Αποστολέας Θέμα: Να ζητησω και εγω μια μικρη βοηθεια??  (Αναγνώστηκε 19388 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Να ζητησω και εγω μια μικρη βοηθεια??
« στις: 28 Απριλίου, 2011, 20:32:51 »
Καλησπερα και απο εμενα.
Καινουργιος στο χωρο του airsoft και θελοντας να ξεκινησω σιγα σιγα την εν λογω δραστηριοτητα θα ηθελα την βοηθεια σας.
Απο ενα ψαξιμο που εκανα στο ιντερνετ σε οτι αφορα τον οπλισμο εχω καταληξει οτι θα αγορασω στην κατηγορια των rifles το M4 (στην εκδοση SD ,αυτη με τον ενσωματωμενο σιγαστηρα    κατι τετοιο π.χ   http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=241  ).
Βρισκω λοιπον το συγκεκριμενο μοντελο απο κατασκευαστες μονο σε DBOYS.Θα πρεπει να ανησυχω επειδη η εταιρια ειναι κινεζικη η οχι??
Εχετε να προτεινετε καποιον αλλο κατασκευαστη που να παραγει το συγκεκριμενο rifle?
Απο την εμεπειρια σας εχετε ανακαλυψει sites ευρωπαικων χωρων που να μπορουμε να αγορασουμε απο εκει?
Τωρα οσον αφορα το πιστολι θελω να αγορασω κατι οσο πιο κοντινο γινεται στην Beretta 92fs την οποια εχει τυχει να πιασω στα χερια μου (  και να την χρησιμοποιησω  >:D >:D  ) και την εχω ερωτευτει.
Και οταν λεω κοντινο εννοω τον τροπο λειτουργιας του.
Sorry για το μεγαλο ποστ και αν κουρασα αλλα καθε βοηθεια - συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη....
Ευχαριστω πολυ και ευχομαι σε ολους καλα παιχνιδια .....
Φραγκίσκος                                                                                                                                           " Do you feel lucky .... Punk !! ?? "

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
Απ: Να ζητησω και εγω μια μικρη βοηθεια??
« Απάντηση #1 στις: 29 Απριλίου, 2011, 00:47:01 »
Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο, εδώ και ένα χρόνο και είναι το 2ο D-Boys που είχα στην "πορεία" μου στον χώρο και κανένα δεν με στεναχώρησε.

Πρόταση μου να το πάρεις και κατευθείαν να ζητήσεις από το κατάστημα να στο υποβαθμίσει, γιατί βγάζει 360+ FPS. Το κόστος νομίζω είναι γύρω στα 30 Ευρώ ,και αν δεν κάνω λάθος, αλλά το βασικό είναι ότι θα έχεις ένα οπλάκι που θα παίζει παντού (εντός ορίων FPS) αλλά και ότι θα σου φύγει ένας πονοκέφαλος που είναι το θέμα δεσίματος του Gearbox που είναι και ο λόγος που δημιουργούνται προβλήματα συνήθως στα "κινέζικα". Ο τεχνίτης θα στο δέσει όπως πρέπει και θα το γρασσάρει όπως πρέπει και έτσι θα έχεις αυξημένη αξιοπιστία. Προσωπικά του έχω βάλει και μια κάνη ακριβείας και τον μηχανισμό hop-up για καλύτερη απόδοση και θα στο πρότεινα να το κάνεις. Εγώ είμαι υπερ-ευχαριστημένος για τα λεφτά που έχω δώσει και το αποτέλεσμα που έχω.

Τώρα για άλλες προτάσεις και για το θέμα πιστολιού, επέτρεψε μου να μην πω κάτι, γιατί για το θέμα όπλου παίζουν πολλές παράμετροι (οικονομικά, γούστα, χρήση κτλ) και για το πιστόλι απλά είμαι Glockακιας  :D
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 29 Απριλίου, 2011, 16:44:23 »
Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο, εδώ και ένα χρόνο και είναι το 2ο D-Boys που είχα στην "πορεία" μου στον χώρο και κανένα δεν με στεναχώρησε.

