Kαλησπέρα... αν και οι ως άνω αναφερόμενοι θα πρέπει να αποκλειστουν από το παιχνίδι...θα κάνω τα στραβά μάτια για τελευταία φορά για τους εξής λόγους:
1ον δεν έχετε δει ακόμα τους όρους του παιχνιδιού, χωρίς να γνωρίζετε αν μπορείτε να συμμετάσχετε ή όχι....
2ον αντιλαμβάνομαι ότι είδατε μια επικεφαλίδα με ένα παιχνίδι και λέτε μέσα.... τι μέσα; την 5η εικόνα την πατήσατε; Και αν μπήκατε στην 5η εικόνα τι διαπιστώσάτε;; Σε ποιό παιχνίδι θα πάτε στις 25 Ιανουαρίου 2011;;;
Anyway.... θέλω να καταλήξω ότι είναι πολύ σημαντικό να διαβάζουμε τους όρους ενός παιχνιδιού και τους τρόπους και για να τελειωσει ένα σενάριο επιτυχημένο....και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι......
Συνεχίζω.....
Αν κάποιος ακολούθησε τις εικόνες απο τη 1η έως την 5η ...σίγουρα είναι ένας παίκτης με υπομονή που ακολουθεί πάντα τους κανόνες του διοργανωτη....
και θα αποφέρει αποτελεσμα στο επικείμενο παιχνίδι .
Τα Επιτυχημένα σενάρια τα κάνουν οι παικτες και οχι ο διοργανωτης όσο καλά στημένο κι αν είναι....
Αν κάποιος πήγε κατευθείαν στην 5η εικόνα...δεν είναι παρά ένας αδιορθωτος cheater και αφηρημενος τεμπέλης...( που ούτε καν πρόσεξε το 25/01/2011)
ένας hicapas καμπέρης (αυτό το έκλεψα)

που το μόνο που χρειάζεται για να παίξει σε ενα παιχνίδι είνα ενα dragunov των 90 ευρώ και ένα σκαμπό.
Ολος ο υπολοιπος εξοπλισμος airsoft, του είναι παντελώς άχρηστος.
Τώρα άν υπήρξε κάποιος που είδε τα στοιχεία του παιχνιδιού από την 1η εικόνα και διαπίστωνε και το λάθος...
τότε ο εν λόγω κύριος θα ήταν περιζήτητος στις Μυστικές Υπηρησίες όλου του κόσμου.

Δεν νομίζω να παρεξηγήθηκε κανένας γιατί αστειευομαι....

αν και υπάρχουν στα παραπάνω λόγια μου κάποιες αλήθειες.
Anyway....

Περιμένετε να δείτε σε μερικά λεπτά τους πλήρης όρους του παιχνιδιού....