Αποστολέας Θέμα: UPDATE homeairsofter  (Αναγνώστηκε 17538 φορές)

Αποσυνδεδεμένος homeairsofter

• Λοχίας
  • *
UPDATE homeairsofter
« στις: 24 Μαΐου, 2011, 02:16:05 »
Πωλούνται τα εξής όπλα AIRSOFT  αγορασμένα όλα κατά την περίοδο 2009-2010   καινούρια/ στο κουτί τους, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κανένα παιχνίδι γιατί απλά δεν έχω συμμετάσχει  σε κανένα παιχνίδι, έχουν ρίξει μόνο μερικές δοκιμαστικές βολές. Αγοράστηκαν κυρίως για λόγους συλλογής και … φωτογράφησης. Πωλούνται λόγω αλλαγής  hobby.

A&K  SR-25  LONG AEG μαζί 4 μαύρα και 4 woodland  handguard μαζί  μπαταρίες και φορτιστής  150 ευρώ    στο κουτί του.

CLASSIC ARMY  8-A  SL-8  AEG  στο κουτί του +μπαταρίες και φορτιστής  +hi-cap  magazine G 36   250 ευρώ NEA TIMH 200 EURO

DBOYS M-4  CQB  AEG 150 ευρώ  στο κουτί περιέχονται μπαταρίες φορτιστής 2 handguard  και αορτήρας μονού σημείου (one point sling).150 εύρω.

WELL L96 ARTIC WARRIOR  160 ευρώ  με δίποδα στο κουτί του, kit  αύξησης στα 550 fps στο κουτί του 20 ευρώ άλλη  οφθαλμίδα (rifle scope) 4-16 x50 φωτιζόμενη red green με δαχτυλίδια στο κουτί της 50 ευρώ   όλα μαζί 160 ευρώ.

GING GONG   BAR-10 G  στο κουτί του 150 ευρώ. NEA TIMH 100 EURO

WELL SR2   50 ευρώ

TOKYO MARUI  USP  ηλεκτροκίνητο στο κουτί του.Μπαταρίες φορτιστής ,μετατροπέας από 110 σε 220V shooting  target  με δυχτι   TOKYO MARUI  Αποφορτιστης  TOKYO MARUI   όλα 120 ευρώ. NEA TIMH 100 EURO

KSC  GLOCK 17 αερίου  blowback metal slide τιμή: 100 ευρώ.

Σκοπευτικο  AGOG  4X32 με σταυρόνημα στο κουτί του. 50 ευρώ

CLASSIC ARMY      SVD  Gun Bag    40    ευρώ.       

fortistis kai bataria ni-mh 9.6 V 1200mAh 20 euro                 

.  Επικοινωνία μέσω PM
« Τελευταία τροποποίηση: 09 Ιουνίου, 2011, 23:05:14 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: homeairsofter
« Απάντηση #1 στις: 24 Μαΐου, 2011, 11:41:28 »
καλησπερα!! με ενδιαφερει το WELL SR2
εχεις p.m
ευχαριστω! :)
« Τελευταία τροποποίηση: 24 Μαΐου, 2011, 11:57:22 από KRATOS »

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 24 Μαΐου, 2011, 13:43:58 »
Έχεις Π.Μ.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 30 Μαΐου, 2011, 01:31:06 »
nees times

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
Απ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ homeairsofter
« Απάντηση #4 στις: 30 Μαΐου, 2011, 05:28:21 »
Καλημέρα,

έχεις ΡΜ για το SR25...

Vaszi bacsi.

• Λοχίας
  • *
Απ: UPDATE homeairsofter
« Απάντηση #5 στις: 05 Ιουνίου, 2011, 15:55:38 »
UPDATE

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #6 στις: 06 Ιουνίου, 2011, 01:28:19 »
Ο εν λόγω κύριος είναι αξιόπιστος και συνεργάσιμος. Η συναλλαγή μας ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα σε ένα απόγευμα.

Καλή τύχη με τα υπόλοιπα αντικείμενα σου,

Vaszi.

Αποσυνδεδεμένος waka man

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 07 Ιουνίου, 2011, 15:05:13 »
εχεις πμ και από μενα

Αποσυνδεδεμένος liongreek

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 09 Ιουνίου, 2011, 17:33:58 »
Ο εν λόγω κύριος είναι αξιόπιστος και συνεργάσιμος. Η συναλλαγή μας ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα σε ένα απόγευμα.

Καλή τύχη με τα υπόλοιπα αντικείμενα σου,

Vaszi.

Συγνώμη για την παρέμβαση, σε άλλο forum στο οποίο έχει αναρτήσει την ίδια αγγελία, έχω στείλει για κάποια αντικείμενα πμ πριν αρκετές μέρες και δεν έλαβα απάντηση, απλά είδα το αντικείμενο που ζήτησα διεγραμμένο μετά από μέρες. Με την υποψία μήπως δεν έλαβε το πμ, ξαναέστειλα για άλλο αντικείμενο, ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις δημόσια στο νήμα που είχε ανοίξει για την έλλειψη επικοινωνίας.

Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Παρά το ευγενικό "ξεφώνημα", απλά δεν εδέησε να απαντήσει, και λίγες μέρες μετά απλά διέγραψε το αντικείμενο που είχα ζητήσει.

Έχω συμμετάσχει, επιτυχώς και όχι, σε μυριάδες online αγοραπωλησίες. Κάποιοι αρνήθηκαν να πουλήσουν για τον οποιοδήποτε λόγο, αλλά ποτέ δεν παρέλειψαν να με ενημερώσουν ως αγοραστή για τις προθέσεις τους.

Αν ο εν λόγω πωλητής θεωρεί ότι απλά επιλέγει σε ποιον θα πουλήσει την πραμάτεια του και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους υπόλοιπους, είναι τουλάχιστον ανάγωγος και αφερέγγυος, με ιδιαίτερη επιείκια στις εκφράσεις μου.

Αν συμβαίνει κάτι άλλο, δηλώνω δημόσια ότι θα προβώ σε ανασκευή των παραπάνω με την απαραίτητη συγνώμη. Εδώ δεν είναι δικαστήριο, τα πμ πάντως υπάρχουν για όλους.

Αυτά ως εμπειρία.

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 09 Ιουνίου, 2011, 22:15:10 »
+1 στα ανωτέρω του Liongreek

Θα δείτε ότι έχω ποστάρει για ΠΜ αλλά και εγώ απλά είδα να διαγράφεται το αντικείμενο χωρίς ούτε μια απάντηση.

Για καλό και για κακό έπλυνα τα πόδια μου, μήπως βρώμαγαν και για αυτό δεν πήρα ούτε μια απάντηση.  ;D
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.