Πρόταση μου να το πάρεις και κατευθείαν να ζητήσεις από το κατάστημα να στο υποβαθμίσει, γιατί βγάζει 360+ FPS. Το κόστος νομίζω είναι γύρω στα 30 Ευρώ ,και αν δεν κάνω λάθος, αλλά το βασικό είναι ότι θα έχεις ένα οπλάκι που θα παίζει παντού (εντός ορίων FPS) αλλά και ότι θα σου φύγει ένας πονοκέφαλος που είναι το θέμα δεσίματος του Gearbox που είναι και ο λόγος που δημιουργούνται προβλήματα συνήθως στα "κινέζικα". Ο τεχνίτης θα στο δέσει όπως πρέπει και θα το γρασσάρει όπως πρέπει και έτσι θα έχεις αυξημένη αξιοπιστία. Προσωπικά του έχω βάλει και μια κάνη ακριβείας και τον μηχανισμό hop-up για καλύτερη απόδοση και θα στο πρότεινα να το κάνεις. Εγώ είμαι υπερ-ευχαριστημένος για τα λεφτά που έχω δώσει και το αποτέλεσμα που έχω.

Τώρα για άλλες προτάσεις και για το θέμα πιστολιού, επέτρεψε μου να μην πω κάτι, γιατί για το θέμα όπλου παίζουν πολλές παράμετροι (οικονομικά, γούστα, χρήση κτλ) και για το πιστόλι απλά είμαι Glockακιας  :D

Να σαι καλα και ευχαριστω για την απαντηση σου.
Απο οτι ειδα και στις αγγελιες μαλλον πρεπει να το πουλαει ενα παλικαρι απο εδω μεσα οποτε αν εχει κανει και τις μετατροπες που μου λες και το παρω ετοιμο τοτε θα ειμαι τυχερος( αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι αυτο που φαινεται στην τελευταια φωτο http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=1339.0 ) .
Του εχω στειλει pm και περιμενω απαντηση.
Τωρα οσον αφορα το πιστολι οντως τα glock κατεχουν υψηλη θεση στην προτιμηση μου , απλα ειναι θεμα γουστου (οπτικου) το 92fs
Και παλι ευχαριστω.
Φραγκίσκος                                                                                                                                           " Do you feel lucky .... Punk !! ?? "

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
« Απάντηση #3 στις: 30 Απριλίου, 2011, 15:57:51 »
franki φιλε μου δεν ειναι dBoys αυτο που λες στην αγγελια . ειναι G&G GR16 plastic version το οποιο σημαινει πως το σωμα του ειναι πολυμερες πλαστικο.
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 30 Απριλίου, 2011, 16:13:30 »
franki φιλε μου δεν ειναι dBoys αυτο που λες στην αγγελια . ειναι G&G GR16 plastic version το οποιο σημαινει πως το σωμα του ειναι πολυμερες πλαστικο.

Οποτε απο τα λεγομενα σου και απο οτι καταλαβαινω το DBOYS (που λεω στην αρχη) εχει μεταλικο σωμα + μερη, ενω αυτο της αγγελιας ειναι ολο πλαστικο?

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
« Απάντηση #5 στις: 30 Απριλίου, 2011, 16:28:10 »
stock=plastic
stock tube= metal (αλουμινιο )
lower+upper receiver = plastic
σκοπευτικα = metal
inner+outer barrel= metal
larue 7 inch handgrip RIS = metal
flashhider=metal
σιγαστηρας=metal
magazine 350 bb's= metal
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 30 Απριλίου, 2011, 17:00:06 »
stock=plastic
stock tube= metal (αλουμινιο )
lower+upper receiver = plastic
σκοπευτικα = metal
inner+outer barrel= metal
larue 7 inch handgrip RIS = metal
flashhider=metal
σιγαστηρας=metal
magazine 350 bb's= metal

οk ευχαριστω για την επεξηγηση

Αποσυνδεδεμένος nayl

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 15 Ιουλίου, 2011, 23:19:57 »
προσωπικα δεν 8α σκεφτομουν να επαιρνα dboys.απλα μετα απο καμια 10000 μπιλιες 8α του εβαζα κ ρουλεμανακια στο gear box=12 euro υπο8εση και δεν νομιζω να με αφηνε ποτε σε παιχνιδι.τωρα επειδη 8α αλλαζεις κ ελατηριο για να παιζεις σε public (εκτος οριου συνη8ως η εταιρια)αλλαξε κ τα ρουλεμαν και εισαι μια χαρα.παντως εχε του εμπιστοσυνη οντως