Ψηφοφορία

Τι σεναρια παιχνιδιων μας αρεσει να παιζουμε;

στρατιωτικου χαρακτηρα σεναρια
107 (57.5%)
αστυνομικου χαρακτηρα σεναρια
32 (17.2%)
ιστορικου χαρακτηρα σεναρια
16 (8.6%)
οτι να ναι και οπου να ναι
31 (16.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 137

Αποστολέας Θέμα: ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ  (Αναγνώστηκε 134659 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jumbo

• Υπολοχαγός
  • *
ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
« στις: 06 Νοεμβρίου, 2009, 10:09:08 »
προσοπικα εμενα φιλοι μου μ'αρεσουν τα σεναρια στρατιωτικου χαρακτηρα, οπως και τα ιστορικου χαρακτηρα. Πιστευω οτι μ'αυτην την ψηφοφορια θα βοηθοησουμε τα παιδια που διοργανωνουν σεναρια, για τις γενικοτερες προτιμισεις μας..
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος Wolf-X

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Don't run...you'll only die tired!
Απ: ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
« Απάντηση #1 στις: 06 Νοεμβρίου, 2009, 10:14:48 »
 Αν και το στύλ παιχνιδιού μου είναι πιο πολύ στρατιωτικού χαρακτήρα,ψήφισα αυτό που με εκφράζει σαν χόμπυ...
Δηλαδή ό,τι να' ναι κι όπου να 'ναι...Αν ένα σενάριο μ' αρέσει σαν ιδέα και στήσιμο,θα παίξω παντού με γνώμονα ότι
είναι ένα χόμπυ που με κάνει να περνάω καλά...Όταν και η παρέα είναι καλή....BBs θα πέσουν σε κάθε είδος σεναρίου :D
Wolf is the sniper....X marks the spot!

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS521

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 06 Νοεμβρίου, 2009, 11:04:04 »
εγω δεν καταλαβα ποτε το παντου...για εμενα πρεπει να ειναι γουντλαντ και γενικοτερα στην φυση και να εχει και τα σπιτακια του!!!
αλλα παντα στρατιωτικου χαρακτηρα φιλοι μου!αστυνομικα οχι!!ιστορικα μου αρεσεουν πολυ απλα πιστευω οτι για ενα  ιστορικο σεναριο πρεπει να εχεις και τον καταλληλο εξοπλισμο,για να γινει ακομα καλυτερο!

στρατιωτικο σεναριο ηταν και το cold start αλλα δεν ηταν ειχει δοση πραγματικοτητας (αμερικανοι,πακιστανοι,ινδοι,ταλιμπαν) και καπου εκει εσκαγε και ο μογλης με την ποκαχοντας!
το σναιπερ στην μαλακασα ηταν καρα στρατιωτικο!!! gun39 gun39 gun39 gun39 gun39 gun39
« Τελευταία τροποποίηση: 07 Νοεμβρίου, 2009, 09:56:53 από VAGELIS521 »

Αποσυνδεδεμένος Falcon

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 06 Νοεμβρίου, 2009, 11:55:27 »
Περισσότερο απ' όλα προτιμώ τα σενάρια στρατιωτικού τύπου...
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Νοεμβρίου, 2009, 14:36:21 από Falcon »

Αποσυνδεδεμένος eversman

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 06 Νοεμβρίου, 2009, 13:41:00 »
Kαι εγώ φίλοι μου είμαι υπέρ των στρατιωτικών σεναρίων ήτε είναι woodland,ήτε cqb,ήτε urban.Αλλά αυτό είναι φαντάζομαι προσωπικό γούστο του καθενός μας.

Operational Detachment - Airsoft 516
O.D.A. 516

Αποσυνδεδεμένος 13illys

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 06 Νοεμβρίου, 2009, 14:24:01 »
Στρατιωτικά σενάρια only. gun39 gun39 gun39

Αποσυνδεδεμένος Θάνος

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 06 Νοεμβρίου, 2009, 21:29:40 »
Jumbo κι εδώ...γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?  ;D ;D

Συμφωνώ στις επιλογές του.  ;)
keep safe distance...

Αποσυνδεδεμένος Haroth

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #7 στις: 08 Νοεμβρίου, 2009, 23:05:20 »
Επειδή έχω ένα πάθος με την στρατιωτική ιστορία  ψήφισα το προφανές  :) 

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
Απ: Απ: ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ
« Απάντηση #8 στις: 10 Νοεμβρίου, 2009, 16:52:27 »
....
στρατιωτικο σεναριο ηταν και το cold start αλλα δεν ηταν ειχει δοση πραγματικοτητας (αμερικανοι,πακιστανοι,ινδοι,ταλιμπαν) και καπου εκει εσκαγε και ο μογλης με την ποκαχοντας!
....

Καλό θα ήταν να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω πριν εκφράσουμε δημόσιο λόγο, γιατί απλά εκτίθεσαι.

Ελληνική Άμυνα και Ασφάλεια, Τεύχος 37 Μάρτιος 2009, Άρθρο: Πακιστάν, το "μάτι του κυκλώνα;"

Αααα, να μη το ξεχάσω:
Τα χαιρετίσματα μου στον Μόγλη και την Ποκαχόντας...
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #9 στις: 10 Νοεμβρίου, 2009, 19:23:03 »
....
....

Καλό θα ήταν να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω πριν εκφράσουμε δημόσιο λόγο, γιατί απλά εκτίθεσαι.

Ελληνική Άμυνα και Ασφάλεια, Τεύχος 37 Μάρτιος 2009, Άρθρο: Πακιστάν, το "μάτι του κυκλώνα;"

Αααα, να μη το ξεχάσω:
Τα χαιρετίσματα μου στον Μόγλη και την Ποκαχόντας...

πραγματικα ενα τεραστιο μπραβο ατα παιδια...πολυ ωραιο παιχνιδι με αποστολες για ολους τουσ παικτες και ολες τις ομαδες, οι ομαδες των ταλιμπανεζων θεωρω οτι εως ενος σημειου δουλεψαμε πολυ καλα και αυτο ειναι ενα μηνυμα για το τι μπορει να ακολουθησει..   
και σημερα παλι το ιδιο ευχαριστω θα ελεγα σε αυτους που εστησαν το game
αλλα δεν θα κατσω να διαβασω κανενα περιοδικο πριν πω τι μου αρεσε και τι οχι ;) και τα αρνητικα σχολια παντα υπαρχουν..αλλα οκ δεν θα τα ξανα πω!!! 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 09:14:02 »

Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο.

Αποσυνδεδεμένος 13illys

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #11 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 09:54:22 »

Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο.

Όταν λες αχαριστία τι εννοείς? Μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο?

Αποσυνδεδεμένος spaniard

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #12 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 10:10:09 »
ναι, αν και αυτή την ερώτηση θα έπρεπε να την έχει κάνει ο ίδιος. Για να μην το κάνει, θεωρώ πως ο ίδιος δεν έχει απορία.

Όσο λοιπόν τις δικές σου.

αχαριστία να λές οτι ένα σενάριο δεν ήταν "στρατιωτικό", και επιπλέον να μιλάς για "ποκαχόντας" τη στιγμή που

(1) το σενάριο ήταν άρτια δεμένο και ανεπτυγμένο.
(2) όλες οι αποστολές ήταν γύρω απο (ι) ανάκτηση κλπ βομβών, (ιι) εξουδετέρωση αρχηγών ομάδων, (ιιι) φύλαξη θέσεων, βάσεων κλπ.

Δεν είδα πουθενά καμία μη αληθοφανή αποστολή.

