Αποστολέας Θέμα: "LOST INFANTRY DIVISION"  (Αναγνώστηκε 240725 φορές)

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: "Lost Infantry Division"
« Απάντηση #90 στις: 21 Φεβρουαρίου, 2010, 18:59:38 »
Φωτο απο 21-02-2010

OYK4-GRUMPY-MORFEUS1712-Ψηλος-THUNDERHORSE-GAS-VELOUXIOTIS-KOUPAS
WALLACE-APACHE-MAVERICK-NONOS-HAROTH-STRATONOMOS-FIRESTRIKER
TALON-ANGELSWORD-STARSCREAM

Να πω ενα ευχαριστω και στα παιδια για σημερα Ταλων,haroth,Κουπας,MORFEUS1712,Ψηλος :)

« Τελευταία τροποποίηση: 24 Φεβρουαρίου, 2010, 20:51:29 από StarScream »

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #91 στις: 21 Φεβρουαρίου, 2010, 20:43:52 »
Καταρχήν καλή εβδομάδα σε όλους.

Καταδεύτερον δεν χρειάζονται ευχαριστίες. Αλλά ευχαριστώ που μας ευχαριστής. :D :D :D

Έπειτα θέλω να σας πώ ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή όταν προσκαλείται κάποιους σε παιχνίδι.
Δεν είναι δυνατόν βρε παιδιά να είστε γελαστοί, χαρούμενοι, καλή παρέα, να περνάμαι όλοι καλά  και άλλα τέτοια.(Χαχαχα έχω λιθεί στα γέλια μιλάμε ελπίζω να σας ψάρωσα)

Πάντως ειλικρινά ήταν μια όμορφη και ευχάριστη Κυριακή. Μια Κυριακή όπως θα έπρεπε να είναι οι Κυριακές του airsoft.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Firestriker

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #92 στις: 22 Φεβρουαρίου, 2010, 08:04:04 »
Να ευχαριστησω κι εγω με την σειρα μου για την φιλικη συμμετοχη τους κυριους συνχομπυστες  αεροσφαιριστες: "MORFEUS1712",  "HAROTH",  "TAΛΩΝ",  "COUPAS",  & στον νεο παικτη που εφερε ο "STARSCREAM"! Η παρουσια τους και η παρεα τους μας χαροποιησε και ελπιζουμε να τους ξαναδουμε!    Ελπιζω να οξυγονωθηκαν καλα τα πνευμονια τους! Ενα μεγαλο επισης ευχαριστω σε ολα τα μελη της "LOST INFANTRY DIVISION", ηρθαν για την παρουσια & συμμετοχη τους στο πριβε! Δυστυχως μας ελειπαν και οι "MELAS" & "ICEMAN", "PRIMAL" και "PITBULL"!  Παμε για το επομενο....το ιδιο καλα και χαβαλεδιαρικα και περιμενω και τους νεους παικτες _φιλους του μελους μας "MAVERICK"_, οπως και τον νεο παικτη, _φιλο του "ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ"_, που θα μας τιμησουν με την παρουσια τους τοσο στα πριβε παιχνιδια μας, οσο και στο παιχνιδι του Σουνιου!
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Φεβρουαρίου, 2010, 22:29:52 από Firestriker »

Αποσυνδεδεμένος PIT BULL

• Ταγματάρχης
  • *
  • PIT BULL
« Απάντηση #93 στις: 22 Φεβρουαρίου, 2010, 19:57:11 »
STO EPOMENO PRIVE IME SIGURA MESA (bandit)
PIT BULL

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #94 στις: 22 Φεβρουαρίου, 2010, 21:01:11 »
δεν σου ειπα να κανεις 'μοκο' ρε..

εξαφανισου >:(

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #95 στις: 22 Φεβρουαρίου, 2010, 21:06:20 »
θελω και εγω να χαιρετισω την ομαδα μας,να καλοσορισω την φιλικη συμμετοχη των τριων παιδιων.

δυστυχως δεν μπορεσα να παρεβρεθω λογω εργασιων,αλλα στην επομενη ομαδικη φωτο να φροντισει ο φιλος μου και συνιδριτης firestriker  η ομαδα να ειναι πληρης εξαρτησεως και οχι σαν ομαδα ατακτων πολιτοφιλακων
νησου Λεσβου.... :D

o melas θα επιστρεψει δριμυτερος..... ;)

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #96 στις: 22 Φεβρουαρίου, 2010, 22:16:47 »
   Φιλε μου "MELAS", κατα πρωτον: βαλτον τον "PITBULL" στο μεγαλο πιθαρι με την "σαλαμουρα"  οπως τα ειπαμε και τα συμφωνησαμε για την τιμωρια του! Και το κεφαλι μεσα! Αφηνε τον ομως που και που να βγαζει κεφαλι να παιρνει και καμμια ανασα!....Και μην ξεχασεις την πισσα και τα πουπουλα! Και μετα αμολατον...Ολο και καποια στρουθοκαμηλος θα τον ερωτευτει!  
     Κατα δευτερον: η φωτογραφια τραβηχτηκε μετα το τελος των 6 ημιωρων "deathmatch" παιχνιδιων, και αφου ολοι ειχαν βγαλει τις εξαρτησεις τους!  Οσο για τα πριβε....θα ερθουν στο επομενο και αλλοι....νεοι παικτες....Στο πριβε συμμετειχαν φιλικα σε συνολο 4 ηδη ενεργοι ανεξαρτητοι συνχομπιστες αιρσοφτερς οι:  "MORPHEUS1712", "TAΛΩΝ", "HAROTH", & "COUPAS".  Επισης ηρθε και για πρωτη φορα και ενας νεος παικτης μεσω του "STARSCREAM". Συνολο 5 παικτες....Σε περιμενω στα επομενα παιχνιδια απο εδω και εμπρος...
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 07:55:49 από Firestriker »

