Αποστολέας Θέμα: Σχετικα με την επομενη σηναντηση Ελευσινα  (Αναγνώστηκε 15963 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SofII

• Λοχίας
  • *
Γεια σας παιδια,δεν πανε 2 βδομαδες που πειρα οπλο και μασκα και λεω να ερθω με εναν φιλο το σαββατο 14-5 αν πατε, αλλα δεν εχουμε στολες πειραζει να ερθουμε με φορμουλες?

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Σχετικα με την επομενη σηναντηση Ελευσινα
« Απάντηση #1 στις: 12 Μαΐου, 2011, 20:02:01 »
καλη αρχη! Αν χαζεψεις λιγο τις φωτο και τα τοπικ,θα παρατηρησεις οτι πολυς κοσμος παιζει με κανονικα ρουχα !!!
Υπαρχουν μερικα παιχνιδια αν δεις τα ποστ που λενε οτι επιτρεπονται συγκεκριμενες ενδυμασιες για τις αναγκες του Χ,Ψ σεναριου...  Αλλα κατα βαση θα δεις οτι δεν υπαρχει προβλημα...
Δεν εχεις παρα να περιμενεις την επομενη συναντηση που θα διοργανωθει και να δεις τι προκειται να ζηταει ο εκαστοτε διοργανωτης.

Αποσυνδεδεμένος blade

• Λοχαγός
  • *
  • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
« Απάντηση #2 στις: 12 Μαΐου, 2011, 22:21:01 »
Φιλε μου αμα βαλεις φορμουλα λογικα θα βαλεις και αθλητικο παπουτσι....ετσι δεν ειναι? Αμα πας για χαβαλε μπορεις να βαλεις (με δικια σου ευθυνη) αλλα θελει μεγαλη προσοχη γιατι μπορει να σου γυρισει το ποδι (Χτυπα ξυλο):o :o :o....Αμα ομως βρεθεις σε καποιο σεναριο τοτε το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ :'( :'( :'(.....καλη αρχη και καλα παιχνιδια και παντα με προσοχη

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 12 Μαΐου, 2011, 22:52:55 »
Αμα ομως βρεθεις σε καποιο σεναριο τοτε το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ :'( :'( :'(.....καλη αρχη και καλα παιχνιδια και παντα με προσοχη
αυτο δεν το ξερα :S

Palladin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: 12 Μαΐου, 2011, 23:46:45 »
Ας μη γινόμαστε τόσο αυστηροί ρε παιδιά... Δε γίνεται να λέμε από τη μία "πάρε ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα όπλο και έλα" και από την άλλη να αρχίζουμε τα "μη αυτό" και "μη εκείνο"... Εγώ θα 'λεγα καλό θα ήταν να φοράτε ορειβατικό μποτάκι ή άρβυλο ή κάποιο παπούτσι τέλος πάντων που να συγκρατεί τον αστράγαλο... Υπάρχει όμως και η περίπτωση, όπως σε κάποια σενάρια, που ο διοργανωτής ζητάει full εξοπλισμό ΚΑΙ άρβυλα οπωσδήποτε, εκεί απλά δεν πάει όποιος δεν έχει... Εγώ για 1 χρόνο πήγαινα με τα ορειβατικά μου μέχρι να πάρω tactical άρβυλα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ας μη ξεχνάμε ότι οι παραλλαγές και τα άρβυλα έχουν ένα αρκετά σεβαστό κόστος το οποίο για κάποιον που ξεκινάει μπορεί να είναι δυσβάσταχτο μαζί με όλα τα υπόλοιπα. FYI άρβυλα (tactical, όχι του στρατού) μπορείτε να βρείτε από ~50 ευρώ σε δερματίνη με σχετικά καλή ποιότητα.

Πάντα φιλικά
Palladin

Αποσυνδεδεμένος SofII

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 13 Μαΐου, 2011, 07:39:58 »
ok παιδια ευχαριστω