Αποστολέας Θέμα: Ζητειται γεμιστηρας αεριου για Μ4/Scar-L, ΟΧΙ open chamber.  (Αναγνώστηκε 11927 φορές)

Αποσυνδεδεμένος spitfire11

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • WE Scar-L & JG Austeyr EF-88 & KJW M9
Πριν καλα καλα αγορασω το οπλο μου και φτιαξω το hop up ο γεμιστηρας παρουσιαζει διαροη.Εφαγα δυο μερες στα καταστημα της αθηνας για να αγορασω αλλον αλλα τιποτα ολοι ειναι πλεον OPEN CHAMBER.
Tελευταια μου ελπιδα ειναι η κοινωτητα του αirsoft και τα μελη της και καποιος που να του περισευει ενας γεμιστηρας για να τον αγορασω.

Ζητειται γεμιστηρας αεριου για Μ4/Scar-L, ΟΧΙ open chamber.
Οποιος μπορει να με εξυπηρετησει ας μου στειλει pm.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Αποσυνδεδεμένος Ghost Raider

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Απ: Ζητειται γεμιστηρας αεριου για Μ4/Scar-L, ΟΧΙ open chamber.
« Απάντηση #1 στις: 13 Ιουνίου, 2011, 17:47:10 »
Φίλε καλησπέρα , το είχε αυτό το πρόβλημα και κάποιος άλλος αν δεν κάνω λαθος.Ενα τρόπος που βρήκα για να τον βοηθήσω ηταν ενα βιντεο το οποιο δύστυχος δεν υπάρχει για το οπλο που εχεις.Το πρόβλημα ενδέχεται να είναι στο οτι η βαλβίδα ειναι χαλαρή η το λαστιχάκι της εχει λιώσει γυρνά το όπλο πίσω η αν θέλεις να το παλέψεις μόνος σου παρε ενα αναπτήρα διάλυσε τον παρε το λαστιχάκι απο την βαλβίδα βάλτο στην βαλβίδα του όπλου σου και βαλε και σιλικόνη πριν το βιδώσεις.

Αν και θα σου πρότεινα να το επιστρέψεις δεν ειναι δικο σου πρόβλημα που ο γεμιστήρες ειναι ελαττωματικός αλλα του καταστήματος που στο εδωσε. Συνήθως απο την εμπειρία μου οπλα αεριου τα οποια εχουν διαρροή εχουν δοκημαστει και καποιος αδιασει τον γεμηστηρα απο το relish του γεμιστήρα ενω η πιεση μεσα στον γεμηστηρα ειναι μεγαλη.Οπως και να εχει πρεπει να σε καλυψουν η να σου κανουν αντικατασταση.Μην αφησεις να περασουν πολες μερες μεχρι τις 9 εργασιμες ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν τα λεφτα σου πισω απο τον νομο.

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 13 Ιουνίου, 2011, 17:48:00 »
Δες και αυτα και καλη τυχη οτι και αν κανεις.

http://www.popularairsoft.com/reviews/we-scar-l-gas-blowback-rifle

WE SCAR Airsoft Gas Blowback Rifle Disassembly and Reassembly Μικρό | Μεγάλο

Αποσυνδεδεμένος spitfire11

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • WE Scar-L & JG Austeyr EF-88 & KJW M9
« Απάντηση #3 στις: 13 Ιουνίου, 2011, 19:34:23 »
Ευχαριστω πολυ φιλε για την συμβολη.
Η αληθεια ειναι οτι πηγα στο καταστημα απο οπου το προμηθευτικα και αμεσος προθημοποιηθηκαν να μου δοσουν αλλον γεμιστηρα. Μολις μου παρεδωσαν επι τοπου τον νεο παρατηρησα οτι η συσκευασια του εγραφε απ εξω οτι ειναι open bolt. Αφου το ειπα στον υπαλληλο εψαξε να μου βρει κανονικο αλλα αδικος κοπος.Μου ειπαν οτι αυτοι ειναι οι πιο καινουργοι και μονο τετοιους τους εχουν στελει απο την θυγατρικη εταιρια.Αρα δεν ειναι λαθος του καταστηαματος που δεν υπαρχουν γεμιστηρες απλοι αλλα της WE.

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 24 Ιουνίου, 2011, 03:20:34 »
Κατά την άποψη μου αν την θέλεις είναι του μαγαζιού το πρόβλημα γιατί αυτό πουλαει κάτι ελαττωματικό .Οι μαμάδες εταιρίες σε αυτές τις περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων κάνουν πίστωση στα μαγαζιά και τους ζητιάνε να επιστραφούν τα προϊόντα πίσω .Δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις εσύ τα σπασμένα. Διάβασε την εγγύηση που έχεις στα χέρια σου . Τέλος πάντων κάνε ότι αγαπάς απλά να βοηθήσω ήθελα.  ;)