερα σας διοτι μαλλον οι ποιο πολλοι απο εσας θα δειτε το μυνημα το απογευμα ή το βραδυ
τον El Ninio τον γνωριζω απο το γυμνασιο και δυστηχως τους τελευταιους μηνες, για την ακριβεια....απο την ωρα που αρχισα το airsoft με ειχαν προειδοποιησει αλλα εγω δεν το πιστευα μιας και τοσα χρονια γνωριμιας δεν γινονταν να πανε χαμενα και ετσι αποφασισα μια μερα να ρωτησω τον ιδιο σε μια συναντηση μας
μου ειπε πως ολα αυτα ειναι για να χαλασουν το ¨αγνο του ονομα" διοτι εχουν συμφεροντα αλλα στοιχεια(ανθρωπινοι παραγοντες) και πως το μονο που ειχε κανει ειναι να χρωσταει 150 ευρω σε αλλο χρηστη και πως αυτα ειναι κοντα στην αποπληρωμη ... τα χαλασε διοτι ηρθε ενας λογαριασμος λεει και πως επρεπε να τον πληρωσει αλλα τι δουλεια εχει απο λογαριασμους εκεινος οταν ακομα ζηταει λεφτα απο τους δικους του ?
δουλεια δεν εχει βρει τα τελευταια δυο χρονια αρα ειναι δικαιολογιες της WC κατι τετοια
μετα απο τις συνομιλιες μου και με αλλους παικτες που ειχε τυχει να ξεπληρωσει ή να μην ξεπληρωσει καταλαβα τι κουμασι ειναι και παλι καλα... διοτι οταν του πεταξα οτι εγω και η κολλητη μου πεταξαμε το paintball στην ακρη και αρχισαμε το airsoft η πρωτες του λεξεις ηταν "Ποτε θα κανουμε καμμια παραγγελια να μας ερθουν και ποιο φθηνα τα μεταφορικα απο το Κινεζο?"...φυσικα ποτε δεν εδωσα λεφτα διοτι ηθελα να το ψαξω πρωτα το θεμα ...
παλαιοτερα μου ειχε καυχηθει οτι ενα "κοροιδο" ειχε αγορασει ενα CA M4A1 απο εκεινον για 350 ενω η πραγματικη αξια για τα εσωτερικα και κλπ ειναι μετα βιας 280 και το χειροτερο ηταν πως το παλικαρι επαιζε με το οπλο εκεινη την ημερα και ηταν λιγο ποιο μακρια και εβαζε μπιλιες στο γεμιστηρα του(ουτε ιερο ΟΥΤΕ οσιο)...φυσικα  δεν τον ξαναειδα και δεν ξαναπαιξαμε μαζι εκτοτε!!!!
μου ειχε δανεισει το γιλεκο του και οταν το πηρε πισω ετυχε να ειχα αφησει ενα διποδο το οποιο το πηρα μετα απο ενα μηνα και μαλιστα ειναι σε τοσο αθλια κατασταση ποθ δεν χρειαζεται να πατησεις τιποτα για να κατεβει ή να ανεβει!!!!!....εφοσον πρωτα μου ειχε δωσει τρια ραντεβου και με ειχε στησει(κατι αλλο πρεπει να πηρα μαλλον) ...εγω αυτο που εκανα ηταν να επιληφθει αλλος του θεματος και να του πει δυο λογακια διοτι εμενα μαλλον με εγραφε εκει που πιανει μελανι επανηλλημενα και ειναι να μην μου τη δωσει και το ξερει πολυ καλα και εκεινος !!!
πολλες φορες εχει κατηγορησει παικτες χωρις λογο αλλα δεν ηξερε οτι εγω πηγαινα για καφε μαζι τους πριν αρχισω το airsoft και πως ηξερα τι ανθρωποι ειναι.....προς θεου με οποιον βγαινω για καφε δεν ειναι αυτοματα και φιλος μου αλλα ειχα μιλησει και με τα παιδια που μου κατηγορουσε και δεν ειναι λογικο μεγαλο ονομα στο χωρο να κανει τις αηδιες που μου ελεγε ο κυριος Πετσας!!!