επιπλέον
(3) ξοδεύτηκε πολύ χρήμα απο 4 άτομα
(4) ξοδεύτηκε απειρος χρόνος για να ετοιμαστούν απσοτολές, κουτιά και λοιπά βοηθήματα
(5) καταβλήθηκε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να διαμορφωθεί, καθαριστεί και φυλαχθεί ο χώρος.

Επειδή δέ,
(1) εγώ δεν είδα καμία μη ρεαλιστική αποστολή και
(2) επειδή μόνο η ΤΑΣ δεν άκουσε το geoarv και δεν φύλαξε βόμβες αλλά βγήκε στο κυνήγι με αποτέλεσμα (ι) να χαλάσει την αριθμητική ισσοροπία που προκάλεσε τη μεγαλύτερη διαταραχή στο εν λόγω σενάριο, (ιι) να αναγκαστούμε εμείς να αφήσουμε το στόχο που μας έβαλε ο geoarv και να κάνουμε τη δική σας δουλειά που ήταν η φύλαξη

θεωρώ πως μια φράση που περιέχει ποκαχόντας και λοιπά κινούμενα σχέδια είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προσβλητική σε αυτά τα παιδιά και αναιρεί τη φρασούλα μετά που τα ευχαριστεί για την "ωραία εμπειρία"

Επειδή λοιπόν κάποιοι δούλεψαν, έτρεξαν, ξόδεψαν χρήμα, μέχρι τσακώθηκαν μεταξύ τους, για να έρθει μετά ο υπερ-αχάριστος, να μην τηρήσει σενάριο και να το πεί μετά και "ποκαχόντας",

κερδίζει βραβείο αχαριστίας.

Απάντησα ικανοποιητικά στην ερώτηση σου?
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Νοεμβρίου, 2009, 10:12:28 από spaniard »

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #13 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 11:15:15 »
@Spaniard

Ποιά T.A.S. δεν φύλαξε τις βόμβες amigo ??  Που είμασταν τόσες ώρες στα υπόγεια να φυλάμε 3 βόμβες και ήμασταν οι τελευταίοι που ανέβηκαν όταν διακόπηκε το Χολυγουντιανό σενάριό σας για μισή ώρα και πλέον?? Και μετά πάλι κάτω στη σκόνη και στον υαλοβάμβακα ??

Το ότι αφήσατε τόσα άτομα έξω από το παιχνίδι επειδή είπατε 90 συμμετοχές maximum και τελικά έπαιξαν 114 ?? Η T.A.S. σας έφταιγε και σ' αυτό ??

Άντε κάντε καμμιά άλλη δουλειά από το να ασχολείστε μαζί μας που κάθεστε μερόνυχτα πάνω από τα forum  και περιμένετε να γράψουν κάτι για εσάς και αμέσως πέφτει σύρμα στην κλίκα σας και πετάγεστε από το πουθενά και λασπολογείτε ασύστολα

« Τελευταία τροποποίηση: 13 Νοεμβρίου, 2009, 18:34:49 από Goodspeed »
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #14 στις: 11 Νοεμβρίου, 2009, 11:30:15 »
ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ..ΤΗΝ ΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ????οχι δεν κερδιζω βραβειο αχαριστιας..αλλα υπομονης πυ εκατσα 3 ωρες να κοιταω βομβες..βρηκατε την ΤΑΣ για να κραταει 4 σημεια με βομβες...
(1) το σενάριο ήταν άρτια δεμένο και ανεπτυγμένοκαι αφου ηταν αρτια ανεπτυγμενο γιατι σταματησε και εγινε αλλαγη του μετα απο 30λεπτα????αν η ΤΑΣ δεν ειχε βγει για κυνηγι ακομα μεχρι σημερα 11/11/2009 τις βομβες θα προσπαθουσαν να παρουν..λιγο ντροπη??? που εκανε και ζημια στο σεναριο η ΤΑΣ (fubar)
ΑΛΛΑ ΣΑΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!
ετσι ολοι μπορουν να ειναι α εθνικης!!