Αποστολέας Θέμα: Kalasnikov  (Αναγνώστηκε 22216 φορές)

Αποσυνδεδεμένος christophoros

• Δεκανέας
  • *
Kalasnikov
« στις: 12 Ιουνίου, 2011, 17:23:13 »
Γεια σαε παιδιά
εδώ και καιρό το φιλοσοφώ να αγοράσω ένα ηλεκτρικό kalasnikov και με ενθουσιάζει περισότεροτο ότι όλη μου η παρέα θέλει να πάρει από ένα διαφορετικό όπλο ώστε να φτιάξουμε την δική μας ομάδα.
 Θα ήθελα να με συμβουλέψετε για τις πιο κατάληλες μάρκες για προτάρηδες. Μόλις απολυθώ από τον στρατό(σε 2 μήνες) θα διαθέσω περίπου 300ε για ένα τέτοιο όπλο. Από ότι έχω δει από δική μου έρευνα καλή και φθηνή μάρκα για ηλεκτρικά αεροβόλα είναι η cybergun.
 Εσείς τι λέτε;

Αποσυνδεδεμένος Ghost Raider

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Απ: Kalasnikov
« Απάντηση #1 στις: 13 Ιουνίου, 2011, 18:03:17 »
Tokyo Maruri , G&G , Clasic Army , Cberguns , Cyma Γενικος να πας σε ιαπονικο και οχι κινεζικο .Με την σειρα που στα εγραψα κατα την γνομη μου το ποιο καλο και μετα τα λιγοτερο καλα .

Αποσυνδεδεμένος christophoros

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 15 Ιουνίου, 2011, 16:48:57 »
φίλε ghost rider ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο, εκτός απο την εμφάνιση έχει κάποια διαφορά ένα ακ47 από ένα m4 ας πούμε(πάντα μιλάμε για αεροβόλα).

Αποσυνδεδεμένος agent 47

• Αρχιλοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #3 στις: 15 Ιουνίου, 2011, 17:06:57 »
Τα kalasnikov της classic army ειναι ποιοτικα πολυ υποδεαιστερα των κινέζικων εταιριών.
Αν σκοπεύεις να διαθέσεις ένα αξιοσέβαστο ποσό μόνο για το aeg τότε πάς τυφλά για Tokyo Marui και μετά να αγοράσεις τα παρελκόμενα, αν από την άλλη τα 300 ευρώ θές να συμπεριλαμβάνουν γεμιστήρες, αορτήρες και ίσως αν φτάνουν για κανένα σκοπευτικό βοήθημα τότε πήγαινε στα cybergun ή cyma.
Εγώ πάντως θα έδινα πόντο παραπάνω στην cyma η οποία φημίζεται για τα kalasnikov της, αλλά και ως ιδιοκτήτης ενός cyma aims 050a θα σε συμβούλευα να κινηθείς προς αυτήν την επιλογή αν δεν επιλέξεις να πάρεις tokyo marui.
If you can't beat them
DIE TRYING!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #4 στις: 15 Ιουνίου, 2011, 19:42:27 »
Να προσθέσω και εγώ στην κουβέντα σας.

Μια ουσιαστική διαφορά είναι οτι τα περισσότερα ΑΚ φιλοξενούν την μπαταρία τους ή στην «ράχη» ή στο κοντάκι (όταν διαθέτει) του AEG.
Αν είναι στην ράχη τότε υποχρεωτικά είναι τύπου Stick battery.
Στην άλλη περίπτωση (κοντάκι) υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης μέχρι και large type battery.

Stick battery:

Large type battery:

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 15 Ιουνίου, 2011, 23:30:40 »
Βασική διαφορά το ένα έχει ver.II gearbox το άλλο ver.III

Με το + για εμενα το III (ΑΚ) γιατί ότι δοκιμη και να χρειαστείς κάποια στιγμή(συνήθως σύντομα) είναι  πιο εύκολο να το κανεις επειδή το μοτέρ είναι κουμπωμένο με το gearbox.

Επίσης σε ΑΚ λόγο κατασκευής πχ το ΑΚ-47s συγκριτικά με ένα M-4 το ΑΚ έχει 10cm μεγαλύτερη εσωτερική κάννη στο ίδιο μήκος σε σχέση με το M-4 με ότι αυτό συνεπάγεται στην βολή σου.
Επίσης κατασκευαστικά το ΑΚ είναι πιο σταθερή πλατφόρμα μεταξύ σώμα και εξωτερικής κάννης.

