Αποστολέας Θέμα: MARKING AIRSOFT BBS  (Αναγνώστηκε 32347 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Nikolas16

• Ανθυπολοχαγός
  • *
MARKING AIRSOFT BBS
« στις: 08 Ιουλίου, 2011, 17:29:52 »
Ξερει κανεις αν βγαινει απο τα ρουχα δεν θελω να καταστρεψω τον εξοπλισμο μου!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: MARKING AIRSOFT BBS
« Απάντηση #1 στις: 08 Ιουλίου, 2011, 17:55:22 »
το θεμα ειναι να μην καταστρεψεις το AEG σου.... και οχι τα ρουχα σου... δηλαδη να μην σπασει καμια μεσα...
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 08 Ιουλίου, 2011, 22:08:04 »
Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι αυτον που θα πετυχω θα τον νιαζουν τα ρουχα του!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Revo

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 09 Ιουλίου, 2011, 00:57:24 »
Το χρώμα βγαινει απο τα ρούχα τις δοκιμασα τις ββς αυτες πριν ενα μήνα περίπου το κακό είναι οτι θέλουν πολύ δυνατό όπλο για να φτάσουν στο σημείο να ανοίξουν γιατι έχουν πολύ σκληρό περίβλημα για να μην ανοίγουν μεσα στο όπλο όπως επίσης και οι εκρηκτικές ββς που δοκίμασα θέλουν πολυ δυνατο όπλο

Αποσυνδεδεμένος Erevuss

• ΟΠΛΟΝ
  • Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #4 στις: 09 Ιουλίου, 2011, 01:04:05 »
Aπ οτι εχω καταλαβει η σκονη(marking) που αφηνουν αυτα τα BBs  βγαινει απλα με ενα βρεγμενο πανακι και ενα γρηγορο σκουπισμα στο ρουχο που λερωθηκε επι τοπου μετα το hit για να μπορεις να ξανακανεις respawn χωρις να εχεις το marking  απανω σου...το προβλημα δεν ειναι αυτο οντος,το θεμα ειναι αν ειναι τελικα επικινδυνα αυτα τα   bbs,ειναι ασφαλες για τα αεροβολα μας η οχι?Παντως ειναι αποριας αξιο γιατι δεν γινεται μια προσπαθεια να καθιερωθουν αυτα τα bbs  σαν τα standar για το airsoft ωστε να προσπαθουσαν τα στηνανε οι εταιριες τα αεροβολα και τους μηχανισμους τους πανω σε αυτη την πατεντα.Ετσι σε συνδιασμο με το fair play που ειδη υπαρχει στις κοινοτητες των airsofters το προβλημα με τους αθανατους δεν θα υπηρχε και πολυ πιθανων το airsoft να ξεπερναγε με μεγαλη διαφορα το paintball και να γινοτανε το νουμερο ενα σπορ του ειδους.Ελπιζω καποτε στο μελλον τα marking bbs να γινουν τα στανταρ
« Τελευταία τροποποίηση: 09 Ιουλίου, 2011, 01:06:21 από Erevos »
"Many Enemies bring much Honour ..."

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 09 Ιουλίου, 2011, 08:52:39 »
οταν λες πολυ δυνατο οπλο για ποσα fps μιλας?
Και γω συμφωνω οτι θα επρεπε να γινουν τα στανταρ

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 09 Ιουλίου, 2011, 09:52:28 »
εχοντας παιξει milsim paintball  4 χρονια θα σας πω πως το κλεψιμο ειναι θεμα χαρακτηρα! αν θελει καποιος να κλεψει....θα το κανει
και ας του ριξεις κι ενα κουβα χρωμα...εχω δει πααρα πολλα τετοια περιστατικα....και σε μερικους πραγματικα δεν ιδρωνει το αυτι τους.
και στο φιναλε τι θα κανετε ; θα σταματησετε το εκαστοτε παιχνιδι να πατε να δειτε απο κοντα αν τον πετυχατε ; ;
γιαυτο ο καθενας διαλεγει τις παρεες του στηνει τα σεναρια του με αυτους που ταιριαζει και τελειωνει εκει το θεμα !
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 09 Ιουλίου, 2011, 10:18:38 »
εχοντας παιξει milsim paintball  4 χρονια θα σας πω πως το κλεψιμο ειναι θεμα χαρακτηρα! αν θελει καποιος να κλεψει....θα το κανει
και ας του ριξεις κι ενα κουβα χρωμα...εχω δει πααρα πολλα τετοια περιστατικα....και σε μερικους πραγματικα δεν ιδρωνει το αυτι τους.
και στο φιναλε τι θα κανετε ; θα σταματησετε το εκαστοτε παιχνιδι να πατε να δειτε απο κοντα αν τον πετυχατε ; ;
γιαυτο ο καθενας διαλεγει τις παρεες του στηνει τα σεναρια του με αυτους που ταιριαζει και τελειωνει εκει το θεμα !

+1001

Απλα.-
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 09 Ιουλίου, 2011, 11:12:10 »
οκ αν θελει να κλεψει θα το κανει αλλα νομιζω οτι θα δυσκολευτει να σβησει 30 αποτυπωματα απο bbs !!!!!!!! 
Tις θελω για συγκεκριμενο ατομο που δεν καταλαβαινει απο fair play του οποιου δεν μπορω εγω και η υπολοιπη παρεα μου να του πουμε να μην παιξει γιατι ειναι φιλος μας ! Ακουστε τωρα περιστατικο : Παλια παιζαμε paintball και οταν τον πετυχεναμε ελεγε οτι βαρουσε μονος του τον ευατο του για να δει πως ειναι !!!! Χρειαζεται πανω απο 1001 Fps????

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #9 στις: 09 Ιουλίου, 2011, 13:04:42 »
οκ αν θελει να κλεψει θα το κανει αλλα νομιζω οτι θα δυσκολευτει να σβησει 30 αποτυπωματα απο bbs !!!!!!!! 
Tις θελω για συγκεκριμενο ατομο που δεν καταλαβαινει απο fair play του οποιου δεν μπορω εγω και η υπολοιπη παρεα μου να του πουμε να μην παιξει γιατι ειναι φιλος μας ! Ακουστε τωρα περιστατικο : Παλια παιζαμε paintball και οταν τον πετυχεναμε ελεγε οτι βαρουσε μονος του τον ευατο του για να δει πως ειναι !!!! Χρειαζεται πανω απο 1001 Fps????

κακως που τον παιζετε ακομα... >:(
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 09 Ιουλίου, 2011, 14:38:44 »
Ειναι καλο παιδι αλλα δεν σεβεται τους κανονες κανενος παιχνιδιου και δεν ξερει να χανει Οποτε μπορει να μην τον θελουμε μαζι οταν παιζουμε αιρσοφτ αλλα γενικα των θελουμε στην παρεα και δεν ξερουμε τι να κανουμε

Αποσυνδεδεμένος Revo

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 09 Ιουλίου, 2011, 14:47:37 »
Κάνε αυτο που έκανε ο φίλος μου ο Μάκης πήγε στα 2 μέτρα σε έναν αθάνατο και τον ξεκίνησέ κατά ριπάς και μετά του είπε "τώρα σε σκότωσα ?"   
Όαο αυτό που είπα για τις ββς έχω 2 όπλα ένα AEG της G&G 321 fps και ένα πιστόλι desert eagle sta 330 λοιπόν στο πρώτο το μπιλάκι δεν έσκασε ενώ στο δέυτερο έσκασε αλλα αν θες να σου στείλω μερικά
εκρηκτικά ββς να δείς πως στρώνει όταν θα χοροπηδάει απο το ελαφρύ κάψιμο που κάνουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα και απο αθάνατος γίνετε θνητός σε χρόνο μηδέν

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #12 στις: 09 Ιουλίου, 2011, 19:42:15 »
Συγνώμη για την έκφραση αλλά διαβάζω την μία βλακεία πίσω απ'την άλλη κ παρόλο που επιθυμία μου είναι να αποστασιοποιηθώ απο τα φόρουμ δεν γίνετε με αυτά που διαβάζω κατα καιρούς.
1ον...έχουν κάτι μέσα-επάνω τους αυτά τα ΒΒ'ς....αν κάποιος είναι αλεργικός σε αυτό τί θα κάνει?θα καλύβετε σαν μούμια για να μην αφήσει ακάλυπτο κάποιο σημείο??
2ον...ευτυχώς ή δυστηχώς ΕΓΩ (όπως κ πολοί άλλοι) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να παίζουμε με full face mask αλλά με το ωραίο μας γυαλάκι γιατί είμαστε πόζεροι, γιατί μας βολεύει, γιατί αν θέλαμε θα παίζαμε paintball κ πολλες άλλες χαζές δικαιολογίες....Γιατί να με υποχρεώσεις??? Επειδή 10-20 ζώα δεν έχουν μάθει στην ζωή τους οτι οι κανόνες είναι για κάποιο λόγο?
3ον...και βασικότερο...το ΑΙΡΣΟΦΤ είναι ένα παιχνίδι για άντρες με ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ που δέχονται την μαγκιά του αντιπάλου όταν τρώνε το ΗΙΤ. Αν δεν μπορείς να το δεχτείς γίνε κομμοτής... όπως λέει κ ένας φίλος....

Revo ο φίλος σου ο Μάκης έκανε την μεγαλύτερη μαλακία που θα μπορουσε να κάνει κάποιος...υπάρχει διοργανωτής στα παιχνίδια... Αν ήταν κάποιος πολύ κάφρος με τα σημάδια απο τα ΒΒ στα 2 μέτρα του έκανε ένα ωραιότατο δικαστήριο κ τώρα δεν θα μπορούσες να παίξεις αίρσοφτ...
Αν με πετύχει ποτέ κανείς με καμιά άλλη ΒΒ εκτός απο τις κανονικές ΧΩΡΙΣ να υπάρχει ενημέρωση στο Briefing οτι τις χρησιμοποιεί θα του χώσω το όπλο τόσο βαθυά στον πισινό μέχρι η μύτη του να πετάει ΒΒ'ς.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #13 στις: 09 Ιουλίου, 2011, 20:03:49 »
ελα ρε φιλε μια πλακα εκανε ο ρεβο !!!!! κουλαρε

Αποσυνδεδεμένος Revo

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #14 στις: 10 Ιουλίου, 2011, 00:05:46 »
Kaliostro φίλε μου δεν σε γνωριζω αλλα θα σου πω οτι καλό είναι καποια πράγματα στην ζωη μας πρεπει να τα βλέπουμε με λίγο χιουμορ και όταν διαβάζουμε ή λεμε κάτι να το εξετάζουμε απο την καλη πλευρά του άλλου οτι και να είναι αυτο να μην πιάνουμε πάντα τον θεο απο τα μαλλια και όπως σου είπε ο Νικόλαος κάνω πλάκα σε αυτα που έγραψα .
Όσο για τα υπόλοιπα θα ζητήσω συγνωμη απο τον Νικόλαο αν τον έθειξα κάπου σε αυτα που έγραψα και καλή συνέχεια στο θέμα που ανέβασες.