Πιστευω να καλυψα και εγω πληρως τις κατηγοριες του Οδυσσεα και να εδωσα μια καλυτερη εικονα του τι συμβαινει
τα υπολοιπα σε π.μ

Ειλικρινα Δικος σας,
Κανακης Κωνσταντινος

P.S
Cpt.Price μπορεις να μου στειλεις μυνημα στο msn στο AC και απο εδω οποτε θες !!!! ετσι δεν ειναι? (mooning) (finger)"Γιαννακη" (finger) (mooning) ????!!! που εισαι βρε? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Let the Valkyries ride again.

Αποσυνδεδεμένος trooper

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #32 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 16:12:02 »
καλησπερα σας διοτι μαλλον οι ποιο πολλοι απο εσας θα δειτε το μυνημα το απογευμα ή το βραδυ
τον El Ninio τον γνωριζω απο το γυμνασιο και δυστηχως τους τελευταιους μηνες, για την ακριβεια....απο την ωρα που αρχισα το airsoft με ειχαν προειδοποιησει αλλα εγω δεν το πιστευα μιας και τοσα χρονια γνωριμιας δεν γινονταν να πανε χαμενα και ετσι αποφασισα μια μερα να ρωτησω τον ιδιο σε μια συναντηση μας
μου ειπε πως ολα αυτα ειναι για να χαλασουν το ¨αγνο του ονομα" διοτι εχουν συμφεροντα αλλα στοιχεια(ανθρωπινοι παραγοντες) και πως το μονο που ειχε κανει ειναι να χρωσταει 150 ευρω σε αλλο χρηστη και πως αυτα ειναι κοντα στην αποπληρωμη ... τα χαλασε διοτι ηρθε ενας λογαριασμος λεει και πως επρεπε να τον πληρωσει αλλα τι δουλεια εχει απο λογαριασμους εκεινος οταν ακομα ζηταει λεφτα απο τους δικους του ?
δουλεια δεν εχει βρει τα τελευταια δυο χρονια αρα ειναι δικαιολογιες της WC κατι τετοια
μετα απο τις συνομιλιες μου και με αλλους παικτες που ειχε τυχει να ξεπληρωσει ή να μην ξεπληρωσει καταλαβα τι κουμασι ειναι και παλι καλα... διοτι οταν του πεταξα οτι εγω και η κολλητη μου πεταξαμε το paintball στην ακρη και αρχισαμε το airsoft η πρωτες του λεξεις ηταν "Ποτε θα κανουμε καμμια παραγγελια να μας ερθουν και ποιο φθηνα τα μεταφορικα απο το Κινεζο?"...φυσικα ποτε δεν εδωσα λεφτα διοτι ηθελα να το ψαξω πρωτα το θεμα ...
παλαιοτερα μου ειχε καυχηθει οτι ενα "κοροιδο" ειχε αγορασει ενα CA M4A1 απο εκεινον για 350 ενω η πραγματικη αξια για τα εσωτερικα και κλπ ειναι μετα βιας 280 και το χειροτερο ηταν πως το παλικαρι επαιζε με το οπλο εκεινη την ημερα και ηταν λιγο ποιο μακρια και εβαζε μπιλιες στο γεμιστηρα του(ουτε ιερο ΟΥΤΕ οσιο)...φυσικα  δεν τον ξαναειδα και δεν ξαναπαιξαμε μαζι εκτοτε!!!!
μου ειχε δανεισει το γιλεκο του και οταν το πηρε πισω ετυχε να ειχα αφησει ενα διποδο το οποιο το πηρα μετα απο ενα μηνα και μαλιστα ειναι σε τοσο αθλια κατασταση ποθ δεν χρειαζεται να πατησεις τιποτα για να κατεβει ή να ανεβει!!!!!....εφοσον πρωτα μου ειχε δωσει τρια ραντεβου και με ειχε στησει(κατι αλλο πρεπει να πηρα μαλλον) ...εγω αυτο που εκανα ηταν να επιληφθει αλλος του θεματος και να του πει δυο λογακια διοτι εμενα μαλλον με εγραφε εκει που πιανει μελανι επανηλλημενα και ειναι να μην μου τη δωσει και το ξερει πολυ καλα και εκεινος !!!
πολλες φορες εχει κατηγορησει παικτες χωρις λογο αλλα δεν ηξερε οτι εγω πηγαινα για καφε μαζι τους πριν αρχισω το airsoft και πως ηξερα τι ανθρωποι ειναι.....προς θεου με οποιον βγαινω για καφε δεν ειναι αυτοματα και φιλος μου αλλα ειχα μιλησει και με τα παιδια που μου κατηγορουσε και δεν ειναι λογικο μεγαλο ονομα στο χωρο να κανει τις αηδιες που μου ελεγε ο κυριος Πετσας!!!

Πιστευω να καλυψα και εγω πληρως τις κατηγοριες του Οδυσσεα και να εδωσα μια καλυτερη εικονα του τι συμβαινει
τα υπολοιπα σε π.μ

Ειλικρινα Δικος σας,
Κανακης Κωνσταντινος

P.S
Cpt.Price μπορεις να μου στειλεις μυνημα στο msn στο AC και απο εδω οποτε θες !!!! ετσι δεν ειναι? (mooning) (finger)"Γιαννακη" (finger) (mooning) ????!!! που εισαι βρε? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

τα υπολοιπα σε π.μ

Ειλικρινα Δικος σας,
Κανακης Κωνσταντινοs

+1

Υ.Γ. Είναι το ίδιο άτομο π έχουν μπανάρει επανιλημένος στο airsoft center?

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #33 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 16:15:44 »
Λογικά ναι.
Εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως κρατιέστε μερικοί,ή εγώ είμαι απολίτιστος.Αν ξέρετε ότι λεφτά δεν δίνει,τι να πω περιμένετε τη 2α παρουσία.
Μάλλον γουστάρετε να σας "δαγκώνουν"

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #34 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 16:17:12 »
εμενα δεν μου πηρε λεφτα
απλως δυο πραγματακια παραπανω προσθεσα σε ολα τα αλλα

Αποσυνδεδεμένος trooper

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #35 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 16:30:50 »
εγώ ρώτησα αν είναι το ίδιο άτομο .Τα 'δαγκώματα που λες δεν νομίζω να αναφέρεσε σε μένα(και όχι δεν μας αρέσουν τα δαγκώματα για αυτό ρώτησα αν είναι το ίδιο άτομο, να ξέρω)
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Νοεμβρίου, 2010, 01:27:00 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #36 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 16:34:46 »
Πήγαινε στα άτομα που δάγκωσε και περιμένουν λεφτά

Αποσυνδεδεμένος trooper

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #37 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 16:43:55 »
να πάω να κάνω τι ρε φιλαράκι ? εγώ νέος στο χώρο είμαι και ρωτάω για να ξέρω το κακό που το βρίσκεις δλδ για εξήγησε μου?Αμα δεν το βγάζανε το post εγώ ακόμα νυχτωμένος θα μουν. Kαλά κάναν και το βγάλαν  κατ εμέ

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #38 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 17:03:16 »
Ρε συ τι δεν κατάλαβες ???Δεν είπα κάτι για σένα.Επικροτώ το ξεμπρόστιασμα του τύπου αλλά αναρωτιέμαι πως κρατιούνται όσοι τους χρωστάει φράγκα και δεν τον έχουν αρπάξει.Αυτό μόνο

Αποσυνδεδεμένος trooper

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #39 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 17:18:25 »

ποιον ενοείς εδώ? πάντως όχι τα παιδιά που 'δάγκωσε' εχτός και αν τα στέλνεις στους εαυτούς τους, πράγμα που δεν γίνετε