Αυτά για αρχή
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος Ghost Raider

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 24 Ιουνίου, 2011, 03:12:34 »
Παιδιά θα συμφωνήσω μαζί σας 100 % ΑΚ και ξερό ψωμί .Ακόμα και το Cyma AK 120 euros είναι καταπληκτικό και μεγάλο χρόνο ζωής  .Μου έχει πέσει μου εχει ξαναπέσει και ακόμα εκεί ρίχνει στα 350 fps ~ χωρίς καμία μετατροπή .Ακόμα και η μπαταρία του αν και μικρή δεν μου έχει τελειώσει ποτέ.Μονο οι γεμιστήρες του ΑΚ είναι λίγο καταραμένοι.Εκτος αν πας σε auto feed γεμιστήρα που τα σπάει .

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 16 Αυγούστου, 2011, 18:01:13 »
tokyo marui , ak

Αποσυνδεδεμένος vagorif

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 24 Οκτωβρίου, 2011, 22:30:48 »
Mono mhn agoraseis ena kinezikhs markas..... soy synistw : tokyo marui, cybergun , ... Ta kalytera airsoft ftiaxnodai iapwnia kai isws hong kong

Αποσυνδεδεμένος vagorif

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 24 Οκτωβρίου, 2011, 22:52:18 »
Epishs xexasa na su pw gia ta king arms....den eimai sigouros oti yparxei ak47 king armas alla psakto  ;)

Αποσυνδεδεμένος alphacharlie

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #10 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 03:14:22 »
Επιτρεψτε μου να μην συμφωνησω για τα κινεζικα.Ναι,μπορει να μην τα πουλαει κανεις με εγγυηση,ναι μπορει να μην τα εχουν πολλοι σε μεγαλη εκτιμηση,αλλα ειναι ολα σε σχεση παντα με την τιμη,και η τιμη τους ειναι super για αυτο που παιρνεις.
Αυτη την στιγμη εχω 6 οπλα,4 κινεζικα,1 της ICS και 1 VFC. Tα κινεζικα δεν μου εχουν βγαλει κανενα προβλημα ενω τα αλλα 2 εχω σχεδον βαρεθει να τα πηγαινω για σερβις.Προσφατα αγορασα ενα electric blowback Καλασνικοφ της APS (κατασκευαζονται στην Κινα για λογαριασμο μιας εταιριας απο το Hong Kong...) και ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα οπλα που ειχα ως τωρα (παιζω airsoft απο το 1998).
Α,και κατι ακομα.Αν σε ενδιαφερει το υλικο κατασκευης,τα περισσοτερα κινεζικα ειναι full metal.

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #11 στις: 05 Δεκεμβρίου, 2011, 22:50:08 »
Ανάλογα τα όπλα, μερικά κινέζικα είναι καλά. Στα AK series οι κινέζοι σύμφωνα με τους περισσότερους χρήστες AK σκίζουν σε σχέση τιμής απόδοσης (και όχι μόνο) αναφερόμενοι κυρίως στην Cyma. Και Cybergun να πάρεις είναι πολύ καλά τα AK της. Από ότι ξέρω τα AK της Cybergun είναι τα περισσότερα Licensed παραγωγή από εργοστάσια της CYMA οπότε λογικά θα είναι αρκετά ίδια, ίσως ν'αλλάζουν στα μηχανικά μέρη ελάχιστα.
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #12 στις: 06 Δεκεμβρίου, 2011, 12:17:43 »
mακρια απο τα cyber gun...

εχω και cyma εχω και cyber gun...

το cyma ειναι ανωτερο σε ΟΛΑ!!!
θες σε μεταλλο ; θες σε εσωτερικα μερη ;;;
ειλικρινα απορω που εχουν πιο ακριβα τα cyber gun (headbang) (headbang) (headbang)

παρτε cyma και θα με θυμηθείτε.. ;)
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #13 στις: 06 Δεκεμβρίου, 2011, 15:32:46 »
Τα Cybergun έχουν markings γιατί η Cybergun έχει τα δικαιώματα οπότε τα πληρώνεις παραπάνω.
Και εγώ έχω Cybergun Μ14 το οποίο είναι φτιαγμένο από την Cyma και είναι σκυλί.

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #14 στις: 06 Δεκεμβρίου, 2011, 17:00:45 »
οταν εννοεις markings ??
απλα τη λεξη kalaznikof που γραφει επανω ;;;
αν ειναι να χρυσοπληρωσω το οπλο γιαυτο να μου λειπει παντως...

εγω που τα ανοιξα εσωτερικα δεν ειχαν καμια σχεση τα δυο αυτα οπλα....
ουτε καν στα εξωτερικα τους μερη...
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD