Αποστολέας Θέμα: Κ Υ Ρ Ι Α Κ Η 26/6/2011 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!  (Αναγνώστηκε 15247 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Fidel

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Παράθεση
Περιμένω περιμένω περιμένω....και παιχνίδι δε βλέπω  ;D Οπότε είπα κι εγώ να ανοίξω το θεματάκι αυτό μπάς και πάρουμε λίγο χρώμα την Κυριακή σε καμια Ελευσίνα η να χορτάσουμε ίσκιο σε κανα ελαιουργείο...! Μιλάω πάντα για ελεύθερο παιχνίδι αορίστου διαρκείας με προσέλευση 10-11μισι το πρωί και μόνο περιορισμό σε ηλικία (18+) και fps (350) κατα τα γνωστά (κανονες ασφαλείας εξυπακούονται και εξηγούνται πάντα λεπτομερώς) ...τώρα deathmatch, συνεχόμενο respawn οτι αγαπάτε, εμένα με νοιάζει να πάω να κάνω καλό κέφι με καλή παρέα.  ;D Αν συμπέσει με κάτι πιο οργανωμένο πάμε στο οργανωμένο εφόσον και εαν η συμμετοχή είναι ελεύθερη οπως συνήθως άλλωστε και δεν "ενοχλάμε κανενανα" superior-superman-batman-actionman-chuk norris   (bandit) (bandit) (bandit)

ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΘΟΤΙ Η ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΥΚΑΙΡΟΥΝ ΘΑ ΑΕΡΟΜΑΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ (airsoft->αερομαλακον ρήμα->αερομαλακίζω παθητικόν->αερομαλακίζομαι) ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΙΣΕΙ ΧΑΛΑΖΩΣΕΙ Η ΡΙΞΕΙ ΚΟΜΗΤΗ!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/6 ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Ιουνίου, 2011, 15:00:21 από Fidel »
V for VEDUZA...

Αποσυνδεδεμένος Warlord

• Δεκανέας
  • *
Απ: 26/6/2011 ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
« Απάντηση #1 στις: 22 Ιουνίου, 2011, 10:24:56 »
συναερομαλακιστή μπορείς να υπολογίζεις ένα άτομο ήδη.

Αποσυνδεδεμένος Fidel

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Κ Υ Ρ Ι Α Κ Η 26/6/2011 ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
« Απάντηση #2 στις: 23 Ιουνίου, 2011, 22:02:31 »
Ναι οκ αλλα για πού λες? Όλοι μαζι θα το κανονίσουμε ουσιαστικά! Εγώ θα έλεγα Ελευσίνα...απλα να δούμε κανα meteo μην εχει καύσωνα και σκάσουμε σαν τα ποντίκια! Αμα δεν παλεύεται η ζέστη πάμε ελαιουργέιο. Εγώ προτέινω να πέσουν απόψεις και Σάββατο μέχρι το μεσημέρι να ποστάρουμε που τελικά θα πάμε σίγουρα.
V for VEDUZA...

Αποσυνδεδεμένος THEMISTOKLIS

• Λοχίας
  • *
  • Ή ΜΟΥΣΑΚΗΣ
« Απάντηση #3 στις: 24 Ιουνίου, 2011, 03:13:56 »
Για Κυριακη πρωι ειμαι κ εγω μεσα!στις 19/6 που πηγα ελαιουργειο ηταν αρκετα καλα αν κ ειχε ηλιο κ ζεστη εξω!
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον

Αποσυνδεδεμένος Fidel

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 24 Ιουνίου, 2011, 09:33:27 »
Λοιπόν, για Ασπρόπυργο δίνει ιδανική θερμοκρασία και κατα τόπους λίγα σύννεφα οπότε δε θα ψοφήσουμε απο τη ζέστη...το κακό είναι οτι δίνει πολύ δυνατό άνεμο οπότε θα παίζουμε με φάλτσα αλα Roberto Carlos.... :-\  ::) :o Επομένως ίσως το ελαιουργείο θα ήταν όντως καλύτερη επιλογή κατα την ταπεινή μου άποψη...  ;)

Το δελτίο καιρού μέχρι τώρα... http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=264445&nDate=2
V for VEDUZA...

Αποσυνδεδεμένος Fidel

• Υπολοχαγός
  • *
EDIT OK!!!
V for VEDUZA...

Αποσυνδεδεμένος παπαφλεσας

• Λοχίας
  • *
ειμαι μεσα   ..αλλα δεν ξερω πως να ερθω στο ελαιουργειο... 
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!

Αποσυνδεδεμένος Fidel

• Υπολοχαγός
  • *
37.99894850996211 23.389002084732055 κανε copy paste στο google earth. Βασικά βγαίνεις Αθηνών-Κορίνθου και μετά είναι απλό όπως θα δείς!
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Ιουνίου, 2011, 23:46:09 από Fidel »
V for VEDUZA...

Αποσυνδεδεμένος παπαφλεσας

• Λοχίας
  • *
πολυ καλο ,χαλαρο και φιλικο  κλιμα ,και ωραιο παιχνιδι.. μπραβο παιδια..
υστερα απο 8 μηνες πηρα με λαχταρα την πρωτη τζουρα airsoft,  και ειδα και το λιοτριβι  που ο φιλος μου ο τρελλοζιντζα ανακαλυψε...  ;D ;D ;D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!

Αποσυνδεδεμένος chemical

• Αρχιλοχίας
  • *
    • Lost Patrol Facebook
Πολύ φιλικό και ευχάριστο παιχνίδι έγινε στο ελαιουργείο την Κυριακή.Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ήρθαν και τον Fidel που μας ξεσήκωσε!
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.