Αποσυνδεδεμένος YAKUZA 2

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #97 στις: 23 Φεβρουαρίου, 2010, 23:52:31 »
 kalispera (bandit)

Αποσυνδεδεμένος YAKUZA 2

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #98 στις: 23 Φεβρουαρίου, 2010, 23:54:50 »
tasevimu ston fierstriker ;D

Αποσυνδεδεμένος morfeus1712

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #99 στις: 24 Φεβρουαρίου, 2010, 18:12:17 »
καλησπερα και απο μενα παιδια !!!! 
να ευχαριστισω τον starscream που μας καλεσε στο πριβε εμενα και τον ξαδερφο μου (τον ψηλο εκει στην μεση  ;D ) του οποιου ηταν και το πρωτο παιχνιδι του και ειναι υπερ-ευχαριστιμενος ωστε να συνεχησει!!!!  Και φυσικα να ευχαριστισω ολους οσους παραβρεθηκαν εκει για την υποδοχη τους και το παιχνιδι που πραγματικα το απολαυσα!!!! :D ;) ;) 8) !!!
οπως ειπε και ο Ταλων Μια κυριακη για airsoft οπως πρεπει να ειναι καθε κυριακη (και οχι μονο) του airsoft !!!! ;) ;)
Θα ναι μεγαλη μου χαρα και τιμη να ξαναπαιξω παρεα με την Lost Infantry Division και τα υπολοιπα παιδια  8)!!!
Και απο την επομενη και με shotgun χιχιχι (μολις ηρθε) !!!
Καλως σας βρηκα και καλα παιχνιδια να εχουμε απανταχου 8) 8) (bandit)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #100 στις: 24 Φεβρουαρίου, 2010, 19:07:04 »
καλως ηρθες στην παρεα μας.θα σε γνωρισω και απο κοντα συντομα ;)

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #101 στις: 24 Φεβρουαρίου, 2010, 20:49:29 »
καλησπερα και απο μενα παιδια !!!!  
να ευχαριστισω τον starscream που μας καλεσε στο πριβε εμενα και τον ξαδερφο μου (τον ψηλο εκει στην μεση  ;D ) του οποιου ηταν και το πρωτο παιχνιδι του και ειναι υπερ-ευχαριστιμενος ωστε να συνεχησει!!!!  Και φυσικα να ευχαριστισω ολους οσους παραβρεθηκαν εκει για την υποδοχη τους και το παιχνιδι που πραγματικα το απολαυσα!!!! :D ;) ;) 8) !!!
οπως ειπε και ο Ταλων Μια κυριακη για airsoft οπως πρεπει να ειναι καθε κυριακη (και οχι μονο) του airsoft !!!! ;) ;)
Θα ναι μεγαλη μου χαρα και τιμη να ξαναπαιξω παρεα με την Lost Infantry Division και τα υπολοιπα παιδια  8)!!!
Και απο την επομενη και με shotgun χιχιχι (μολις ηρθε) !!!
Καλως σας βρηκα και καλα παιχνιδια να εχουμε απανταχου 8) 8) (bandit)

Αυτα ειναι.....  καλος τον!!!!!!!!! :) :) :)
ειναι περιτα τα λογια οτι θα παιζουμε ολοι μαζι!!!
Οσο για τον ψηλο.... τωρα που πηρε το μικροβιο τελειωσε...
Καλησπερα και απο εμενα στον Yakuza 2
Airsoft = hobby = διασκεδαση
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Φεβρουαρίου, 2010, 20:55:03 από StarScream »

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #102 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 07:59:44 »
Ευχαριστουμε ολους σας πολυ που ηρθατε! Θα χαρουμε να σας ξαναδουμε στα χαβαλεδιαρικα παιχνιδια μας! Καλως τον ΥΑΚΟUΖΑ.....

Αποσυνδεδεμένος apache

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #103 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 18:26:00 »

Αποσυνδεδεμένος JokeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #104 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2010, 22:12:59 »
αν και λιγο αργα  :) να πω ο ψηλος εκει στη μεση ειμαι ΕΓΩ χαϊδευτηκα με λενε Κωστα... ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Starscream για τη προσκληση στο πριβε.... και στα υπολοιπα μελη της ομαδας για το πολυ ζεστο κλιμα που επικρατουσε ειδικα απεναντι μου... σας ευχαριστω που μου κολισατε αυτο το μικροβιο τελευταια το χριαζομουνα :) και μια συγνωμη σε εναν (δε ξερω το ονομα του) που ψιλογαζοθηκε κατω απο τα 10 μετρα (για καλη μου τυχη πανω στο γιλεκο).... θα τα ξαναπουμε συντομα παιδια  (bandit)