Αποστολέας Θέμα: Δημόσια Καταγγελία  (Αναγνώστηκε 107618 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Dimitrios

• Διαχειριστής
  • Αντισυνταγματάρχης
  • Φύλο: Άντρας
    • Greek Airsoft
Απ: Δημόσια Καταγγελία
« Απάντηση #15 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 12:58:50 »
 άφησα το θέμα ανοικτό γιατί θεωρώ ότι τέτοιες καταστάσεις πρέπει να δημοσιοποιούνται για το καλό όλων αλλά μην γίνει πεδιο για μάχες και αντιπαραθέσεις υπάρχει και το shoutbox.
ευχαριστώ
Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #16 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 13:04:32 »
άφησα το θέμα ανοικτό γιατί θεωρώ ότι τέτοιες καταστάσεις πρέπει να δημοσιοποιούνται για το καλό όλων αλλά μην γίνει πεδιο για μάχες και αντιπαραθέσεις υπάρχει και το shoutbox.
ευχαριστώ

και καλά έκανες και μπράβο!
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #17 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 13:16:42 »
ειναι 80 στο συνολο, και βρησκουμε την ακρη τωρα με το παιδι!

Σε μια δημοσια καταγγελια δεν αρκει "να τα βρεις με το παιδι" και ιδιως οταν κατηγορησαι για περισσοτερα απο ενα παραπτωματα.

Εκτος λοιπον του οτι εχεις να λυσεις τα αναφερθεντα προβληματα, εχεις αλλο ενα ... να αποκαταστησεις την αξιοπιστια σου.

Αυτο κατα την αποψη μου μονο οσοι σε κατηγορησαν μπορουν να στο δωσουν σαν ενδειξη καλης θελησης εφοσον λυθουν ολα τα θεματα και το επιθυμουν.

Σε καθε περιπτωση θεωρω οτι πρεπει να πηρες ενα μαθημα σχετικα και αυτο μετραει πολυ μια και το θεμα ειναι να μπαινει καποιος σε σωστο δρομο και οχι να εκτελειται.
Βεβαια ... αν και εφοσον ... θα ειναι η τελευταια σου ευκαιρια.
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Νοεμβρίου, 2009, 13:19:27 από Whiskey »

Αποσυνδεδεμένος el_ninio

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #18 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 13:19:22 »
συνενοηθηκα με τον cataphract να του δωσω τα χρηματ μεχτι το τελος του μηνα!

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #19 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 13:23:34 »
συνενοηθηκα με τον cataphract να του δωσω τα χρηματ μεχτι το τελος του μηνα!

Παραταυτα ... μια δημοσια καταγγελια - κατηγορια, πρεπει να ληγει και δημοσια ειτε θετικα ειτε αρνητικα.

Αυτο μπορει να γινει μονο με παρεμβαση - διευκρινηση του κατηγορου και οχι με αναφορα του κατηγορουμενου.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #20 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 17:19:26 »
Κι από το ως τώρα ποιόν σου όπως λένε οι κατηγορητές,ότι το είπες δεν σημαίνει ότι και θα το κάνεις ;)
Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά  τ'ονομα λένε στο χωριό μου (smoke)
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Νοεμβρίου, 2009, 21:09:20 από queef »

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #21 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 18:04:10 »
Κι από το ως τώρα ποιόν σου όπως λένε οι κατηγορητές,ότι το είπες δεν σημαίνει ότι και θα το κάνεις ;)
Καλύτερα να σου βγει τ'όνομα παρά το μάτι λένε στο χωριό μου (smoke)

queef ... (για να επανελθουμε on-topic) ... σωστο το ρητο περι ονοματος και ματιου αλλα ολοι πρεπει να δικαιουνται μιας δευτερης ευκαιριας, ιδιαιτερα αν δε μιλαμε για φονο.

Δεν ειναι σωστο να καταδικαζουμε αμεσως ενα παιδι που εκανε (ομολογουμενως) καποια σοβαρα λαθη, μη δινοντας του την ευκαιρια να διορθωσει και βελτιωσει τον εαυτο του.

Ειναι σαν να αποκλειεις καποιον κοινωνικα διχως να του δινεις ευκαιρια επανενταξης.

Αυτο βεβαια σαν γενικο πλαισιο και προς θεου δεν απευθυνομαι σε εσενα ουτε προσπαθω να το παιξω ηθικος και να κανω κυρηγμα.