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #40 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 17:22:45 »
διοτι πολυ απλα δεν τον βρισκουν και στο msn που μου ειχε ως "Γιαννης" με το παρονοιμιο Cpt.Price στο AC μου ειπε πως μας γραφει ολους στα @@ του και δεν τον νοιαζει τι λεμε
συν το οτι αλλαζει συνεχεια αριθμο τηλεφωνου πραγμα που μου εχει παραδεκτει και ο ιδιος και οταν τον ρωτησα το γιατι ειπε "διοτι υπαρχουν κατι μακακες που μου πριζουν τα @@"
τελευταια φορα ξερουμε οτι μενει περιστερι αλλα το που ακριβως παραμενει αγνωστο μιας και ξερει να κρυβεται καλα ...
συν το οτι το παλικαρι π εστειλα για να παρει τα πραγματα για μενα περιμενε δυο ωρες κατω απο την τελευταια του οικια στη Καλλιθεα και ηταν ετοιμος να κανει την καλη πραξη!

Αποσυνδεδεμένος Cataphract

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #41 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 17:25:16 »
Λογικά ναι.
Εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως κρατιέστε μερικοί,ή εγώ είμαι απολίτιστος.Αν ξέρετε ότι λεφτά δεν δίνει,τι να πω περιμένετε τη 2α παρουσία.
Μάλλον γουστάρετε να σας "δαγκώνουν"

Τα λεφτά είναι το θέμα μας;

Το γεγονός ότι δεν έχει μούτρα να εμφανιστεί μου αρκεί. Το ότι είναι τόσο ξεδιάντροπος που αγνοεί κατάφωρα κάθε προτροπή και νουθεσία απλώς ενισχύει τα λεγόμενα μου.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #42 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2010, 21:42:46 »

ποιον ενοείς εδώ? πάντως όχι τα παιδιά που 'δάγκωσε' εχτός και αν τα στέλνεις στους εαυτούς τους, πράγμα που δεν γίνετε
ΡΕ φίλε τι γλώσσα μιλάω;Κινέζικα;Αλβανικά;Αράβικα;Έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν καταλαβαίνεις τι λέω;Δεν γίνεται ο άλλος να το κατάλαβε και να απάντησε και εσύ μετά από 2 επεξηγητικά μηνύματα ακόμα να γράφεις ότι να ναι.

Αποσυνδεδεμένος Ranger

• Δεκανέας
  • *
  • http://i47.tinypic.com/p85dg.jpg
« Απάντηση #43 στις: 15 Φεβρουαρίου, 2010, 00:04:41 »
Queef forever .Καλά που τον ξεμπροστιάσατε τον τύπο να μην την πατίσει άλλος .Εγώ συμφονώ με τον queef ο τύπος είναι λαμόγιο και πρέπει να τιμοριθεί απο τα θυματά του  >:(
(Η τύχη ευννοεί τους τολμηρούς) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμεπριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος  σου ευατός)Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος trooper

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #44 στις: 02 Μαΐου, 2010, 21:02:17 »

ΡΕ φίλε τι γλώσσα μιλάω;Κινέζικα;Αλβανικά;Αράβικα;Έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν καταλαβαίνεις τι λέω;Δεν γίνεται ο άλλος να το κατάλαβε και να απάντησε και εσύ μετά από 2 επεξηγητικά μηνύματα ακόμα να γράφεις ότι να ναι.
  μάλλον εσυ δεν ξέρεις να γράφεις απλά ελληνικά φιλαράκι και άσε τα back up από άλλους. Συνίθως όταν απαντάς στον  άλλο και του λες πήγαινε γιατί με εμένα έκανες συζητηση εκείνη τι στιγμή λογικό είναι το πήγαινε να ενοεί εμένα τώρα αν μιλάτε με κωδικούς που καταλαβένετε μόνο εσύ και ο ranger αυτό είναι άλλο θέμα για αυτό κόψε το ΡΕ και το αν καταλαβένω  μάλλον ήθελες να πεις "αυτό πηγαινε στα άτομα που δάγκωσε  " ΑΛΛΟΣ  έγραψέ άλλα ντι άλλων για αυτό μην ειρωνέυεσαι μια λογική αντίδραση .