Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Suicide Commando ΙΙ-Μαλακάσα: 29 Νοεμβρίου, 2009

Αποστολέας Θέμα: 29/11/2009 - " Suicide Commando ΙΙ " - Μαλακάσα  (Αναγνώστηκε 51437 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Goodspeed

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Chew my bbs...
29/11/2009 - " Suicide Commando ΙΙ " - Μαλακάσα
« στις: 23 Νοεμβρίου, 2009, 21:02:45 »
Κυριακή 29/11/2009

Η επιστροφή των "Commando" ( για τα ρέστα )  ;D ;D

***Σενάριο*** :  Μετά την επιτυχημένη πρώτη αποστολή τους, οι Commando ετοιμάζουν το τελειωτικό χτύπημα στην Άμυνα. Η Άμυνα έχει δώσει όρκο τιμής να μήν αφήσουν τους Commando να πλησιάσουν στους στόχους που υπερασπίζονται. Το να χάσουν τους στόχους δεν είναι στις επιλογές τους. Η συνέχεια στο πεδίο...    

Σε 4 προκαθορισμένα σημεία θα τοποθετηθούν 4 σημαίες. Θα δημιουργηθούν 2 ομάδες. Η ομάδα της Άμυνας που θα αποτελείται από τα 2/3 των συμμετεχόντων και η ομάδα των Commando από το υπόλοιπο 1/3.
 Η Άμυνα θα γνωρίζει τα σημεία με τις σημαίες και θα έχει λάβει θέσεις πρίν την άφιξη των Commando. Η ομάδα της Άμυνας θα χωριστεί σε 2 υποομάδες και η κάθε μία θα αναλάβει την φύλαξη 2 σημείων με σημαίες. Υπάρχει η δυνατότητα η Άμυνα να στείλει ανιχνευτικές περιπόλους, σε καμμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να μείνει σημείο με σημαία αφύλακτο. Η μεταφορά σημαίας σε άλλο σημείο από το προκαθορισμένο δεν επιτρέπεται. Στην περίπτωση που κάποιος από την Άμυνα χτυπήσει Commando που έχει πάρει σημαία και κατευθύνεται στο "Drop zone" , θα πρέπει να την επιστρέψει στην αρχική της θέση.  

Η ομάδα των Commando θα χωριστεί επίσης σε 2 υποομάδες με στόχο 2 σημαίες η κάθε μία από αυτές. Υπάρχει στο πεδίο ένα "Drop Zone". Έκεί θα υπάρχουν 2 φάκελλοι ( ένας για κάθε υποομάδα των Commando ) οι οποίοι θα περιέχουν πληροφορίες για το που βρίσκονται οι σημαίες που πρέπει να πάρει η κάθε υποομάδα. Επίσης, το "Drop Zone" είναι το σημείο όπου πρέπει να αφήσουν τις σημαίες που θα καταφέρουν να πάρουν οι Commando. Στην περίπτωση που η μία υποομάδα έχει πάρει τις 2 σημαίες που της αναλογούν, τότε όσοι από αυτήν είναι active παίκτες, μπορούν να ενσωματωθούν με την μορφή ενισχύσεων στην άλλη υποομάδα.
Το παιχνίδι τελειώνει όταν Α) Οι Commando πάρουν και τις 4 σημαίες , Β) Η Άμυνα έχει εξολοθρεύσει τους Commando, Γ) Οι Commando έχει εξολοθρεύσει την Άμυνα και Δ) 'Οταν λήξει ο προκαθορισμένος χρόνος.

- Deathmatch χωρίς Respawn

- Διάρκεια παιχνιδιού 45'

- Προτείνεται η χρήση βιοδιασπώμενων bbs.

- Θα γίνουν 2 παιχνίδια με αλλαγή ρόλων των ομάδων

- Οι συμμετέχοντες στην ομάδα της Άμυνας και στην ομάδα των Commando θα ανακοινωθούν στο πεδίο   ;)

- Όριο ηλικίας για όσους συμμετάσχουν 18+ ΑΥΣΤΗΡΑ

- Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.

- Όλα τα AEG θα μετρηθούν με 0,20 BBs και μηδενισμένο Hop-up.

- Παρακαλούνται όσοι συμμετάσχουν, να τηρήσουν τις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

- Για να συμμετάσχετε δεν χρειάζεται να έχετε πάρει μέρος στο Part Ι  ;D ;D ;D

'Οριο ΑΕG:                   400 fps
Όριο Sniper                 550 fps
'Οριο ηλικίας                18+

'Ωρα προσέλευσης                               10:00' π.μ.
Ώρα μέτρησης AEG                              10:30' π.μ.
'Ωρα Briefing                                       11:00' π.μ.
Ώρα έναρξης                                      11:30' π.μ.

