Αποστολέας Θέμα: Γνωμες για primary AEG  (Αναγνώστηκε 12487 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Nikolas16

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Γνωμες για primary AEG
« στις: 06 Ιουλίου, 2011, 17:15:05 »
Θελω να αγορασω ενα οπλο το οποιο να εχει ρυθμιση Full-Semi Auto χωρο για μελλοντικες αναβαθμισεις και οσο το δυνατον πιο οικονομικο (100-200 ευρω το πολυ)
Τι μου προτεινεται? θελω οπλο δοκιμασμενο και σταθερης αξιας

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Γνωμες για primary AEG
« Απάντηση #1 στις: 06 Ιουλίου, 2011, 20:19:23 »
με κλειστα ματια g&g πανε δεσ κ παρε,εγω εχω το gr16 τωρα απο εκει κ περα παιξε στην εταιρια αυτη κ θα με θυμηθεις κ εχει μοντελα σε ολες τις τιμες,απο τις καλυτερς οικονομικες εταιριες
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 07 Ιουλίου, 2011, 02:12:39 »
Εχω το cm16 raider combo τησ g&g.πολυ καλο μοιαζει με ενα κλασικο m4 και μπορεισ να το βρεισ σε πολυ καλη τιμη!
Ενα θετικο που παρατησρησα σε αυτο το aeg ειναι οτι δεν κανει πολυ θορυβο!Δεν ξερω αν ειναι οντως θετικο αλλα μεσα σε ενα πανικο απο ηχουσ πολλων οπλων ισωσ περασεισ απαρατηριτος και ''ζησεισ'' λιγο παραπανω!
επισης ευκολη τοποθετηση μπαταριασ και ελαφρυ γτ ειναι πλαστικο!
Αυτα ελπιζω να βοηθησα!

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 07 Ιουλίου, 2011, 08:15:56 »
Ευχαριστω αλλα τα πλαστικα οπλα ειναι να τους δειχνεις εμπιστοσυνη? η θα σπασουν μολις πεσουν κατω?

Υ.Γ G&G κοστιζουν πανω απο  διακοσια και εγω θελω περιπου 160
« Τελευταία τροποποίηση: 07 Ιουλίου, 2011, 08:55:39 από Nikolas16 »

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #4 στις: 08 Ιουλίου, 2011, 16:49:06 »
εγω μπορω να σ πω,οτι ελευσινα σκονταψα κ επεσα πανω στο οπλο μ κ το μονο που επαθε ηταν να φυγει ενα καπακι που ειναι στην αριστερη μερια εκει που θα ηταν ο επιλογεας βολης αν ηταν αριστερα,απο εκει κ περα επειδη κ εγω περιορηστικα με τα οικονομικα θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες για τα λεφτα που διαθετουμε.τελος κ το μεταλλο που λενε για τα φουλ μεταλ ειναι αλουμινιο κ αυτο ανα πασα στιγμη μπορει να σ στραβωσει κ να παθει οτιδηποτε.οποτε ψαξε απο κοντα κ κρινε,εγω παντως σ προτεινω ανεπιφυλακτα την ετιαρια!!
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 08 Ιουλίου, 2011, 21:38:48 »
Τι λετε για τη cybergun?

Αποσυνδεδεμένος nayl

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 15 Ιουλίου, 2011, 22:54:04 »
εχω ενα cybergun και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.βεβαια τα οπλα μου τα φτοιαχνω μονος .απλα αυτο που ειδα σε αυτο το οπλο ειναι οτι εχει καλο μηχανισμο κ οτι κ αν του εκανα συνεχιζει κ δουλευει απροβληματιστα.αλλο ενα που 8α κοιταγα ειναι τα D boys ΚΑΙ τα asia electrik gun.ολα τα παραπανω ειναι κινεζικα αλλα για μενα αξιοπιστα.τωρα g&g δεν ειχα ποτε κ μονο καλα λογια ακους αλλα δεν 8α επερνα κιολας.αν με εβαζες να διαλεξω 8α διαλεγα ενα απο τα 3 πρωηγουμενα