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #22 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 21:07:59 »
Όλα τα Off-topic σβήστηκαν μετά από συνεννόηση με τους χρήστες που τα postaραν.

Παρακαλώ για οτιδήποτε off-topic να χρησιμοποιείτε το Shoutbox ή τα pm, και αυτά με τον δέοντα σεβασμό προς τον κάθε χρήστη.

Ευχαριστώ.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #23 στις: 03 Νοεμβρίου, 2009, 22:13:32 »
Ταπεινη μου αποψη ... το ολο θεμα ειναι κατι που αφορα 2-3 συγκεκριμενα ατομα οποτε ολοι οι αλλοι συμπεριλαμβανομενου εμου απλα αναφερουμε την αποψη μας κρατωντας τους εαυτους μας εκτος χορου (δεν εχω ορθογραφικο λαθος οταν γραφω "χορου").

Πιστευω οτι ναι μεν πρεπει καποια θεματα να γινονται γνωστα ευρυτερα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν βλεπω το νοημα συνεχειας της οποιας "αντιπαραθεσης" πλεον των ενδιαφερομενων.

Περαν αυτου ειναι θεμα των moderators εδω για την οποια αποφαση αλλα εγω δεν σκοπευω προσωπικα να συνεχισω να παρακολουθω ενα thread αντιπαραθεσης σε θεματα και καταστασεις που πιθανον αγνοω με πιθανο αποτελεσμα να καθοδηγουμαι λανθασμενα.

Κατα την αποψη μου το ολο θεμα οπως παρουσιαζεται δεν ευνοει ουτε το airsoft στην Ελλαδα ουτε τιποτε αλλο. Ειναι απλα μια προσωπικου επιπεδου αντιπαραθεση απο καποιους που (πιθανον σωστα) θιχτηκαν απο καποιον, εναντιον αυτου.

Κατοπιν τουτου θεωρω το ολο θεμα flame και ευχομαι απλα για το καλο του αθληματος να λυθει με τον καλυτερο και συντομοτερο (θετικο και υγειη) τροπο.

Whiskey ... out

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #24 στις: 04 Νοεμβρίου, 2009, 20:21:18 »
Νομίζω πως το θέμα θα πρέπει να σβηστεί. Το φόρουμ δεν είναι τόπος για καταγγελίες, εφ όσον δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία.
Όσο για τις αρχές, είναι υπερβολικό για 50-100 ακόμα και 500 ευρώ. Είπαμε. Χαλαρώστε.

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #25 στις: 04 Νοεμβρίου, 2009, 20:59:58 »
Νομίζω πως το θέμα θα πρέπει να σβηστεί. Το φόρουμ δεν είναι τόπος για καταγγελίες, εφ όσον δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία.
Όσο για τις αρχές, είναι υπερβολικό για 50-100 ακόμα και 500 ευρώ. Είπαμε. Χαλαρώστε.

Δεν θα διαφωνουσα με αυτη την αποψη.

Αποσυνδεδεμένος Cataphract

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #26 στις: 05 Νοεμβρίου, 2009, 01:08:14 »

Συγκεκριμένες κατηγορίες ειπώθηκαν. Αν τώρα αυτό ήταν σωστό ή όχι, προφανώς για να το έκανα το θεώρησα έτσι, αλλά ο καθείς έχει τη γνώμη του...

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #27 στις: 05 Νοεμβρίου, 2009, 01:18:04 »

Συγκεκριμένες κατηγορίες ειπώθηκαν. Αν τώρα αυτό ήταν σωστό ή όχι, προφανώς για να το έκανα το θεώρησα έτσι, αλλά ο καθείς έχει τη γνώμη του...
Κατηγορία για καταγγελίες λέω. Section του forum πως το λένε.

Αποσυνδεδεμένος Cartman

• Αρχιλοχίας
  • *
  • pAtched Up aNd g00D tO Go!
« Απάντηση #28 στις: 05 Νοεμβρίου, 2009, 01:27:47 »
αμα ειναι να εχουμε και section για καταγγελιες τοτε το χασαμε το παιχνιδι..  :'( :'( :-\
Millions Starved And Became Skinnier And Skinnier While Our Leaders Became Fatter And Fatter. - Red Sparowes

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #29 στις: 05 Νοεμβρίου, 2009, 01:30:37 »
αμα ειναι να εχουμε και section για καταγγελιες τοτε το χασαμε το παιχνιδι..  :'( :'( :-\
Για να ξέρει ο κόσμος με τι κόσμο πάει να κάνει συναλλαγές.