Αποστολέας Θέμα: Δεν με άφησαν να παίξω...!!  (Αναγνώστηκε 10904 φορές)

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Δεν με άφησαν να παίξω...!!
« στις: 11 Απριλίου, 2011, 11:33:32 »
Χτές στην Ελευσίνα άκουσα περιστατικά για μερικά άτομα που δεν τους άφησαν να χρησιμοποιήσουν τα AEG τους λόγω fps.Αφου πριν απο κάθε παιχνίδι στο φόρουμ αναρτούν τους κανόνες και μέσα σε αυτούς είναι και τα όρια των fps (328+-5%) και οι παίχτες οι περισσοτεροι ξέρουν οτι αυτα είναι τα όρια για σενάριο στην Αττική.Συνεπώς ποιος ο λόγος να φτιάξω ή να αγοράσω ένα AEG το οποίο είναι εκτός ορίων fps αν δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ σε παιχνίδι.Καλύτερα να το κρεμάσω στον τοίχο μου και να το βλέπω μόνο.Προσωπικά έχω ένα AEG μαμά και δεν πρόκειται να το αναβαθμίσω και να βγεί με παραπάνω fps αλλα ούτε και  να αγοράσω στο μέλλον κάποιο που βγάζει περισσότερα fps απο αυτά που προβλέπονται για παιχνίδι.Διάβασα κάπου στο φόρουμ οτι κάποιος πλήρωσε κάποια χρήματα να αγοράσει AEG και δεν τον άφησαν να το χρησιμοποιήσει...Γιατί ρε φίλε να σε αφήσουν αφού υπάρχουν κάποιοι κανόνες.Να παίζεις εσύ με 370 και ο άλλος με 270;;Είναι δίκαιο;;Βέβαια ούτε δίκαιο είναι να έρχονται και κάποιοι πιο αργά και να σκαπουλάρουν την μέτρηση.Μερικοί βέβαια το κάνουν επειδή απλά δεν ξύπνησαν εγκαίρως...ναι αλλα είναι σαν να κοροιδεύουν τους υπόλοίπους οι όποιοι ήταν στην ώρα τους και περιμένουν σαν μ......ς!Είναι παρα πολύ ψυχοφθόρο αυτό!
Την γνώμη μου ήθελα να διατυπώσω και όποιος έχει άντίθετη άποψη είμαι πρόθυμος να την ακούσω :)
Καλή εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: Δεν με άφησαν να παίξω...!!
« Απάντηση #1 στις: 15 Απριλίου, 2011, 18:39:37 »
νομιζω φυσιολογικα δεν θα ακουσεις αντιθετη αποψη

Αποσυνδεδεμένος sticker

• Ταγματάρχης
  • *
  • sticker
« Απάντηση #2 στις: 16 Απριλίου, 2011, 00:37:37 »
+10000000000000000000000

Αποσυνδεδεμένος Revo

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 02 Μαΐου, 2011, 14:51:25 »
Σωστός αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν έπρεπε να τα λες καν αυτά γιατί το 80 % των παιχτών ειναι πάνω απο 30 χρονών
και έπρεπε να υπάρχει δέουσα λογική και να ενεργουν βαση της ηλικία τους και όχι όπως καποια δεκάχρονα που πολλές
φορές έχουν πιο πολύ μυαλό.