Αποστολέας Θέμα: "LOST INFANTRY DIVISION"  (Αναγνώστηκε 240766 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Firestriker

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: "Lost Infantry Division"
« Απάντηση #105 στις: 26 Φεβρουαρίου, 2010, 12:45:53 »
Καλωσοριζουμε τον συνχομπυστα αεροσφαιριστη "JokeR" και τον ευχαριστουμε για το ποσταρισμα, τα καλα του λογια, και την συμμετοχη του στο παιχνιδι οπου πηρε και το "βαπτισμα του πυρος"! Θα χαρουμε να τον ξαναδουμε οποτε του το επιτρεψουν οι υπολοιπες υποχρεωσεις του! 
     Να διευκρινισω εδω (προς αποφυγη παρεξηγησεων), οτι η ομαδα δεν κανει μεσοβδομαδιατικες προπονησεις ουτε αξιωνει απο τα μελη της να ειναι παροντες υποχρεωτικα σε καθε παιχνιδι η' σε καποιο προκαθορισμενο αριθμο παινχιδιων (πριβε η' μη καθε μηνα)! Ο καθενας ερχεται και συμμετεχει οποτε εχει ορεξη και μπορει γιατι σιγουρα υπαρχουν και αλλα πραγματα που μπορει να εχει προγραμματησει μεσα στο Σαββ/κο του! Αυτα και να περναμε πανω απο ολα καλα!...

Αποσυνδεδεμένος apache

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #106 στις: 26 Φεβρουαρίου, 2010, 17:02:34 »
αν και λιγο αργα  :) να πω ο ψηλος εκει στη μεση ειμαι ΕΓΩ χαϊδευτηκα με λενε Κωστα... ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Starscream για τη προσκληση στο πριβε.... και στα υπολοιπα μελη της ομαδας για το πολυ ζεστο κλιμα που επικρατουσε ειδικα απεναντι μου... σας ευχαριστω που μου κολισατε αυτο το μικροβιο τελευταια το χριαζομουνα :) και μια συγνωμη σε εναν (δε ξερω το ονομα του) που ψιλογαζοθηκε κατω απο τα 10 μετρα (για καλη μου τυχη πανω στο γιλεκο).... θα τα ξαναπουμε συντομα παιδια  (bandit)
καλως τον joker τον χαδιαρη........ (mooning) (mooning) (mooning) :o

Αποσυνδεδεμένος JokeR

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #107 στις: 26 Φεβρουαρίου, 2010, 17:15:12 »
αν και λιγο αργα  :) να πω ο ψηλος εκει στη μεση ειμαι ΕΓΩ χαϊδευτηκα με λενε Κωστα... ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Starscream για τη προσκληση στο πριβε.... και στα υπολοιπα μελη της ομαδας για το πολυ ζεστο κλιμα που επικρατουσε ειδικα απεναντι μου... σας ευχαριστω που μου κολισατε αυτο το μικροβιο τελευταια το χριαζομουνα :) και μια συγνωμη σε εναν (δε ξερω το ονομα του) που ψιλογαζοθηκε κατω απο τα 10 μετρα (για καλη μου τυχη πανω στο γιλεκο).... θα τα ξαναπουμε συντομα παιδια  (bandit)
καλως τον joker τον χαδιαρη........ (mooning) (mooning) (mooning) :o
χεχε  (headbang) (headbang)

Αποσυνδεδεμένος morfeus1712

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #108 στις: 26 Φεβρουαρίου, 2010, 18:12:25 »
αν πηρε λεει το "βαπτισμα του πυρος" ???  χεεχχεχε απο το ενα μετρο στο μπουτι καλα το πηρε!!! καλως ηρθε στο hobby Joker (ξαδερφε) !!!
καλες   guner gun39 fire2 fire3 gun10 sniper 292 shotgun να εχεις!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος JokeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #109 στις: 26 Φεβρουαρίου, 2010, 21:30:43 »
κυριε μορφεα ετσι και παιξουμε παλι στην ιδια ομαδα να ξερεις θα ειμαι πισω σου... θα σε  gun39 και θα σου λεω sorry κατι επαθε το οπλο μου και χχανει στο σημαδι  (finger) (finger) (finger) αντε παιδια με το καλο και το επομενο ματσακι  (bandit) (bandit)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #110 στις: 28 Φεβρουαρίου, 2010, 18:13:46 »
γεια χαρα και απο μενα  ;)

Αποσυνδεδεμένος JokeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #111 στις: 28 Φεβρουαρίου, 2010, 20:03:56 »
λοιπον να πω καταρχας περαστικα στο κ.Γιαννη για το ξαφνικο τραυματισμο του στο παιχνιδι σιδερενιος να ναι.... οσο για το παιχνιδι εξαιληχτικε πολυ ωραια υστερα(παροτι ημασταν ξενερωμενοι απο το το τραυματισμο) μαρεσε παρα πολυ το παιχνιδι και ητανε πραγματικα πολυ ωραια προετημασια για το Σουνιο...
Sounio we are cominggggggg (smoke)

Αποσυνδεδεμένος YAKUZA 2

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #112 στις: 28 Φεβρουαρίου, 2010, 20:18:58 »
PERASTIKA STON GIANNI  :( shotgun

Αποσυνδεδεμένος VELOUXIOTIS

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #113 στις: 28 Φεβρουαρίου, 2010, 22:36:16 »
Περαστικα στον Γιαννη!!!!!!!!!! Σιδερενιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lost infantry division

Αποσυνδεδεμένος apache

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #114 στις: 01 Μαρτίου, 2010, 23:20:11 »
σιδερενιος δυνατος ο μεγαλος αρχηγος......παλι με χρονια με καιρους παλι μαζι μας θαναι.......... 8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος Firestriker

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #115 στις: 02 Μαρτίου, 2010, 13:18:54 »
O FIRESTRIKER IS BACK AGAIN!!!!!!....Παικταραδες της "Lost Infantry Division", ειμαι ενταξει και πισω στο σπιτι! Δεν μου εσπασε τιποτα απολυτως!....Αποδεικνυωντας ετσι οτι για την ωρα ειμαι ατρωτος απο κατι κωλογουβες και λακουβες!!!.....  Σας ευχαριστω ολους σας για τις ευχες σας!!!...Θα παρευρεθω οπωσδηποτε στο παιχνιδι του Σουνιου χωρις ομως να μπορω να παιξω! Απλα η παρουσια μου εχει ρολο εμψυχωσης της ομαδας! Οι WALLACE & APACHE, πιθανως, θα με φερουν στο πεδιο! Θελω να ευχαριστησω τους STARSCREAM, GAS, OYK-4, GRUMPY, JOKER, MORPHEUS1712, καθως και τους υπολοιπους συνχομπιστες παικτες για την βοηθεια που μου παρειχαν σε πραγματικες συνθηκες "MEDIC"! Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τις ευχες σας!

Υ.Γ: Ο "JOKER" ειναι πλεον μελος της "LOST INFANTRY DIVISION". Τον καλωσοριζουμε...
« Τελευταία τροποποίηση: 04 Μαρτίου, 2010, 22:56:39 από Firestriker »

Αποσυνδεδεμένος JokeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #116 στις: 02 Μαρτίου, 2010, 15:07:37 »
 :D θα μας κανει τη τιμη ο LEADER μας να παρευρεθει στο παιχνιδι του σουνιου μονο και μονο για να εμψυχωσει την ομαδα και ας ειναι και τραυματιας.... ευχαριστουμε πολυ..

Αποσυνδεδεμένος OYK4

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #117 στις: 02 Μαρτίου, 2010, 17:55:32 »
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΞΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #118 στις: 02 Μαρτίου, 2010, 18:31:42 »
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΞΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ  :o :o :o :o :o :o :o :o
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Τασος postαρε.....  Θεος....

Αποσυνδεδεμένος morfeus1712

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #119 στις: 03 Μαρτίου, 2010, 16:05:13 »
αχαχαχαχααχα!!!!!
 guner 292 shotgun drinking uzi fire2 gun39  !!!