Αποστολέας Θέμα: απλό Παιχνίδι Κυριακής 01/05  (Αναγνώστηκε 12749 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
απλό Παιχνίδι Κυριακής 01/05
« στις: 30 Απριλίου, 2011, 20:55:19 »
Αύριο Κυριακή 01/05 γύρω στα 8-10 άτομα θα κατέβουμε στην αμερικανική βάση (ασπροπύργου-ελευσίνας) για παιχνίδι-προπονησούλα.
Οποιος θέλει ας έρθει ενώ εάν ομάδα θέλει να διοργανώσει παιχνίδι ευπρόσδεκτη.

Να λάβετε υπ'όψην ότι δεν έχουμε μετρητή ενώ επιθυμούμε ειλικρίνεια σε ότι αφορά τους αριθμούς fps της τελευταίας μέτρησης με 0,20 μπιλάκια. Θα πρέπει δηλαδή πρίν αρχίσουμε το παιχνίδι να ξέρουμε τί fps  θα υπάρχουν στο περίπου για να είναι στην ευχαίρεια του καθενός να αποφασίσει αν θα παίξει.

Ακριβώς λόγω του μη ελέγχου στα FPS προστασία στόματος θα είναι απαραίτητη (έστω και υφασμάτινη) και τα καλύτερα γυαλιά σας.

τηλ μου : 6977890457
« Τελευταία τροποποίηση: 01 Μαΐου, 2011, 01:38:16 από Sierraxray »
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
Απ: απλό Παιχνίδι Κυριακής 01/04
« Απάντηση #1 στις: 30 Απριλίου, 2011, 21:15:00 »
sierrax ray  ειλικρινα χαιρομαι που ακουω να λες " λόγω του μη ελέγχου στα FPS προστασία στόματος θα είναι απαραίτητη (έστω και υφασμάτινη) και τα καλύτερα γυαλιά σας."
απλα θα ηθελα να σου κανω 2 επισημανσεις εντελως φιλικα ειλικρινα χωρις ιχνος ασεβειας.

α)τηρησε αυτο που γραφεις και θα δεις οτι ελαχιστοι εχουν σιτα για το προσωπο αρα τι θα κανεις αμα σου σκασουν 8-10 ατομα χωρις? θα τα διωξεις?
β)ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην πιστεψεις κανεναν οταν σου λεει ποσα FPS βγαζει το οπλο του. βεβαια εφοσον δεν υπαρχει μετρητης αναγκαστικα θα κανεις τον "χαζο"

ξαναλεω φιλε μου οτι καμια προθεση δεν εχω να δημιουργησω θεμα προκειμενου να τρεξουν ολα τα "καλα" παιδια του φορουμ και να αρχισουν τα γνωστα.
φιλε μου εφοσον ανακοινωνεις παιχνιδι (αρα δεν θεωρηται) prive θα σου προτεινα απλα να γινεις αρκετα κακος στο πεδιο προκειμενου να μην βρεθουν οι γνωστοι-αγνωσστοι οι οποιοι θα σε κραξουν
φιλικα και με προθεση οτιδηποτε χρειαστεις να σε βοηθησω αν μπορω.
Γιαννης
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

Αποσυνδεδεμένος Fidel

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 30 Απριλίου, 2011, 21:45:41 »
1/4????? Α οκ πρίν 1 μήνα!!! ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ 1/5 εννοείς μάλλον αγαπητέ! I'll be there....με λουλουδάκια στα μαλλιά (στα ποιά???) κι έτσι ;D ;D ;D
V for VEDUZA...

Αποσυνδεδεμένος voskoulis

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 30 Απριλίου, 2011, 22:48:09 »
01/05/11    ELEUSINA           Lat:38 7' 42.45"N                     Long:23 33' 19.70"E                     Start:1000      >:D
Ουδής ανόητος γνωρίζει πότε πρέπει να σιωπά.

ΑΡΙΣΤΙΠΠΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Xaramadas

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 30 Απριλίου, 2011, 23:37:03 »
Φίλε Sierraxray, αύριο στην Ελευσίνα θα παραβρεθεί και η ομάδα Lost Patrol με 7 άτομα για παιχνιδάκια deathmatch. Θα έχουμε μαζί μας και μετρητή οπότε μην ανησυχείς για παρατράγουδα. Καλή αντάμωση.
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Απριλίου, 2011, 23:38:47 από Xaramadas »
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Xaramadas ποτέ...

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: απλό Παιχνίδι Κυριακής 01/05
« Απάντηση #5 στις: 01 Μαΐου, 2011, 01:42:48 »
@ Dragon236
Γιάννη έχεις δίκιο. Σου έχω απαντήσει σε PM .

@Fidel
Το διορθωσα ;D...Και να φανταστείς το είχα στο μυαλό μου μην το κάνω λάθος.

@Xaramadas
Ευχαριστούμε πολλύ για τη βοήθεια. Τα λέμε αύριο λοιπόν.
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya