Αποστολέας Θέμα: "LOST INFANTRY DIVISION"  (Αναγνώστηκε 240792 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ~EDGE Airoft Team~
Απ: "Lost Infantry Division"
« Απάντηση #120 στις: 03 Μαρτίου, 2010, 20:15:27 »
Ο Τασος postαρε.....  Θεος....
Θεοί είστε όλοι εδώ και 8 σελίδες τώρα. Του off-topic.  ;D ;D

Υ.Γ: Ειλικρινά!

Υ.Γ 2: Μπορείτε να ζητήσετε από το διαχειριστή δικό σας κομμάτι του φόρουμ που θα το βλέπετε μόνο εσείς, και θα μπορείτε να συζητάτε ότι θέλετε.
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Μαρτίου, 2010, 20:25:50 από Atsalakotos »

Αποσυνδεδεμένος Firestriker

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #121 στις: 03 Μαρτίου, 2010, 21:11:15 »
Ειμαστε χαβαλεδες ολοι μας της LOST INFANTRY DIVISION,  και  δεν το κρυβουμε και δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα να βλεπουν οτι γραφουμε και οποιοι αλλοι θελουν , αρκει και αυτοι να ειναι χαβαλεδες και εξω καρδια καλοπροαιρετοι ανθρωποι....Τι να μας πουν τα πριβε φορουμ????....Το ζητησαμε καποτε....δεν εγινε....Ε, τι να κανουμε, να κατσουμε και να σκασουμε?????....

ΟΥΚ-4 (ΤΑΣΟΣ)....καλως ηρθες στο φορουμ φιλε...

Kαλωσοριζουμε στην ομαδα και τον παικτη "MORPHEUS1712".
« Τελευταία τροποποίηση: 07 Μαρτίου, 2010, 23:34:39 από Firestriker »

Αποσυνδεδεμένος gas (dc)

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #122 στις: 09 Μαρτίου, 2010, 12:13:15 »
την καλημέρα μου σε όλους

Μελάς την χειρολαβή την έβαλα από σήμερα μέσα στην τσάντα μην την ξανά ξεχάσω στο επόμενο παιχνίδι θα την έχεις  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #123 στις: 09 Μαρτίου, 2010, 14:57:06 »
good... :D

Αποσυνδεδεμένος JokeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #124 στις: 10 Μαρτίου, 2010, 00:42:58 »
πειτε μου τι δε σας αρεσει στο avatar μου για να το διορθωσω.... καθε σχολειο δεκτο...

Αποσυνδεδεμένος VELOUXIOTIS

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #125 στις: 14 Μαρτίου, 2010, 19:02:06 »
πολυ καλο φιλε μου!!
Lost infantry division

• Υπολοχαγός
  • *
LOST INFANTRY DIVISION!!!
« Απάντηση #126 στις: 14 Μαρτίου, 2010, 22:09:32 »
Nα ευχαριστησω για την δυναμικη συμμετοχη τους στο σημερινο παιχνιδι στο Σουνιο, (οπου ο "STARSCREAM" πηρε το βαπτισμα του διοργανωτη), τους παικτες της "LOST INFANTRY DIVISION": "MELAS", "APACHE", "STARSCREAM", "ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ", "GRUMPY", "OYK-4", "GAS", "THUNERHORSE", "JOKER", "MORHEUS1712". Σας ευχαριστω για την μαχητικη παρουσια σας....Παμε δυνατα για τα επομενα...."FIRESTRIKER"....

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #127 στις: 14 Μαρτίου, 2010, 23:14:02 »
Ζητώ συγνώμη διότι δεν θυμάμαι το όνομα του φίλου(θα φροντίσω να το μάθω και σίγουρα θα το αναφέρω).

Αλλά θέλω να του πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για κάθετι που πρόσφερε, στον φίλο μου Λάζαρο που για πρώτη φορά ήρθε να δεί το χόμπυ μας και έφυγε καταενθουσιασμένος, όχι μόνο από αυτό που είδε και έπαιξε έστω για λίγο, αλλά και από τον τρόπο και την συμπεριφορά των ανθρώπων που συνάντησε.

Ειλικρινά ευχαριστώ.

Τάλων.

Υ.Γ. Εννοείτε ότι ήταν παιδί από τους Lost.
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Μαρτίου, 2010, 23:16:11 από Τάλων »
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #128 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 21:00:11 »
Ζητώ συγνώμη διότι δεν θυμάμαι το όνομα του φίλου(θα φροντίσω να το μάθω και σίγουρα θα το αναφέρω).

Αλλά θέλω να του πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για κάθετι που πρόσφερε, στον φίλο μου Λάζαρο που για πρώτη φορά ήρθε να δεί το χόμπυ μας και έφυγε καταενθουσιασμένος, όχι μόνο από αυτό που είδε και έπαιξε έστω για λίγο, αλλά και από τον τρόπο και την συμπεριφορά των ανθρώπων που συνάντησε.

Ειλικρινά ευχαριστώ.

Τάλων.

πεσ τα ,γιατι καποιοι 'ανωνυμοι' λεκτορες πανε να βγαλουν βρωμα για την LOST ;)

Αποσυνδεδεμένος gas (dc)

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #129 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 21:16:00 »

Ειλικρινά ευχαριστώ.

Τάλων.

πεσ τα ,γιατι καποιοι 'ανωνυμοι' λεκτορες πανε να βγαλουν βρωμα για την LOST ;)

νάσε καλά Κώστα με λένε να είχα  δεύτερο  όπλο  περίσσευμα θα του το έδινα να παίξει ελπίζω να του άρεσε με sidearm  ;)

Μελάς επλίζω να κανεις πλακα δεν νομίζω να έχει να πει κάποιος κάτι για την συμπεριφορά όλον τις ομάδας μας  ???

