Αποστολέας Θέμα: G36C  (Αναγνώστηκε 10053 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Fantomas

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Εἶσ’ Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς
G36C
« στις: 14 Μαΐου, 2011, 16:17:05 »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΥΛΑΩ ΕΝΑ G36C ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΡΑΙΛ ΣΤΟ ΠΛΑΙ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΣΤΟ 320-323 fps ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΛΟΓΟ ΑΓΟΡΑΣ Μ16.ΔΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ red dot ΤΟΥ.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΝ ΤΙΜΟΥΛΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣAΣ!!!
Δεν φοβάμαι ένα στρατό λιονταριών που διοικούνται από ένα πρόβατο. Φοβάμαι ένα στρατό προβάτων που τα διοικεί ένα λιοντάρι.

Αποσυνδεδεμένος yiannisM

• Λοχαγός
  • *
  • pio tactical pethaineis.....
Απ: G36C
« Απάντηση #1 στις: 15 Μαΐου, 2011, 19:48:08 »
fantoma φιλε μου καλε
θα μου επιτρεψεις να σου κανω μια μικρη παρατηρηση με ολη την καλη διαθεση και χωρις ιχνος ειρωνιας απεναντι σου.

αν εβαζα μια αγγελια η οποια θα ελεγε  --- πουλαω αμαξι χρωματος μπλε με λιγα χιλιομετρα κτλ κτλ κτλ δεν ειναι λογικο να με ρωτησες
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ?

ξαναλεω οτι δεν το ποσταρω αυτο για να σου την "πω" απλα επειδη τον τελευταιο καιρο βλεπω πολλες αγγελιες οι οποιες λενε οτι πουλανε "οπλο" χωρις να λενε μαρκα-φωτογραφιες κτλ.

και παλι συγνωμη φιλε μου για την παρατηρηση.
φιλικα ΠΑΝΤΑ
Γιαννης
A.K.A---- MILF.sim.dragon
               YiannisM
               yiannis236

Αποσυνδεδεμένος Fantomas

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 15 Μαΐου, 2011, 20:20:40 »
Aδελφέ έχεις δίκιο είναι ένας σημαντικός παράγοντας που έχω ξεχάσει να προσθέσω.Το όπλο είναι τις ASG!!!

Δεν φοβάμαι ένα στρατό λιονταριών που διοικούνται από ένα πρόβατο. Φοβάμαι ένα στρατό προβάτων που τα διοικεί ένα λιοντάρι.

Αποσυνδεδεμένος Fantomas

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 17 Μαΐου, 2011, 22:45:17 »
το red dot να κλειδωθεί!!!

Αποσυνδεδεμένος Fantomas

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 18 Μαΐου, 2011, 21:26:07 »
[move]νέα τιμούλα για το "οπλακι" στα 130ευρώ[/move]