Αποστολέας Θέμα: Προβλημα(?) με Μ4 Α1 της G&G  (Αναγνώστηκε 13799 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ghost Rider

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Who Dares Wins
    • Cerberus Force airsoft Team
Προβλημα(?) με Μ4 Α1 της G&G
« στις: 10 Απριλίου, 2011, 16:31:55 »
Καλησπέρα σε όλους
Σήμερα στο πεδίο της ελευσίνας στο Game που έγινε το AEG που αναφέρω στον τίτλο (είναι το G&G GR16 full metal χωρίς blowback,για να γίνω και ποιο συγκεκριμένος) μου παρουσίασε το εξής:
παρόλο που το Hop-up το είχα γυρίσει τέρμα πίσω(για να γίνει η μέτρηση) η μπίλια επαιρνε τρελά φάλτσα σαν να το είχα τερματισμένο εντελώς σε σημείο στα 15 μέτρα να ανεβαίνει τελείως κατακόρυφα.Και μάλιστα στην μέτρηση είδα οτι βγήκε 267 fps(!!!!) ενώ σε καθε άλλη μετρηση ξέρω οτι βγάζει γύρω στα 300-305 fps...
Και εκεί παραξενευομαι και λέω τα έπαιξε το hop up γενικώς η τρέχει τιποτα αλλο?
Γυρίζω σπίτι και ανοίγω το receiver βγαζω την κάνη μαζί με το μηχανισμό του hop up και τα βλέπω όλα φυσιολογικά... ??? γύριζα το γρανάζι στο πλάι και ανεβοκατεβαινε το πυρακι του hop up κανονικότατα...
Ενα παιδί στο πεδίο μου είπε μηπως θέλει λαδακι εκει στο σημειο που συνδεεται ο μηχανισμος με την κανη να μαλακώσει...παίζει ομως κάτι τετοιο ή θα τα κάνω χειρότερα?
Μηπως αγαπητοί συνχομπίστες εχει κανείς καμία αλλη ιδέα τι μπορεί να τρέχει??
Γιατι εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι αλλο να ψαξω και εχω αρχίσει να τα πέρνω εν κρανιω και θα το πετάξω απο το παράθυρο ετσι που πάει... >:(
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ghostrider
CERBERUS FORCE RECON          YOU CAN'T LIVE IN FEAR!!

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Προβλημα(?) με Μ4 Α1 της G&G
« Απάντηση #1 στις: 22 Μαΐου, 2011, 16:43:23 »
χωρις να ειμαι σιγουρος θα σου ελεγα να check το λαστιχακι του hop-up αλλα αν δεν το δει κανεις δεν μπορει να ξερει

Αποσυνδεδεμένος Ghost Raider

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 22 Μαΐου, 2011, 16:55:09 »
Αλλαξες bb's μιπος φιλε μου ? αν οχι δεν το λαστιχακι που σου λεει ο φιλος crimsonhell μπορει να εχει ξεραθει ?

Αποσυνδεδεμένος nayl

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 15 Ιουλίου, 2011, 23:11:35 »
δοκιμασε με λιγο υγρη συλικονη αυτο που λες λαδακι για τα οπλα.αλλιως αλλαξε λαστιχακι hop up,τσεκαρε κ οτι ειναι κουμπωμενο το hop up και δουλευει το ελατηριο του αυτο που κουμπωνει το hop up στην εξωτερικη κανη,και κανει το nozle να ακουμπαει το hop up και οχι καρφωνει επανω του.εχει τυχη να εχει ξεφυγει το ελατηριο και να σπρωχνει το hop up το nozle αλλα να επιμενουμε να μπει :D

Αποσυνδεδεμένος george610i

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 06 Οκτωβρίου, 2011, 14:50:11 »
2 άποψης η το M4 τα παίζει η έχει κάποιο άλλο πρόβλημα με την απόδοση της μπαταρίας κανε και εκεί ένα cheak.

zombie

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: 02 Νοεμβρίου, 2011, 15:23:41 »
Φίλε μου επειδή τυχαίνει να έχω το ίδιο όπλο , με blowback,  εμένα διορθώθηκε όταν άλοιψα τη κάνη , και το hopup με λάδι.
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Νοεμβρίου, 2011, 16:08:47 από zombie »

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 02 Νοεμβρίου, 2011, 16:24:41 »
Με τι λάδι τα άλοιψες; ???

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #7 στις: 02 Νοεμβρίου, 2011, 20:02:31 »
Φιλε μου Ghostrider ΑΠΛΑ τα αλλαζεις(λαστιχακι και βαρελακι) ουτε με 5 ευρω οπως ξερεις εσυ,γιατι οντως αν κατι δεν εφαρμοζει  τελεια  μεσα....με το ματι δεν θα το δεις ποτε.

zombie

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: 03 Νοεμβρίου, 2011, 15:46:45 »
Ελαιόλαδο σε βαμβάκι στην άκρη μία βελόνας.
Έβγαλε πολύ βρώμα, κυρίως γράσο από το gearbox που περνά μέσα από το nozzle.