Αποστολέας Θέμα: Ερωτηση για ηλεκτρικο πιστολι.  (Αναγνώστηκε 19880 φορές)

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
Ερωτηση για ηλεκτρικο πιστολι.
« στις: 18 Ιουνίου, 2011, 19:20:32 »
Θελω να αγορασω ενα ηλεκτρικο πιστολι μεχρι 80 ευρω πανω κατω και ειμαι αναμεσα σε αυτα:
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=35
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=215
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=220

Γενικοτερα ειμαι ανάμεσα σε clock ή berreta
αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το ενα ειναι κινεζικο αλλα δεν εχει κινητα μερη και τα αλλα απο οτι καταλαβα στην φοτο ειναι πλαστικα και εχουν blow-back.ενασ φιλοσ μου ειχε ενα glock αλλα επειδη ηταν πλαστικο το πανω μεροσ που εκανε την κινηση φθαρθηκε και τωρα εχει προβλημα που διωρθωνεται με αγορα μεταλλικου πανω σωματος αξιας 50 ευρω και κατι τετοιο θελω να το αποφυγω!
Μπορει καποιοσ να βοηθησει και ισωσ και να μου προτεινει καποιο αλλο ηλεκτρικο πιστολι αλλης μαρκας δοκιμασμενο.
Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
Απ: Ερωτηση για ηλεκτρικο πιστολι.
« Απάντηση #1 στις: 19 Ιουνίου, 2011, 15:55:30 »
ουτε ενας δεν ξερει να πει;

Αποσυνδεδεμένος Prom81

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 19 Ιουνίου, 2011, 19:11:54 »
Αγαπητε φιλε judge,
το γεγονος οτι δεν εχεις λαβει απαντηση ακομη δεν πρεπει να σε αποκαρδιωνει.
Προσωπικα δεν εχω εμπειρια με AEP οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να σου πω κατι και στην ουσια να σε παραπληροφορησω.

Το μονο που γνωριζω στανταρ, ειναι οτι γενικα η Tokyo Marui ειναι απο τα κορυφαια ονοματα κατασκευαστων και σχετικα σπανια να σου βγαλει μεγαλο προβλημα (ακομη και αυτο στο λεω με καθε επιφυλαξη).

Λιγη υπομονη λοιπον, και συντομα θα λαβεις -θαρρω- απαντηση απο καποιον συνχομπιστα που γνωριζει καλα το αντικειμενο.
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Ιουνίου, 2011, 19:14:42 από Prom81 »

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 19 Ιουνίου, 2011, 22:56:32 »
Έχοντας και GBB και ΑΕP και μετά από λίγα χρόνια στο hobby προτιμώ όταν πρόκειται για παιχνίδι που με νοιάζει η απόδοση και όχι η αληθοφάνεια, το ΑΕP.

Δουλεύω με ένα GLOCK 18C της Marui το οποίο το χρησιμοποιώ σχεδόν 3 χρόνια χωρίς ούτε καν να σκεφτώ το παραμικρό για συντήρηση ούτε καν να καθαρίσω την κάννη του, και το πιστόλι ρίχνει σαν το διάολο σε απίστευτη συγκέντρωση.

Εκεί που σημαδεύεις εκει πάει, σε λίγο μικρότερη απόσταση από ότι το AEG, απλά πάει αργά η BBs, προσωπικά το χρησιμοποιώ πιο πολύ από ότι τα GBB και ας έχω 2 glock ένα 5.1 και ένα USP, σαν το ηλεκτρικό σε απόδοση βολής κανένα, απλά χάνει σε ρεαλισμό.
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 20 Ιουνίου, 2011, 01:29:10 »
ευχαριστω φιλε Dula αλλα θα περιμενω και αλλες γνωμες γτ απο οτι καταλαβα πρεπει να εχεισ το το ακριβο της Tokio Marui(150 φευγα) και τοσα αυτην την στιγμη δεν μπορω να δωσω.τοσο εκανε και το AEG μου.και παλι ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 20 Ιουνίου, 2011, 09:15:02 »
Το 150φεύγα έχω και πράγματι είναι τσιμπημένο, έβγαζε και η CΥΜΑ ένα αντίστοιχο περίπου στα 30 euro το οποίο δεν ήταν άσχημο για τα λεφτά του, δίπλα δίπλα σε βολή η διαφορα είναι αμελητέα κατώτερη, απλά λίγο πιο αργό στην ταχυβολία, στην συγκέντρωση ερχόταν σχεδόν το ίδιο με ένα + περισσότερο στο marui
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Ιουνίου, 2011, 21:50:00 από Dulas »
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #6 στις: 05 Ιουλίου, 2011, 00:06:44 »
Ειμαι κατοχος του glock 18  της cyma και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο... 180 με 190 φπσ και ενα βελινεκες στα 30 με 35 μετρα. ιδανικο για κτιρια λογο των χαμηλων φπσ και παναλαφρο λογο του πλαστικου σωματος. μπορει να χανει σε αληθοφανεια αλλα ειναι πολυ πρακτικο. με επιλογη full auto που σε συνδιασμο με μεγαλη γεμηστηρα γινεται ιδανικο υποπολυβολο (smg)

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 07 Ιουλίου, 2011, 02:04:48 »
Ευχαριστω πολυ φιλε remali (χαχαχαχα ωραιο ονομα) και εγω μαλλον σε αυτο θα καταληξω περισσοτερο λογω χαμηλου κοστους!οσο για την αληθοφανεια οπως λεσ και εσυ δεν με ενδιαφερει τοσο γτ μου ειχαν δωσει να παιξω τισ προαλλεσ με ενα αεριου με blow back και πιο πολυ κοιτουσα το κλειστρο που πηγαινε μπροσ-πισω(πολυ ωραιο δεν λεω ειχα ψαρωσει)αλλα εχανα τον στοχο!Συγκεντρωση μηδεν!Ελεεινος;;;;χαχαχαχα!
Και παλι ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος nayl

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 15 Ιουλίου, 2011, 23:02:30 »
εχω το cyma κ μπορω να σου πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.εχω παρει κ φτηνα 4-5 γεμιστηρες εχω και μια 80 ρα και ολα μια χαρα.μπαινεις σε κτηριο κ δεν φοβασαι μηπως τραυματισεις καποιο και πανω απ ολα ριχνει περηφημα .δεν εχει συντηρηση ...βασικα εδω και 7 μηνες δεν του εχω κανει τιποτα.ξεχναω να φορτισω μπαταρια ξεχναω να αδειασω γεμιστηρες αλλα αυτο βαραει οταν χρειαζεται αψογα.σιγουρα δεν εχει την αλη8οφανεια οπως ειπε κ ο φιλος μου αλλα εγω δεν το αλλαζω με τιποτα

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 08 Σεπτεμβρίου, 2011, 00:48:02 »
ευχαριστω nayl!απο οτι βλεπω σε AEP θα καταληξω!εχω καποια στα υποψην!
και παλι ευχαριστω για την βοηθεα!

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #10 στις: 09 Σεπτεμβρίου, 2011, 22:56:42 »
Έχοντας και GBB και ΑΕP και μετά από λίγα χρόνια στο hobby προτιμώ όταν πρόκειται για παιχνίδι που με νοιάζει η απόδοση και όχι η αληθοφάνεια, το ΑΕP.

Δουλεύω με ένα GLOCK 18C της Marui το οποίο το χρησιμοποιώ σχεδόν 3 χρόνια χωρίς ούτε καν να σκεφτώ το παραμικρό για συντήρηση ούτε καν να καθαρίσω την κάννη του, και το πιστόλι ρίχνει σαν το διάολο σε απίστευτη συγκέντρωση.

Εκεί που σημαδεύεις εκει πάει, σε λίγο μικρότερη απόσταση από ότι το AEG, απλά πάει αργά η BBs, προσωπικά το χρησιμοποιώ πιο πολύ από ότι τα GBB και ας έχω 2 glock ένα 5.1 και ένα USP, σαν το ηλεκτρικό σε απόδοση βολής κανένα, απλά χάνει σε ρεαλισμό.
....αυτος ξερει ;)