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #130 στις: 15 Μαρτίου, 2010, 23:03:11 »
Exει δικιο φιλε μου Κωστα "GAS", o φιλος μας ο Κωστας "MELAS"!.....Δυστυχως (γι' αυτους), καποιοι ασχολουνται με εμας και δεν εχουν καθολου επιπεδο! Τους λυπαμαι! Ειμαστε μια ομαδα οπου απο περσι τον Απριλιο, εχουμε κερδισει τον σεβασμο και την εκτιμηση σωστων παικτων και ομαδων (παλιοτερων και νεωτερων). Υπαρχουν και σχετικα posts για αυτο! Δεν μπορουν να το χωνεψουν οτι πλεον ειμαστε πολυμελης ομαδα και οτι ολοενα και αυξανονται τα μελη μας! Δεν μας απασχολει να μας συμπαθουν ολοι μεσα στην κοινοτητα!

Υ.Γ: Νεωτερη ενημερωση. Αυτοαποκαλυφτηκε ο "πονηρος", λασπολογος και ηταν ο "HELLISTAS" των "HELL RECKIES". Ηταν παρων στο συμβαν στο Σουνιο. Και να σκεφτειτε οτι αυτος μας εδινε ευχες για καλο ξεκινημα στην ομαδα που στηναμε με τον "ΜΕLAS", και για το ποσο καλοι παικτες ημασταν οταν παιζαμε μαζι του στα παιχνιδια στο Hotel.
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Μαρτίου, 2010, 02:06:01 από Firestriker »

Αποσυνδεδεμένος SAPPER

• Ταγματάρχης
  • *
  • Si Vis Pacem Para Bellum
« Απάντηση #131 στις: 06 Απριλίου, 2010, 16:28:26 »
Μην μασάτε παιδιά όλοι ξέρουμε ποιοι είναι ποιοι, αντί να βγούνε να ζητήσουν συγνώμη για όλα αυτά που έχουν κάνει έχουν μάθει να ζητάνε και τα ρέστα και να ρίχνουν ευθύνες σε όλους τους άλλους για να αποπροσανατολίσουν τους υπολοίπους.

Αν ποτέ τα βάλεις με κάποιον από αυτούς θα σε βγάλουν αθάνατο, επικίνδυνο, κλέφτη και στα παιχνίδια η στο φόρουμ θα σε βγάζουν τρελό και θα σε σνομπάρουν, ευτυχώς ώμος γιατί είναι πολύ λίγοι και έχουν μείνει μόνοι τους.

Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι και δεν μπορούνε να τα μαζέψουν ούτε να αλλάξουν τα γεγονότα, υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογες ομάδες να ασχολούμαστε.
Το μόνο που τους αξίζει είναι η αδιαφορία μας πλέον.

Όταν έλεγε ο Dimitrios για ελιτιστές και φαντασμένους είχε δίκιο τελικά έπρεπε να ξυπνήσουμε από τότε.

Όπως έγραψε και ο μέγας προβοκάτορας Helistas "αποκάλυψη τώρα"  :D :D :D (mooning) τρομάρα του αποκάλυψε τα χάλια τους και τίποτε άλλο.

Έγιναν πανελλαδικός ρόμπες με τα καμώματα τους...

Αποσυνδεδεμένος Myrmidon

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #132 στις: 21 Απριλίου, 2010, 20:57:42 »
Παιδιά καλησπέρα σας και από εμένα. Αργύρης ονομάζομαι και σήμερα είχα την τύχη να γνωρίσω ένα από τα μέλη σας. Τον Grumpy. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την συμπεριφορά του και αν όλη η ομάδα σας λειτουργεί σε αυτό το κλίμα τότε εγώ θα σας πω ένα ΜΠΡΑΒΟ με όλη τη σημασία της λέξης και ελπίζω να μείνετε πάντα έτσι. Ελπίζω να καταφέρω σε κάποια στιγμή να έρθω σε κάποιο παιχνίδι και να γνωριστούμε.
Τέλος να ευχαριστήσω τον Grumpy για την υπομονή του και την κατανόηση που έδειξε.
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος grumpy

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #133 στις: 22 Απριλίου, 2010, 19:27:04 »
Παιδιά καλησπέρα σας και από εμένα. Αργύρης ονομάζομαι και σήμερα είχα την τύχη να γνωρίσω ένα από τα μέλη σας. Τον Grumpy. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την συμπεριφορά του και αν όλη η ομάδα σας λειτουργεί σε αυτό το κλίμα τότε εγώ θα σας πω ένα ΜΠΡΑΒΟ με όλη τη σημασία της λέξης και ελπίζω να μείνετε πάντα έτσι. Ελπίζω να καταφέρω σε κάποια στιγμή να έρθω σε κάποιο παιχνίδι και να γνωριστούμε.
Τέλος να ευχαριστήσω τον Grumpy για την υπομονή του και την κατανόηση που έδειξε.
   παιδια το παληκαρι ειναι φοιτητης απο κυπρο.και πουλησα σε φιλο του στην κυπρο το μ4 μου. θα ηθελα αν γινεται να ερχεται στα παιχνιδια μαζι μας γιατι δεν εχει πολλες γνωριμιες  στο χωρο του airsoft.
Lost infantry division

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #134 στις: 22 Απριλίου, 2010, 22:02:04 »
Και τι ρωτας???????Την κυριακη παμε για παιχνιδι ολοι μαζι!!! fire3