Θα υπάρχουν σφυρίχτρες, pmr, πυροσβεστήρες, φαρμακείο και Fps Radar για την μέτρηση των AEG.

Ο ΚΑΙΡΟΣ  :  http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=155

***Πώς θα έρθετε***

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

"The Eternals"
Atsalakotos +1
Feroza
Sanji ?
Big Boss ?

"Black Hawk"
Falcon
Old Navy
Noob

"T.A.S."
Leonardo Sunbird +1
Goodspeed
The_FiXXXeR

"Cobra Team"
Stergi
Spiros K
ADINOWS

"SNIPER TEAM ALPHA, E-COMPANY"
Loubamboo
Patriot

"FREEDOMFIGHTERS"
PILOT
MERLIN
dimitrisk
sar0tos
alekoukos_kalashnikov
bullet
Laetius
ballian

"HADES"
Spartan
ViperGR
Eversman
Pantelosb
Zaitsev + 2
Kaliostro

Powerplantmaster
Kostas Pap +1
ΙMMORTALSCIENCE
TSOLIAS
BERSEKER
Haroth
harvester +4
Harris
alekos
bomber
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
ESCOBAR
Τάλων
Θάνος
Pakatsao
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Νοεμβρίου, 2009, 17:11:26 από Goodspeed »
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
Απ: 29/11/2009 - " Suicide Commando ΙΙ " - Μαλακάσα
« Απάντηση #1 στις: 23 Νοεμβρίου, 2009, 22:07:11 »
Μέσα εγώ +1.

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #2 στις: 23 Νοεμβρίου, 2009, 23:54:14 »
Βάλε και άλλους 3 Eternals:
Feroza
Sanji ?
Big Boss ?

Αποσυνδεδεμένος Haroth

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #3 στις: 24 Νοεμβρίου, 2009, 01:21:56 »
Παιδιά να μου το πείτε αν θα το τραβήξετε τώρα το βιολί με τα low-mid cap στα σενάρια για να κάνω τους hi cap γεμιστήρες μου press papier

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #4 στις: 24 Νοεμβρίου, 2009, 01:24:54 »
 :D :D :D :D  Καλή ατάκα Haroth.

Στο παιχνίδι θα παίζουμε semi και full auto. Καλό θα είναι για την αποφυγή ατελείωτων "ψεκασμών" να χρησιμοποιήσουμε low-cap και mid-cap.

Αυτή η αλλαγή γίνεται για καλό μας και όχι για να μπούμε σε επιπλέον έξοδα. Άσε που με τις high-cap είσαι συνέχεια στο κούρδισμα και σε ακούνε από 50 μέτρα να πλησιάζεις. Έχει λίγο παραπάνω ρεαλισμό και αυξάνει το επίπεδο δυσκολίας.   

Αποσυνδεδεμένος the FiXXXeR

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 24 Νοεμβρίου, 2009, 16:19:04 »
Επειδή στο πρώτο επεισόδιο από το Suicide Commando δεν μπόρεσα να έρθω, νοίκιασα το DVD από το video club και μου άρεσε. Έτσι το Νο 2 θα έρθω να το δω από κοντά. Άντε να βγει και σε συλλεκτική κασετίνα με 10 DVD.

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #6 στις: 24 Νοεμβρίου, 2009, 21:05:20 »
Καταρχην να πω οτι επικρωτω την κινηση τον bio BBs. Ειναι κατι που επρεπε να γινει και μαλλον αργησε. Βεβαια πιστευω οτι πρεπει να υπαρξει μια περιοδο χαριτος σε ολους μας για να ξεφωρτοφουμε τα απλα και να αγορασουμε bio.

Ετσι θα προτεινα φιλε Good  να βαλουμε ενα οριο π.χ. απο 15/12 και μετα να χρησιμοποιουμε μονο bio BBs.

Τωρα οσο αφορα το θεμα γεμηστιρα τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα. Και υπαρχουν 4 παραγοντες πιστευω που το δυσκολευουν το θεμα.

1ον πρεπει να επενδυσουμε καποια χρηματα
2ον σε λιγες ημερες ειναι Χριστουγεννα και ολοι εχουμε μαζεμενα τα χερια μας
3ον αρκετοι φιλοι ψωνιζουν απο net με αποτελεσμα να περιμενουν αρκετες ημερες να παραλαβουν
4ον αν ακουγομαστε απο το κουρδισμα φανταστηται οτι ακομη και αν καταφερουμε να αγορασουμε  1 με 2 low  τη θα ακουγεται απο τα μπουκαλακια με τα BBs

Οποτε και εδω θα προτεινα οτι εαν ειναι οντως για το καλο του παιχνιδιου η αλλαγη ας γινει και αυτη σταδιακα και με μια καταληκτικη ημερομηνια ωστε ολοι να συνεχισουμε να χαιρομαστε το παιχνιδι μας και ταυτοχρονα να προχωρουμε σε αλλαγες.

Τελος πιστευω οτι τα παντα ειναι στο θεμα του εκαστοτε διωργανοτη και ωφειλουμε να σεβομαστε τις επιταγες του.

Φιλικα και χωρις προθεση υποδειξεων ή παρατηρησεων.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Haroth

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #7 στις: 24 Νοεμβρίου, 2009, 21:51:18 »
Φίλε  Λεωνίδα,

Διαφωνώ με όλα σου τα επιχειρήματα όσον αφορά το θέμα των γεμιστήρων.

1) Τουλάχιστον έτσι όπως το βλέπω εγώ δεν υπάρχει σεβασμός στα χρήματα που έχω χαλάσει για να πάρω αυτούς τους γεμιστήρες( 3 στο σύνολο)  με το να μου λές ότι ξαφνικά ξέχνα τους απο δω και πέρα πέτα τους σε κανα χείμαρρο και τράβα αγόρασε low cap αν θέλεις να παίξεις στο παιχνίδι μου( γιατί αν σε woodland δεν παίξεις με high cap σε ποιο πεδίο θα παίξεις?).
2) Καλό θα ήταν η λέξη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να μπαίνει εκεί που πρέπει όπως πχ η αναγκαστική Full προστασία του προσώπου γιατί σε αυτό το θέμα εντελώς παράλογα ακούω τόσο καιρό ότι είναι επιλογή του καθενός αν θέλει να καλύψει την μάπα του και δεν του φταίει κανένας αν του κάνει την μούρη καλοκαιρινή, οπότε αν μου ανέφερες το ψέκασμα γι αυτόν τον λόγο θα έλεγα να αφήσετε του γεμιστήρες ήσυχους. Άλλωστε πιστεύω και ότι με 130 bbs άνετα ψεκάζεις κάποιον αν το τραβάει η ψυχή σου εκτός και αν αναφέρεσε σε κάποιους που πατάνε την σκανδάλη και την αφήνουν όταν το conter γράψει 300, οπότε βάλτε και κανονισμό για low μπαταρίες να κουβαλάμε 2-3 πάνω μας και να τις αλλάζουμε και αυτές. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι θα κουβαλάμε 1 σκασμό bb πάνω μας, τίποτα άλλο.
3)Άν θέλεις εσύ να παίζεις stealth και να μήν κουρδίζεις συνέχεια με γειά σου και χαρά σου, εγώ μπορεί να θέλω να βαράω και ταμπούρλο στην μάχη, μπορεί να είμαι fan των Ναπολεόντιων πολέμων, τί σε νοιάζει εσένα αν με ακούσουν και βγώ στο πρώτο 10 λεπτο?
4)Είναι πραγματικά αστείο να προσπαθούμε να εξομοιώσουμε την χωριτικότητα των δικών μας γεμιστήρων και ειδικά σε woodland με αυτά των αληθινών. Στο αληθινό αμολάς 1 σφαίρα και αφού περάσει απο 17 θαμνους 2 δεντρα και 2 αυθαίρετα καρφώνεται στο κεφάλι σου. Στο παιχνίδι μας βαράς 1 bb χτυπάει σε 1 κλαράκι και πάει αλλού για αλλού.
5)Παιδιά νομίζω ότι πρέπει να σκέφτεστε καλύτερα πριν λέτε με ποιούς όρους παίζεται 1 παιχνίδι. Αυτό το λέω γιατί έχω δεί πράγματα τα οποία είναι εντελώς παράλογα όπως πχ ο 2ος γύρος στο ENIGMA που ξαφνικά αποφασίστηκε να παίξουμε μονή βολή στην ελευσίνα με 7 μποφόρ!!!!, βάραγα απο το παράθυρο και στα 2μέτρα το bb τράβαγε χειρόφρενο και έκανε κολιά 90 μοίρες....
6)Δέν τα λέω όλα αυτά για να σπάσω τα νεύρα κάποιων, άλλωστε δεν πολυακούγομαι στα forum και το στόμα μου το ανοίγω όταν πρέπει νομίζω, ούτε τα λέω γιατί έχω οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορώ να αγοράσω γεμιστήρες. Απλά το θεωρώ άδικο και απαράδεχτο με τον τρόπο που πάει να επιβληθεί το όλο θέμα με το έτσι θέλω και πραγματικά αν και δεν έχω χάσει όύτε παιχνίδι εδω και πολλούς μήνες, στο προηγούμενο δεν ήρθα για τον λόγο των γεμιστήρων και σε αυτό πάλι δεν το βλέπω για το ίδιο θέμα.
7)Νομίζω ότι καλό είναι να μήν διχάζεται η κοινότητα με τέτοιου είδους μέτρα γιατί θα καταλήξουμε στο τέλος η μόνο σε private η να το παρατήσουμε.
8)Για το θέμα των bio bb άν και έχω αρκετό stock απο τις απλές συμφωνώ στο μέτρο για την προστασία του περιβάλλοντος

Καλά να περάσετε στο παιχνίδι   

• Λοχαγός
  • *
  • Chew my bbs...
« Απάντηση #8 στις: 24 Νοεμβρίου, 2009, 22:47:30 »
Σε όλα τα θέματα υπάρχουν τουλάχιστον 2 ή και παραπάνω τρόποι να τα προσεγγίσεις, έτσι και σε ότι αφορά τα βιοδιασπώμενα και την μη χρήση High-Cap σε κάποια παιχνίδια και όχι σε όλα.

Διευκρινίζω λοιπόν ότι τα βιοδιασπώμενα είναι για την συμβολή μας στην μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος και καλό θα είναι στα Woodland πεδία να τα χρησιμοποιούμε σε μόνιμη βάση. Το ότι είναι ακριβότερα, επηρεάζει όλων την τσέπη και κινήσεις όπως η προφορά ( στο παιχνίδι της Χαμολιάς ) του  για την έκπτωση στην τιμή των bio είναι αξιέπαινη και πάντα καλοδεχούμενη από όλους μας καθώς φαίνεται να νοιάζονται και για το περιβάλλον αλλά και για τις τσέπες μας.

Προσωπικά, ένα σενάριο δεν το κρίνω από το πόσα bbs έριξα. Όποιος νομίζει ότι όσα πιό πολλά bbs ρίξει ( μην πω ψεκάσει ), θα περάσει και καλύτερα ή θα θεωρηθεί "καλός παίχτης", πλανάται πλάνην οικτράν.

Συμφωνώ ότι η αγορά low-cap ή mid-cap έχει κόστος, όπως κόστος έχει και η αλλαγή ελατηρίου για την μείωση των fps ( και ότι ακολουθεί τις "επεμβάσεις" στα AEG μας ). Όπως δεν θα παίξουν AEG που είναι πάνω από τα όρια fps, έτσι και δεν θα παίξουν high-cap την Κυριακή.

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη για την αναστάτωση που θα προκαλέσουν σε κάποιους τόσο τα όρια των fps όσο και η μη χρήση High-cap.

Haroth, σέβομαι την άποψή σου, δεν μπορώ να σε υποχρεώσω να σεβαστείς την δική μου και λυπάμαι που δεν θα σε δω στο πεδίο.

Αυτο ισχύει και για όλους όσους διαφωνούν με το σενάριο της Κυριακής.
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Νοεμβρίου, 2010, 01:28:38 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #9 στις: 24 Νοεμβρίου, 2009, 23:45:00 »
Μπορει να υπαρξη λυση hi cap με λυγα ΒΒς μεσα για παιξουμε ολοι ;;; Παρακαλω;;;
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Haroth

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #10 στις: 25 Νοεμβρίου, 2009, 00:17:03 »
Όπως είπα και στο άλλο forum δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ποσότητα των bbs ανα γεμιστήρα,αν μου πούν ότι θα βάλω 130 μέσα στιν hi cap γεμιστήρα μου θα βάλω 130 και τελείωσε.

Το θέμα του Hardware είναι που μου τιν δίνει >:(

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #11 στις: 25 Νοεμβρίου, 2009, 16:12:45 »
Αν βάλεις σε χαι καπ 130 θα ρίξει τους 100 όταν οι άλλοι ρίχνουν 30.Αν βάλεις 30 δεν θα ρίξει ούτε 10,εξου και το οχι χαι καπ.Αυτό για το φίλο Χαροθ.
Απο κει και πέρα γενικά δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να συμμετάσχει σε κανενός το παιχνίδι.Δεν σου αρέσει δεν παίζεις ή αν πιστεύεις ότι θα κάνεις ένα καλύτερο παιχνίδι το διοργανώνεις εσύ.Όσον αφορά το σεμι και το φουλ πραγματικά πιστεύω ότι τελικά στο ελλαδισταν δεν πρόκειται να ισχύσει.Στη Χαμολιά άκουγες ριπές φουλ ότι και να είχε συμφωνηθεί και δικαιολογίες του τύπου το ξέχασα σόρρυ,δεν δουλεύει αλλιώς κλπ.Ρε μεγάλε αν το ξέχασες έχεις πρόβλημα,αν δεν δουλεύει πες να σου δώσει κάποιος ένα άλλο,δεν είναι ανάγκη να παίζεις με ριπές και να καταστρέφεις το παιχνίδι του άλλου.Επι του θέματος πιστεύω ότι τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν έλλεψη σεβασμού προς τον συμπαίκτη (fubar)
Ποτέ κανείς δεν έχει αρνηθεί να προσφέρει αν έχει εξτρα ΑΕΓ ή γεμιστήρες σε κάποιον που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν έχει εκείνη τη στιγμή,τουλάχιστον απο τα λίγα που γνωρίζω.

Αποσυνδεδεμένος Haroth

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #12 στις: 25 Νοεμβρίου, 2009, 21:43:05 »

Απο κει και πέρα γενικά δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να συμμετάσχει σε κανενός το παιχνίδι.Δεν σου αρέσει δεν παίζεις ή αν πιστεύεις ότι θα κάνεις ένα καλύτερο παιχνίδι το διοργανώνεις εσύ.

Αυτό έχω βαρεθεί να το ακούω, οκ το κατάλαβα, απλά εγώ ώς αφελής noobας σχετικά με κάποιους άλλους ήθελα να πίστευα ότι  είναι καλό να γίνονται παιχνίδια με αρκετό κόσμο(και όχι να σκορπιζόμαστε σε ομαδούλες των 15 ατόμων ανα την αττική - φυσικά σέβομαι και την αντίθετη άποψη) και χωρίς να βγαίνουν κανονισμοί της τελευταίας στιγμής που στην ουσία σου απαγορεύουν να παίζεις.

Όσον αφορά το σεμι και το φουλ πραγματικά πιστεύω ότι τελικά στο ελλαδισταν δεν πρόκειται να ισχύσει.Στη Χαμολιά άκουγες ριπές φουλ ότι και να είχε συμφωνηθεί και δικαιολογίες του τύπου το ξέχασα σόρρυ,δεν δουλεύει αλλιώς κλπ.Ρε μεγάλε αν το ξέχασες έχεις πρόβλημα,αν δεν δουλεύει πες να σου δώσει κάποιος ένα άλλο,δεν είναι ανάγκη να παίζεις με ριπές και να καταστρέφεις το παιχνίδι του άλλου.Επι του θέματος πιστεύω ότι τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν έλλεψη σεβασμού προς τον συμπαίκτη (fubar)

Δέν είμαι υπέρ του ραντίσματος αλλα όυτε να παίζουμε καί κάθε παιχνίδι με semi, τώρα τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας το semi και όπως πάει καλύτερα να παίζουμε με σφεντόνες. Το παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω με το Enigma είναι χαρακτιριστικό νομίζω. Επαναλαμβάνω όμως για να μήν ακούσω τπτ περίεργο ΔΕΝ είμαι υπερ ραντίσματος σε σημείο να ξεχνάς να αφήσεις την σκανδάλη. Αλλά ρε παιδιά το να πάιζεις με φυσιολογικές ριπές 6-7 bbs δεν είναι και τρομερό νομίζω ούτε χαλάει κανα παιχνίδι.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #13 στις: 25 Νοεμβρίου, 2009, 23:31:37 »
Μαζί σου αλλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι στο τέλος του παιχνιδιού θα υπάρχουν παρατράγουδα επειδή κάποιος/οι ράντιζαν.

Αποσυνδεδεμένος Haroth

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #14 στις: 25 Νοεμβρίου, 2009, 23:54:07 »
τα παρατράγουδα έτσι κι αλλιώς δεν τα γλυτώνουμε για πολλούς άλλους λόγους, βλέπε αθάνατοι, το να καταργήσουμε όμως εντελώς το full δεν νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο, δεν θα ήταν
ρεαλιστικό το παιχνίδι  ;D ;D ;D